18 bast

Helgen som var har nog fan varit den bästa på länge!

I fredags så var jag, Johanna och Martina på Mando Diao och hej kom och hjälp mig vad bra dom var. Har inte varit så mycket för dom innan men, nu vart jag fan frälst på köpet. I lördags så var det dagen innan dagen D lixom, festligheter skulle hålla till hemma hos mig och Millan kom hit tidigare och hjälpte mig att städa undan massa grejer och sätta upp lite roliga grejer. Vi hann till och med en del solande och tv-kikande. Sen dusch och sminkning.

Vid sjutiden så började väl en del godingar ramla in, och sen efter det kom och gick folk hela tiden. Jag kan säga att det var min första hemmafest och fyfan vad kul jag hade! Länge sedan jag hade så kul, massa goda människor och jättefina presenter. Fick bl.a. ett par rosa luddiga handbojor, stringtrosor i godis, champange, dooleys, dooleys glas, en ring som mormors mormor haft, massa pengar, FISKAR!?, gossefilt, silver armband, partyglas, "anti bakis piller", en chokladtvål, söta tuggummin, en gossegris, påslakan, jeansjacka, när jag hör din röst osv. TACK alla ni som gjorde min födelsedag!

Idag så har mina kära grannar hjälpt mig med en svenskläxa och tacka gudarna för det!


- 18 carat gold


dilemma


ny kjol.

Behålla eller lämna tillbaka, det är frågan.
Hjälp mig gott folk <3

Friday I'm in love

I don't care if monday's black
Tuesday, wednesday heart attack
Thursday never looking back
It's friday i'm in love.


Började dagen med att "94 hade jag ett fast jobb på Pååls bagerier.." och jag vaknade. Allmänt skitnervös och jättetrött. Gick upp, fixade mig och käkade frukost. Var på Bilskolan vid klockan 8. Puh, nästan jobbigt tidigt för att tänka rätt i en monstermaskin man är livrädd för. Men jag for dit iaf! :) och det gick sjukt bra! Är ännu inte riktigt en gud på att starta i medlut. Men vafan, det kommer Gepetto! Det lönar sig att vara nervös, men min körlärare är så bra så det är egentligen onödigt att slösa tid på att vara nervös. Körde iaf runt på överåsvallen och ut på Danska vägen! Ja du ser. Det går framåt :)

Nu sitter jag hemma och dricker en kopp te och chillar. Börjar inte min lektion förns vid ett. För imorse när jag körde så hade olyckligtvis ett coopertest hamnat imellan. Inte fan stör det mig, hatar att vi måste springa 3 km på tid xD haha, får väl göra det när extragången är.

Lär skriva mer ikväll mina arma fruntimmer och vilda hunkar.
två nötter i en smäll


- vem kan vara nere med en ballong?


<3

Vaknade upp vid 10 över åtta och drog till läkaren. kikade knölen i halsen! hade tydligen en tumör.
NEJ, skojade bara! hahahaha , det var bara någon inflammation och för att bli av med den så skulle jag suga på karameller för då skulle den förhoppningsvis försvinna. GO MEDICIN ELLER!?
Sen for jag hem och sov igen , var jättejobbigt att sova utan Kerstin :( men vafan , om två och en halv månad ses vi igen! längar!
gick upp igen vid halv tolv och gjorde mig i ordning för skolan och nationellt prov i svenska. Muntligt, jävligt tråkigt vill jag lova. Men nu är det övet i alla fall. Vi har nog faktiskt inte mer nationella nu. Gött kött att de är över.
Sen hem, ta min goa underbara bok "om jag kunde drömma" ta på mig bikini och ligga å glassa i solen. Shit va jag älskar när det är fint väder och det riktigt står: SOMMAR på himlen! :)
Läste ut boken förut och jag är villkorslöst och ohjälpligt förälskad i Edward Cullen.

- e.c


påsklov

idag vid klockan 17.00 så stod jag på Göteborgs centralstation och grinade som aldrig förr! Såg tåget åka ifrån mig, med mitt liv i. Jag hatar att skiljas! Men vi gör det bara för att vi ses igen. Det är de möterna jag lever för. Det har varit 5 underbara dagar med Kerstin här nere i Göteborg. Första gången på ca 14 års vänskap som vi ses på min hemmaplan! tyckte att det var på tiden! <3
Under tiden hin har varit här så har vi: Varit på två fester, druckeit en liter vin, trocadero, hoppat studsmatta, shottat glögg, tagit kort, ramlat i trappor, över kvistar, åkt spårvagn, åkt buss, dygnat, kollat på film, varit förbannade på folk, åkt pendel, sovit på pendeln, sovit på en buss, varit på stan, varit i allum, fikat, köpt skor, duschat, sminkat oss i mörker, Lloyd & Harry, grillat, ätit godis, vart aspackade, har grymt kul, varit på bio(män som hatar kvinnor<3), träffat victor, millan, emil, ebba, thulin, isabelle och elin, och en massa andra Göteborgare. OSV i en oändlighet!
det har iaf varit det påsklov jag varit med om.
jag älskar dig, mia kersin lif <3

