maginfluensa

har varit magsjuk sen i onsdags, sinnes. Gud älskar inte mig! först en vecka från skola med en cp förskyldning, med halsont, hosta och heshet. nu detta !? herre min gud.
två dagar kräkade jag, två dagar. åh puh, tror ni det tog på mig eller? nu är jag iaf i en återhämtningsfas där ja dricker vatten i mängder och äter lite smått så att jag kan börja leva igen och ta tillbaka dom kilorna jag tappat.
ja, ville bara säga att jag lever och saknar alla barn i norr.

- tänk på att varje minut du är arg så förlorar du 60 sekunder av glädje

the heart of life.

I hate to see you cry
Laying there in that position
There's things you need to hear
So turn off your tears and listen

Pain throws you heart to the ground
Love turns the whole thing around
No, it won't all go the way, it should
But I know the heart of life is good

You know it's nothing new
Bad news never had good timing
But then the circle of your firends
Will defend the silver lining

Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around
No, it won't all go the way, it should
But I know the heart of life is good

Pain throws your heart to the ground
Love turns the whole thing around
Fear is a friend who's misunderstood
But I know the heart of life is good

I know it's good
mannen(L)

låten och killen har fångat mitt hjärta, den gjorde min dag också dessutom.

idag har jag förutom lyssnat på denna underbara låt, så har jag pluggat en evighet på Judendomen som vi ska ha prov på imorgon. Jag satt precis och läste min -> Erica <- Moströms blogg, och de var nog tamefan de finaste jag läst. tack för det Erica, tack för att jag finns med i dina tankar även då jag inte är i Junsele. Du vet ju att min kärlek till Håkan är stor, men min kärlek till dig är fan större. Du, jag & håkan.  Jag går inte isär när jag går med dig, Jag älskar dig min hjärtevän!

Bad Gastein 09 <3

Nu mina män och kvinnor så var det en jädra oändlighet sen jag skrev sist. Men jag drog ju till österrike och där levde jag ju livet ute i backarna och på klubbar utan dator i en vecka. Sen hela denna förbannade veckan, v.8 så har jag varit så här, riktigt jävla förkyld. Har inte kunnat sova som folk på en hel vecka, de enda jag har gjort hela denna veckan är att titta på tv. Eller ja, tv och tv. Fick låna en Greys Anatomy box av Johanna, TACK <3

ursäkta detta cplånga inlägg och ni måste inte läsa!

okej , Österrike nu då. Kanske kan försöka förklara lite kortfattat veckan iaf (
fredag: Buss i ett dygn. Riktigt mysigt faktiskt, men fan så svårt att sova utan att nacken fick sig en ordentlig omgång! Höjdpunkten med en ca 24 timmars lång resa ar stoppen, GOD BLESS toaletter och Vodkan för 7 euro på båten var najs + en skitcider back.

Lördag: kom fram till mitt oupptäckta kära frälsningsland Bad Gastein vid klockan 07.00 Mozartplats. Gick till hotell Bristol, med hopp om att få komma in på hotellrummen. Men NEJ, dom får vi inte förens vid klockan 15.00-16.00 mumms, var vi arga ? ja, ganska. Men vi tog oss i alla fall i kragen och bytte om uppe på vårat ungdoms-hotel = Bristol Chalet tror ja de hette. Till skidkläder, bökigt som fan men med 900 m till backen med ett par skidor på axlarn och REGN!? Så var man skapligt irriterad när man kom fram. Liften som skulle ta en till toppen var avstängd, de kan inte bli värre tänkte ja och Thulin. JO, när vi satt i den enda lilla klena sittlift som tog oss 100 m upp i en backe i ca -0,2 km/h så kom min kära vän Thulin på att, FAN. Cidern(eller vad fan nu det var) vi köpte på båten är säkert asäckliga. Men nej, vi har optimistiska in i det sista.
Vi gav upp skidåkningen efter någon timma och for hem till hotellet. Vi satte oss i mini-bristols vardags rum typ. Vi hade tappat allt så att säga, väntade på att Ludde och Filip skulle komma tillbaka. När dom väl gjorde de så spelade vi kort.. och den som var sämst fick klunka en av dom ciderna jag och thulin köpt. (som för övrigt var de äckligaste jag smakat i hela mitt liv) jävligt bra tidsfördriv faktiskt. Vi spelade Chicago, med sista sticket. Först skulle man ha så höga poäng som möjligt, vi körde till 50 poäng. Sen efter de så spelade vi att man skulle ha så låga som möjligt. Man skulle vara sämst helt enklelt. Otroligt nog var jag bäst på att vara sämst och sämst på att vara bäst. Det slutade med att jag fick halsa 3 sånna äckliga cider-skit på tid. Och om jag inte klarade tiden fick jag en vodka shot (!) och om ja inte klarade att ta den utan att grimasera så fick ja en stänk whiskey. De vart 2 vodka shotar.
Tycker ni det är konstigt att jag var full innan klockan 4?
Sen var det bara deg på hotellrummen med kortspel och mer chill. Sen sova och upp till en ny dag med nya förväntningar och skidåkning.