- män som hatar kvinnor


hellström & räisänen

inatt drömde jag att jag träffade Håkan Hellström och Timo Räisänen. Tror ni jag var lycklig? Timo har jag ju redan träffat typ två tre gånger och både pratat med och kramat. Joel Magnussons basplektrum och hans blinkning till mig inprintat i näthinnan har jag också dessutom. Men håkan, ih! honom vill jag verkligen träffa. Skulle inte sitta fel :) Skulle nog praktiskt taget göra vad som helst för att få träffa på killen.
nu peppar jag för det är bara EN DAG KVAR tills Kerstin kommer till min boning! <3

- Jag tror inte på gud, jag tror på Håkan Hellström

locko!

Klev upp vid klockan 07.00 för att skicka låtar till kerstin som dom behövde till påskshowen dom skulle ha. Å som en gudars dotter jag är så gick ja upp och skickade låten te na'! woho. Sen vill ja lova att jag somnade om gott som tusan.
Gick upp igen för att äta frukost vid 12 tiden kanske, magen har börjat vara läskig nu när jag äter frukost. Frukost människa som jag är, men jag har börjat må illa av den. inte okej asså!
När jag gått runt och donat hemma till massa go musik och varit ute med vovvsi så kom Millan ner till mig och jag visa stolt upp tröjorna ja köpt. Sedan så kikade millan på mig när jag langade sminkningen och så tog vi bussen vid fem till Anna i Lindome. Där åt vi god mat, god tårta, goda chips och gott godis! Det var ju en massor med snack självklart och så kikade vi på "my moms new boyfriend" tro ja den hette, jag tycker den är skitkul, haha. Jag å Millan tog tåget hem vid 23.55 och jag kan lova att vi måste haft en allvarlig sockerkick eller något liknande. För vi var helt gött konstiga som bara vi kan vara heela jävla vägen hem! haha , skrattade så att tårarna bara rann.

Nu har jag tryckt i mig ett stort glas med proviva mango. Sjukt gott!
För övrigt så beställde jag tid på vårdcentralen för min förbannade knöl på halsen. puh, känns liiite bättre iaf!
lev väl babes!

- la vida es bella


knölsäl

jag har en läskig knöl på halsen (inte i) som inte víll försvinna och den gör jätteont. Sånt skrämmer mig, gör mig lixom lite onödigt paranoid. Ska förhoppningsvis kika upp det i veckan, känns tryggast såå.

- just do it.


braceface

underbara lov!
än så länge så har jag bara chillar mig igenom dessa varma dagar! älskar vädret och de får en verkligen på så mycket bättre humör. Jag har inte gjort mcyket mer än att dega med Thulin, Millan osv.
Igår så var jag och Thulin å grillade med Fanny, Malin och Jocke vid tjärnet. Mycket mysigt fram tills de vart en massa jädra huliganer  där och förstörde stämningen! puckon, poliser och skit kom ju dit och kikade. Så då kände man att mysfaktorn sjönk ett par meter. Så vi gick hem, Thulin och jag grävde ner oss i soffan med grillröken och popcorn.

Idag så var jag hos tandis vid 10.20. jobbig tid på ett lov, men vafan! det kunde ha varit vid 8.00 eller något sånt bara för att jävlas. Spände tandställningen ordentligt denna gången. Ont som fan har jag nu vill jag lova :( Efter vi hade vart hos tandis så gick vi runt på stan och YES vad jag fyndade! Älskar att fynda. det är nog det som är grejen med att handla tror jag. Jag köpte iaf, en tjocktröja, en grön ashet skjorta, en grå kofta och en tunika. Det skulle egentligen kostat ca 1200:- men med smarriga reafynd och priser så vart allt för knappt 400 :- !? woho, det höjde min dag som tusan!
När jag kom hem så tittade jag på top model och degade fram tills jag och millan skulle vara barnvakt åt lille Elliot och iih så söt är han! Det tog väl kanske två timmar innan Karin kom hem igen och det var två timmar fyllda av lek och bus! :) Kände att jag behövde bli ett barn igen och de löste ju Elliot galant! Fick ett läppglans från Chanel som tack, WOHO! vilken inkomst jag har idag asså. haha! Annars har jag och millan bara degat oss igenom dagen , som det ska vara på lov.
Nu är jag inne i ett sånt mönster där jag känner mig konstant äcklig :( det är inte kul. Det tar typ emot när jag ska gå ut så jobbigt är det. Har ett sår på hakan som inte vill försvinna och känner mig bara allmänt finnig. Huvva.. jobbigt. men men, någongång ska det väl också gå över. Kan ju inte gå runt å vara ett fuckface hela livet.. hoppas ja!