Söndag: En heeeel dag med massor underbar skidåkning. YEAH, det är så det ska vara på en skidsemester. Sen vid 4a kom vi hem för att chilla, äta mat vid sju och bara existera innan vi skulle ut första kvällen. NAJS, förkrök på 4a pers gick väl an. Men de slutade med att lilla Thulin inte riktigt hade ork eller krafter för att hänga med ner 60m till Blockhäusl. 60m till krogen!?
De ni, de är fan inte alla som hare så najs. Men iaf, jag, Ludde & Filip vinglade ner på ostadiga ben mot Blockhäusl. Först trodde dom inte att ja kom in för jag är ju fan inte 18 än -.- men MY ASS på er killar. Jag kom in, Filip bråkade med vakten och de tog tid innan han kom in till Ludde som var där inne i röken. Jag träffade Sarah och hennes vänner. Vi chillade lite tillammans, innan jag såg att Filip kom och slängde iväg sin skidjacka och jag bah: Yes, jag kommer få skit om han inte hittar sin ENDA skidjacka imorgon. Så jag upp och leta efter den, hittade ett bord med svenska killar och bah: TJA, sett en jacka någon ? bra raggnings replik Erica. Men dom visste inget och undra vafan ja var själv för. Efter de ser ja Filip med jackan tacka fan för detta. Både hjärnkontoret mitt och jag kände att de var dags att styra fötterna hemåt. Hittade killarna och gick tillbaka, men de tog fan tid. Dom ramla i uppförsbacke, halkade på isen, Filip halka in i soporna och ludde bara skrattade som en ja vafan vet ja :D Men vi kom in på rummet, dom pajade sängen på något jävla vänster. Sen satt jag och var mamma till klocka 3 innan Ludde somnade. DÅ, kunde ja sova (

måndag: SOL I BACKEN. Samma här underbar skiddag, lite solning och bara existera. Inga brynta ben heller för den delen.
Dags för fest, igen. Haha , en jävla massa festande. Men vafan de är så de ska vara! Förfest i hotellrumsnummer 1. Alltså tvärs emot mitt och Thulins rum. Idag hade vi bjudit med Sarah och hennes 3 tjejkompisar. Satt och bara pratade och drack lite innan vi gick ner på Blockhäusl hela gänget. Väl där hände väl inget speciellt roligt förutom att vi dansade hela röven av oss. Underbart!
Sen vände vi i 4a gänget stegen hemåt snackade lite innan vi somnade i nr 1 & 2.

Tisdag: Mr Ludvigs födelsedag, 18 år och de är inte varje år som man fyller 18 jävla jordsnurr! Så de vart massa najs i backen. IGEN till klockan fyra och just ja, glömt att nämna att vi faktiskt, trots festerna gick upp och käkade frukost klockan 08.30 varje morgon å sedan ut i backen! Fint väder denna dagen med.
Sen hem , sova lite, äta vid kl 19.00 sen byta om och sminka sig. För att sedan gå ner till Blockhäusl där de var WhiteParty och festa järnet med brudarna och killsen. Bjöd luddish på öl eftersom jag är så jävla snäll. Träffade ett as till kille i barkön och de visade sig att han var världens stalker. Så behövde hitta mig en plast-pojkvän. Hujedamej!
Men men , denna kvällen iaf. Vi dansade livet ur oss och just ikväll fick ja i mig på tok för mycket. FYFAN, träffade iaf första kvällens killar, Jack-Killarna som har namn, Robin, Frasse, Krill och Fahlen! Ett riktigt gott gäng som Ludde och Filip också kom överens med. Dom skulle komma på förfest hos oss nästa dag. Mitt hjärnkontor var väl ur funktion vid klockan ett kanske. Thulin min lilla kvinna, fick leda hem mig. Haha, lite för mycket smirnoff för mig. BLÄ, så jag bodde i toasitsen mellan kl 01.00 och 03.00 tur var har jag snälla vänner som satt med mig. Så tack, Ludde, Thulin & Filip för att ni tog hand om mig ( Vi kan säga att de jämnade ut sig sen söndagen. Man måste nå botten för att nå toppen ;D Jag kan iaf skryta med att jag var SIST med att spy denna resan och jag brukar vara den som tål minst och vara ur funktion först. Så yes, jag var nöjd.

Onsdag: Denna morgon var jag inte allt för pigg för att lämna min trygga säng. Det var bara obehagligt, men upp gick jag i alla fall för att äta frukost. inte för att jag fick i mig något men. Ut i backen for vi, på tom mage och illamående. Inget snack om saken jag skulle åka skidor! Tog en kopp varm choklad för att få i mig något och sakta men säkert så blev det bättre med baksmällan.
Men jag åt min lunch och blev sakta men säkert bättre, dagen var najs!
Sen mot kvällen var de dags för fest igen, förfest med grabbarna från kungsbacka och så kom även Lovisa från Mariestad upp och Joinade oss innan vi åter igen gick ner till Blockhäusl. Dansade natten lång!

Torsdag: Najs morgon, najs dag, najs skidåkning, synd bara att solen inte sken.
Haha , blir en jävla massa text nu men jag tar faktiskt igen en hel vecka. För fest som vanligt vid kanske 8 tiden och samma gamla goa gäng som vanligt!
Ikväll var vi på Blockhäusl vid kl 22 kanske och dansade och drack smirnoff. Men sen var vi tvunga att gå ut och svalka oss. Eftersom att vakten kände igen oss så hade vi ett säkert kort att komma in igen om de var kö ;D ja mina barn, de hände en gång! Ludde och Fahlen tror jag det var, var ute en kväll. Tror kanske det var denna, ja de var de. Dom hade iaf lämnat Filip för han var för full xD haha, sen när som kom tillbaka var de en jävla kö. Vakten kände igen dom och släppte in dom ;) najs va?
Men i alla fall, de ja snackade om innan. Vi gick ut och svalkade oss, så började jag, thulin och Lovisa att stå på händer, gå ner i split och bara vara allmänt viga xD haha , medans dom andra sprang någon tävling till en stolpe och tillbaka. Jag filmade, tack och lov. Hade aldrig velat springa i mitt skick! Men, som alltid. KUL KVÄLL!