imorgon ska jag till Sanna wie! längesen ja träffade min kära kusenin nu.<3

- tänk på att varje minut du är arg så förlorar du 60 sekunder av glädje!

sunday, hold my hand.

jag älskar påsklov, eller lov över huvudtaget! FREEDOM!
Igår var jag, thulin, millan och hennes kille Filip iaf på fest vid kapellplatsen hos mr Simon som fyllde 18 jordsnurr. Haha, innan vi ens kommit dit så hade lilla jag fått för mycket av det goda. Men med goda ledsagare till vänner och vatten så slutade det ändå kanon! Så bra det kunnat sluta faktiskt. Vi kom väl fram vid kanske tio tiden någon gång skulle jag tro. Gick in, la av oss jackorna och mördade sönder golvet med våra fräcka moves! haha, shit vad kul jag hade. Det var egentligen inte speciellt som hände den kvällen förutom att vi praktiskt taget dansade röven av oss. Thulin for hem lite tidigare än mig, millan & filip för hon hade ont i ryggen stackarn. Men när vi lämnat av henne på spårvagnen så gick vi tillbaka till lokalen så sa camilla på på skoj till filip "a men gör en bakåtvolt då!" Filip lyssnade som en snäll hund på henne så han skulle ju försöka men föll pladask på röven med camilla flygandes på honom. Åh gudarna ska veta vad jag skrattade, tårarna bara rann på mig! Haha , lätt kvällens roligaste händelse. Tro då fan ja skrattade mig själv till 6-pack. Varför hon sa så, det vet jag faktiskt inte. Sen frammåt nattens slut så tog vi tre bussen hem iaf och Filip började sakta men säkert bli tröttare och må sämre. Radarn var iaf på topp på mig och Camilla så vi satt så snällt på bussen så! När vi kommit fram vid våran hållplats så sa jag hejdå till babsen! Och träffade Joakim som jag inte träffat sen vi gick ut 9an, fy så längesen det var.. men grymt kul att ses igen! :) Vi gick ett x antal varv runt i fräntorp och pratade om allt mellan himmel och jord som kan ha hänt på 2 år. sjukt. Gick med honom till hans dörr och sen gjorde jag en 180 och gick hem till min goa säng. Innan jag gick och la sig så snurrade världen alldeles för mycket så jag drack ett glas med bakistabletter och käkade nudlar. Sen sov jag som en gud hela natten! tack för kvällen alla ni som var med <3

Idag så vaknade jag, väldigt illamående men det blev bättre när jag käkat frukost. Kikade på tv, pratade med mamma och bara var typ. Sen så skulle ÖIS spela derby mot GAIS på tv så jag kutade upp på rummet och hämtade min kära "så skönt att vara öisare"- halsduk och satte mig med en tekopp tillrätta vid köksbordet och tvn.
skam.
matchen slutade 5-1 till GAIS. vad fan i helvete hände lixom!? det är inte okej, inte okej. GAIS gjorde tydligen 3 mål på 4 minuter, rätta mig om jag har fel. Men pinsamt är det i alla fall. No matter, jag är stolt öisare trots allt. Men inte idag, förtroendet är tillbaka imorgon igen.
Annars ikväll så har jag och thulin degat framför tvn med popcorn och godis hela kvällen. MYSFAKTOR på den!
Nu ska jag kika lite hemsökta hus och sen gå och sova. Må gott mina små troll!

- Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.


ljuva påsklov

jävligt degigt skön dag asså!
gick upp och tränade imorse, inte så värst taggad på att få klistriga stora bollar på mina kalla händer i ca 90km/h. Men vafan, jag har ju valt målvaktspositionen ;D Haha, den första meningen lät faktiskt gaanska så pervers!
Efter det så väntade en degig lektion, inte för att jag hängde med vad det var som hände på lektionen men vafan. PÅSKLOV nu <3 När lektionen var slut så for jag och Thulin på stan och köpte godis på 4-gott. Seriöst, fyfan va gott godis dom har där. Heelt färskt, sjukt många olika sorter så man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Vandrade med våra små ben vidare till Åhlens och Thulin fick köpt ett par skitsnygga solglasögon och en fin kjol från bikbok! :)

Hem ljuva hem och dricka te, kika på top model-repris! Gud va jag älskar att det går i repris. Jag är en riktig TV nörd men jag är stolt över det! Sen kom Camilla hit och vi tittade på så ska det låta och pratade. Sen hör man hur mamma och pappa ropar från övervåningen att vi ska komma upp. Vafan tänkte vi, går upp. Så har pappa tagit fram dia bilderna och sitter å kikar på bilder från då han var typ i 20 års åldern och var ute och reste. Fy fan va härligt de såg ut!

Fight Club går på tv nu, grym film. Har ni inte sett den så rekomenderar er verkligen att se den! Så sjukt bra film asså.

- Kärleken kan göra en människa tjugo kilo lättare

patrick!<3

så slutar avsnittet med att han gråter :( jag hade kunnat trösta honom.. <3



xD


kinderägg

Eftersom jag nästan hade tappat allt så for jag in till mina grannar som bjöd mig på kladdkaka och pizza. Gillad blandning! Men jag fick i alla fall hjälp med hemtentan, så kommer väl drömma en massor med PKK mardrömmar inatt.
När jag kom hem efter jag varit där och fått all najsig hjälp så for jag hem och finslipade uppgiften och skickade in den till Knoppen.
Sen for ja ut och körde IGEN! woho, börjar bli lite halvhaj på detta och det känns faktiskt bra för en gångs skull. Me gusta detta asså! å Imorgon äre träning sen en lektion och sen mina arma små barn, så har jag PÅSKLOV! woho, nej nu ska jag kolla klart på the mentalist och PATRICK JANE! hete jävel, säger som rasmus. synd att han är lite äldre men vafan!

- life is what you make of it.


tjing tjong luftballong!

Nu sitter jag och sitter med min förbannade terroristfördjupning. Inte helt okej, tror ni jag gör mycket eller? haha , nej just det. Just nu i denna sol så känner jag mig inte så motivierad för att sitta och läsa om PKK. Jävla onödigt att vara terrorist asså, även om man skulle vilja spränga skolan ibland!

Hade min första körlektion imorse och det gick fanemej som en dans! även om bilen var lite svår att köra så gick det sjukt mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra. Det är ju så sött mycket att tänka på hela tiden så man hinner ju inte ens med att blinka innan man får någon blackout.

Sen gym och skola, chill som fan! Å nu så sitter jag hemma och försöööker slita mig igenom uppgiften, som ska vara inlämnad imorgon. Äscha vafan.. det är la bara å tuta å köra och hoppas på att det är en dans med lätta steg!

Ikväll är det The Mentalist som gäller och jag har sagt det en gång och jag säger det igen! FYFAN vad heet han är. MUMS, patrick jane, om du vill gifta om dig så vet du vart jag finns!

- För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.


SOL!

Jag är en häst!
nej, men idag så har jag suttit i skolan och diggat järnet på Svenska Nationella! Fyfan vad segt det är, men jag satt iaf i ca 3 och en halv timma och skrev. kramp i handen var nog det enda jag fick. Befrielsen var ändå när man kom ut ifrån klassrummet och man kunde riktigt höra: HALELUJAH! i bakrunden som det blir på filmer ibland ni vet.
När vi var klara så gick jag och johanna hem från skolan, helsike vilket vårväder. ca 15 grader varmt och massa sol och blommor. När man gick där så riktigt älskade man livet!

Eftersom dagen idag är Johannas stora 18 årsdag så tog vi med henne och picknickade på trädgårdsföreningen, vi åt go pastasallad, god tårta med grädde och hallon till och så bara mös vi tillsammans i solen! MUMS.

Vid sextiden så hade jag min sista teorilektion och det kändes så jäkla najs asså. Synd man inte får se den så satans snygge teoriläraren mera!
Efter lektionen så kände jag mig taggad för att köra lite, så jag och mamma for till ett ställe där jag kunde öva på att hitta dragläget och backa. YES, det gick bra.. faktiskt! Sen körde jag hem utan att vara sådär livrädd som bara jag kan vara.
Så, nu är jag lite mindre skraj för att ta min första körlektion imorgonbitti kl 08.45! efter det bli det gym sen ska jag plugga sönder och samman min dator på en terroristorganisation , PKK. intressant jag vet.

har tittat på GREYS och fan vad det är bra. Lite för spännande bara!

- Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.


 


RSS 2.0