Fredag: Sista utekvällen :( !
Jag och Thulin vaknade nog runt halv nio som vanligt. Käkade frukost och stack ut i backen för att avnjuta en hyffsat solig dag med underbar skidåkning. Det är inte lätt att beskriva skiddagarna för de händer inte direkt något speciellt i backen mer än att man kommer på hur mycket man älskar livet när man åker utför!
Vid 4a tiden åkte vi hem, duschade och sov en timma kanske. Sen gick vi in till Filip och Ludde för att på Eurospar så måste man vara 16 för att köpa tobak, öl. 18 för alkoläsk och sprit. Det var just alkoläsk vi ville ha och eftersom ludde våran stjärna precis fyllt arton drog vi med honom för att köpa en back smirnoff ist för att kasta iväg alla pengar vi hade och ägde på Blockhäusl. Så vi gick dit köpte 12 smirnoff för ca 8 € tror jag. Det är vad man får till priset av på inne på blockhäusl xD haha , dyrt?
JA.
Men iaf så förfestade vi som vanligt och de var sjukt kul denna kväll, alla grabbsen från innan var med. Lovisa, Sarah och hennes tjejkompisar. Men Sarah och dom gick vid 21 tiden kanske. Vi spelade kung, ölspelet, vattenfall, krona och allt va fan du kan komma på. Så när alla började bli lite smålulliga så kom två ystadsbor(Gustav&Johan) ner och hälsade på. Inte nådigt var snygga dom var :o! Dom hade med sig 5 liter öl och någon jävla 80% sprit. Så dom frågade om alla ville ha en shot och först sa jag och Thulin nej för i skogen. Men vi tänkte att ja varför inte?
Så jag tog shoten armkors med Gustav, och fy i helvete. Det var de äckligaste, mest brännande smaken jag fått i min mun i hela mitt lilla liv! BLÄÄÄ! Smaken skulle kunna få mig att dö i dagsläget. Och Johan bah klappade mig på ryggen när jag satt och hosta "såja, du kommer att kunna andas snart igen " xD
Sen gick vi ner till Blockhäusl och dansade massor, då ystadskillarna kom och fråga om vi ska med vidare till haeggbloms bar. Vi tackade först nej för vi sa och hade även i åtanke att vi är ju inte 18 år gamla och vi har inga falskleg. Sen tänkte vi, varför inte? Och i samma veva sa dom att dom hade en svensk DJ med sig som dom kände och som kände typ. Alla vakter. Så vi gick med, jag och Gustav kom lite efter men så sa DJ:n till vakten att: "dom är med mig!" å pekade på oss. Vi kom in, kändes faktiskt lite tufft att bara glida in medans alla andra visa leg, HEJ LIVSGLIDARE! På Haeggbloms bar var det massa dans dricka och lite för mycket för vissa personer. Sa jag agerade mamma igen gick hem med pojken som bodde på samma hotell som oss och la honom i sin säng och bäddade ner honom, fyfan vad jag är snäll. Det visste ja inte ens om mig själv! Men sträckan som vanligtvis kanske tar 15minuter tog oss en timma att gå hem. Efter lite gräm och gnäll från båda håll+ dragkamp så gick de som gjutet sista biten. Haha, men sen ner på blockhäusl för mer dans och dricka. Så möter ja Robin på vägen ner och han har, snäll som han är med sig en Blockhäusltröja! :D woho, minne från österrike,yeah!
Dansa hela natten lång för att sedan gå upp och kolla till deckade killen. Sitta inne på deras rum med Johan, Thulin, Låsa dörren och sitta och lyssna i panik och rädsla på när Ludde konfronterar anorexiatanten med en sisådär 7-8 tokiga danskar. När de lugnat sig drog vi oss ner till nr 2 igen och gick å la oss! Jävligt rolig kväll.

Lördag: hemresedag :(
vi packade klart de sista denna morgonen och sen lämnade vi rummet vid 10, buhhu!
Ludde och Filip stannade hemma denna dag, eller ja for och badade, men jag och thulin som dom hurtbullar vi är skulle tvunget ut och åka en massa! Vi åkte till fyra sen tillbaka till stora hotell Bristol för att duscha. Jag och Thulin går mot duschdörren och hör mansröster!? Okej tänkte vi, de är väl avdelat där inne. Men nej!? En allmän dusch, fy fan va jag skrattade. Så jag kutade ut- tackade gud för att jag tog med mig bikini. Hämtade den och sprang tillbaka. Vi duschade, inga var där tack och lov. Men när vi stod och bytte om efter duschen så kom de en kille in i duchen och bah : OJ! Och stack snabbare än vinden. Stackarn xD han fick ju vara där. Men han fattade nog inte det. När vi duschat gick vi ut på samhället och letade käk och tittade på RedBull tävlingen då en massor me tokiga skidåkare hoppar runt mitt i Bad Gastein, de är NAJS! Vi hittade ett pizzaställe och sinnes va seg gubben var på att göra dom. Äckliga var som dessutom. -.- Vi gick tillbaka till Bristol och satt i ett allrum typ och dega. Vi trodde bussen skulle gå vid ca 19.00 MEN NEJ. Den var försenad till 22.00 woho. Vad skulle vi göra? Så medans Fahlen, Ludde, Krill och Filip gick och kollade RedBull-Tävlingen så satt jag, thulin, robin och Frasse kvar och chillade. Robin lärde mig ett nytt kort-trick. Wohoo! De var riktigt coolt. Sen då? Ja då drack vi varsin avslutnings smirnoff och inväntade en dryg bussresa på 23 timmar.
Bussen gick inte förens 23.00 . bättre sent än aldrig säger man ju! De goa gänger på fyra hade fått samma buss som oss. YES!

Det där var bara kortfattat min vecka i österrike. Och de var tamefan de bästa jag gjort. Förutom Junsele då förståss, men värd resa helt klart. Ta mig tillbaka ! BADGASTEIN 09 <3


sagan om en fantasi

Her green plastic watering can
For her fake Chinese rubber plant
In the fake plastic earth.

skolan är bra jobbig ibland, har inlämningsuppgift som ska vara inne efter lovet och redovisning. Yeah!
det roligaste av allt är nog att på två veckor så har vi 6 prov. åh de, de kan man nog lungt säga att vi Aspero-barn inte vana vid. Inte alls faktiskt, innan nu så har de mer varit typ. 1 prov varje termin eller nått liknande.
Men nu passar de, nu smäller dom in allt på en gång! WOHO, kunskapen kommer att slå övet i mitt huvut.

Det roligaste av allt var ändå igår, jag och Johanna satt ett helt sekel och skrev om Hansan & Gotland. Kanske inte riktigt så länge men nästan. När jag kom hem så ekade en mening i mitt huvud, till och med idag ekar de vidare och den meningen lyder så vackert som: Valdermar Atterdag kom till Visby år 1361.
Intressant, verkligen. De dumma är ju att vi har ju vissa lektioner i typ fyra timmar och då orkar man inte riktigt hänga med. Vilket är synd. för vissa jag gillar egentligen ämnerna, damn. Men , de är väl såhär livet ser ut i skolan.
det värsta är att vi gör detta frivilligt.

Idag har jag bara haft samhäll i två timmar sen gick jag och Fjun hem och sjöng lite singstar innan Thulin kom en stund. Det var mysigt, sista gången vi sågs alla tre innan jag och pooobie drar till AUSTRIA! det blir najs, väldigt najs.
När vi tre brudar chillat klart drog jag och Millan in på stan för att fika och bara kika runt lite. Millan köpte en sjukt snygg väska och en jeansväst, avis? ja.
Hon inspirerade mig lite med väsk-köpet så jag drog till med att köpa en med. Lite udda, men skittuff! Det blev en ny vattenflaska på det också, matchande mitt kära rosa lag Hisingen!
vattenflaska å ballish väska.
skiten ja löpte. NAJS! hahaha , jag vet oxå att mitt golv är skitigt.

- kunskap är att veta hur lite man vet.

båda sidor nu.

låten i mitt liv, jag älskar den. ♥

Jag steg uppför med skjutna vingar genom glass-slott i aprilskyar

och fjädergrottor överallt, har sett de bästa moln.

Men nu skymmer de solen, de regnar och snöar på varenda en

och allt jag borde ha gjort men moln kom ivägen.


Jag har sett på moln från båda sidor nu,

från in och ut och ändå ser jag nu bara molnillusioner

och nu minns jag har aldrig förstått mig på moln, inte det minsta.


Kom sommarnätter under stjärnor kom, med ensamheter dagen om

och om du behöver den finns aldrig gryningen har sett hur kärlek vunnit.

Försvunnit och förlorat, och du lämnar de skrattande när du gått

och om du brydde dig säg inte till mig ge inte bort dig själv.


Jag har sett kärlek från båda sidor nu,

från och ge och ta och ändå ser jag bara kärleksillusioner

och nu minns jag jag förstår inte kärlek, inte det minsta.


Och jag skulle ha ringt dig ikväll men handen fastnade framför mig,

och jag skulle sagt; "jag älskar dig" men stolthet kom i vägen.

Och du eller jag vem är konstigast, är det bara jag som förändrats

ja nåt är borta men nåt hittas, varje dag.


Jag har sett livet från båda sidor nu,

från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner

och nu minns jag jag förstår inte livet, inte det minsta.


Har sett allt från båda sidor nu,

från in och ut och ändå ser jag nu bara illusioner.


ta min hand jag följer dig, vi ska åt samma håll.

Jag vaknade på helt fel sida idag. åh, måndagar finns endast till för att plåga själar som går i skolan. Vaknade vid 06.45, aldrig kul efter en helg att börja veckan med att träna kl.08.00! TÄH!
Så de var bara att kliva upp och åka och träna. För en gång skull så gick det bra på träningen och mitt humör höjdes lite iaf!
Efter träningen så var de till att först ha historia i 2 timmar, sen religion i 2 timmar. Känns ännu bättre på en måndag som är dagen efter söndag som är dagen efter lördag då man älskar livet. Nu låter jag väldigt pessimistisk men är så jädra arg nu, vet inte riktigt varför. Men jag tror det har att göra med alla dessa jävla onödiga påhittiga inlämningar och prov som kommer att komma efter lovet. Fast de är då, de är dumt att jag ska gå och älta jocks i förväg. Varför inte älta då och vara glad nu istället?
vet inte, bryr mig inte heller.
och föresten, ibland önskar jag att ja kunde ge mina föräldrar böldpest. men bara för ett ögonblick!
Nu har jag i alla fall skrivit klart om Romantiken i Tyskland, var inte så värst jobbigt egentligen. Bara sådär, sött tråkigt. Tur i oturen så har jag varit för putt idag för att orka träffa och vara trevligt mot folk. En perfekt dag för plugg på en måndag som återigen är dagen efter söndag som är dagen efter lördag då man älskar livet. 

härnäst ska jag väl läsa en bok och dricka te för att lära mig att inte vara en sån liten förbannad surpuppa och istället vända taggarna inåt. Jao, vi har våra bra och dåliga dagar. kom ihåg de barn! :)
hoppas eran dag varit bättre ♥

- Bra att vara två; ensam kan inte klia sig på ryggen.

livet är en fest

jeu, svartklubb igår då. Underjorden!
hade faktiskt väldigt roligt.. även om de kändes lite udda med lite udda människor där. Men halelujah, de spelades mkt bra musik där. Som Håkan Hellström, Franz Ferdinand, Mando Diao osv osv! GRYMT
Innan vi kom till Underjorden vid ca 23.30 så kom Ebba hem till mig och vi pratade en massor, åt lite mat, sminkade oss och hade mycket mys. Drack någon öl och bara var lixom, väldigt trevligt.

När vi var klara med allt donande hemma så for vi till bussen och var därmed på G till en jävla fest! haha, när vi kom fram var det inga vakter där(halelujah, gud är på min sida) för jag är ju inte 18 eller falskbeleggad om man nu kan säga så. Dessutom slapp vi betala inträde för vi är allmänt lyckade.
Karin kom iaf och mötte oss vid ingången, vi gick in och hängde av oss jackorna och köpte första ölen & vinet för 15/20kr styck. HEJ BILLIGT!
Dansade och hade oss, första gången vi gick ut för att hämta luft så var jag så förbannat kissnödig så jag stack rätt in i en buske och satte mig. Precis då jag satt mig ner för att bara uträtta mina behov så går det förbi två killar och bah: åh, wow var det en grävling? varpå jag nästan skriker: TJENA! och tjena va både dom killarna och karin å ebba faller i tokskratt. Jag hajade inte riktigt de roliga förens ja kom på var killarna hade sagt.
Yes, tur man är med i svängarna. Men vi kan väl skylla på att jag hade lite problem med alkohol i hjärnkontoret.
Vi stack in igen och dansade bokstavligt talat röven av oss! Vi köpte mer billig dricka och drickan bjöd på lite mer onykterhet. Dansade igen, tills det var dags att gå på toa igen! Men då har dom börjat kolla stämplar och shit i dörren så om vi skulle gått ut för att kissa så skulle vi troligtvis inte komma in igen.
Ser världens jävla toakö till toan, fast smidig som jag är valsar jag vant före i kön och ställer mig precis vid dörren och bara glider in när den öppnas. Jag kände mig faktiskt jävligt bra då!

Jävligt lyckad kväll, som var full med skratt, dans, perfekt fylla och massa goa människor. Hoppas vi gör om detta snart igen brudarna mina! Idag så har jag varit ute i och gått en långprommenix med ninni i det finfina vädret.
 Nu väntar jag på att thulin ska komma och besöka min boning.Helgen i sig har faktiskt varit skitkul och imorgon väntar skola. Ingen ork! ahjuste, 5 DAGAR KVAR!

- en resa på tusen mil, börjar med ett enda steg.


RSS 2.0