gbg

Om Paul Anka dör, blir Anna Anka änna änka.

så typiskt Göteborg. xD

I don't belong here

Jag har kommit på om jag dör. Så vill jag att förutom, Queens låt - don't stop me now. Så vill jag att Take me home med Nathan Barr och Lisbeth Scott ska spelas. Sjukt fin låt! Och John Mayer får gärna spela om han skulle vara sugen på det.
förövrigt så ska jag vara Samara på Äpputs halloweenfest och de kommer bli najs och lääskigt.

- I'm a ceep, I'm a wierdo.

livet förändras var jag än går

och sinnes vilken dag det varit idag. Kan inte minnas senast jag fällde såna stora tårar, tack mamma, elin och camilla för att ni har stått ut med att se dom idag. Vet inte vad jag skulle göra utan de underbara folket jag har omkring mig som verkligen bryr sig. Erica tex. hon tar sig tid till mig när hon är hemma hos mr J. I alla väder säger man ju, tack underbara människa <3
Massa skit i skolan, tappar vänner hit och dit och mitt hjärta är för litet för det.
Började dagen som ett stressat rådjur. Med uppgifter som skulle vara inne idag och jag kan inte ta mig till att börja med för jag kan inte. Har tappat glöden att klara skolan. Vill knappt satsa på G längre :( Det är de enda jag är nöjd med men ändå. Orkar inte. Så där rök några av mina väl slösade tårar på grund av att jag var så stressad. Så jag smsade Annika och frågade om jag fick komma över och få lite hjälp. Och det fick jag, tackar som tusan för det. Vet inte vad jag skulle göra utan mina kära grannar.
När jag var klar där gick jag in och bakade lite kladdkake muffins, ett recept ja fått av Annika. Och det var skamligt gott. Det var Elin och ja som bakade och hade lite härligt skitsnack två vänner emellan. Sen fick jag ett samtal om att människan tappat tron på vårat UF företag och jag klarar inte att börja om igen. Så när vi lagt på där, kom fler onödiga tårar. Sen dags för mat och följa Elin till bussen.
Sen då jag lämnat Elin så träffade jag Camilla för vi skulle se på "döda poeters sällskap" så hon kunde hjälpa mig med en annan uppgift som ska vara inne i veckan. Tackar och bockar för det. Men sen brast det, jag bråkade med min bättre hälft i norr och fick jobbiga sms hit och dit. Så mamma fick trösta mig i badrummet när jag satte mig på golvet och tappade allt. Tack lilla mamma för att du alltid orka höra om alla mina gräl och jobbigheter. Jag älskar dig och mina kära vänner som bryr sig. Väldigt gnälligt inlägg, ni måste inte läsa. Det var mest för min egen skull så att jag kunde få det ur mig.

I övermorgon kommer Erica och Rasmus, det kommer bli bäst! <3

- oh captain, my captain.




is it true

”Om ditt hjärta en gång brister, laga det med karlssons klister” yes. Det har vi hört många gånger.. mitt hjärta må vara krossat för tusen människor. Men, jag är tamefan kär i Eriks röst. Jag har aldrig riktigt gillat idol, bara när dom gör bort sig.
Så var det icke med Erik, och denna Erik. Han sjöng fanemej rakt in i hjärtat! Erica hade lagt ut när han sjunger ”is it true” på hennes blogg och det tackar jag för. Dessa rysningar och tårar han ger mig!

Idag har jag varit i skolan för länge och jag har varit för trött. Är så sjukt skoltrött nu så det är ju nästan synd om mig! Har en massa bôs i skolan som jag knappt fattar själv. Ganska skrattretande faktiskt. Fast, jag är människa och inget helgon. Hinner min hjärna inte att ta in allt så är det bara att acceptera.
Det enda som har varit bra med skolan denna vecka är att imorgon ska vi prova ut studentkläder, wie! Det är inte långt kvar nu asså.

Var ute i lundbystrand tidigare ikväll och fixade en underskrift så att jag kan få börja spela matcher snart och kikade då tjejerna mina spelade. Dom förlorade, men ni är fortfarande bäst!

Längtar som fan till nästa vecka.

- is it true

jag hatar dig

jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,vjag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig, jag hatar dig,jag hatar dig.

slutligen. så hatar jag er :)

moström, min moström.

yes, nu känner jag mig duktig och min argsinthet har lämnat mig med stegen jag sprang. Var ute och sprang precis efter det förra inlägget. Kändes jävligt bra efteråt och inte fullt så jobbigt under tiden, visserligen sprang jag inte långt men, kanske 3,5 km. Runt kom jag iaf! Lite halvstolt.

Jag hatar dig, jag hatar dig så konstant så jag bara vill gråta. Ändå hatar jag mig själv för att jag älskar dig. Som håkan hade sagt "jag älskar dig så mycket att jag hatar mig" och det stämmer så jävla bra. Det går inte en dag utan att jag undrar, utan att jag blir ledsen, arg eller glad för att jag lagt tid på att tänka på dig. Jag hatar dig.
ändå kan jag inte leva normalt utan dig. idiot. du är min bästa vän, min värsta fiende.
den avreaktionen behövde jag. Förlåt för att ni fick ta del av den.

Tack för att du finns i mitt liv erica!<3

Jag grinar varje gång jag hör Take me home med Nathan Barr & Lisbeth Scott. Så jävla fin låt, sök på spotify! :)

- take me home lord


tomorrow is a long time

Föräldrar kan verkligen inte förstå paniken man kan få när man kör bil. Man kan inte allt lika bra som dom, det måste dom tamefan vara medvetna om. Särskilt i en stor jävla stad där varje bil man ser kan vara ens död för att den inte följer reglerna när man själv gör det. Jag vill ha körkort, men jag hatar vägen dit och bilar. Visst låter det oroväckande bra?
I viva españa hade jag det väldigt kul och det var minsann en upplevelse för livet. Av 9 dagar så var det kanon väder två av dom och två dagar var det mulet. Resterande dagar så praktiskt taget kräktes himlen vatten och åska på oss. Härligt va? Sol semester till Spanien, kommer hem och är knappt brun. Visserligen har jag bra pigment. Så ska inte klaga, men de gör jag ändå. Det har inte regnat så mycket på 120 år där vi var. Sånt är skrattretande kul att höra, snacka om att vi prickade in rätt vecka att åka.
Som grädde på moset så kommer man hem till en massor av skolarbete, åh. Skolan, jag älskar den.

Min tröst just nu är drömmarna som jag drömmer när jag sover, mina böcker, filmer, musik, min biljett hem den 22 oktober och inte minst. Att Erica, världens bästa Erica och Rasmus kommer hit nästa vecka och det är fan så mycket bättre än allt det jag just rabblat upp. Ja just, glömde nämna att jag är nyförälskad i tv-serien true blood. Om ni inte sett den, se den. Ett måste. Jobbig bra serie faktiskt!
Som ni märker är jag för tillfället jävligt frustrerad. Så är det. Men jag älskar mina vänner för att ni orkar med mig när jag är som en gammal raggmunk. Och det tackar jag för, ni vet vilka ni är! För av egna erfarenheter har jag kommit på att jag kan vara rent utsagt bläääääää.

Detta är mitt i en vägkorsning. det var översvämninger i i stort sett hela torrevieja

Nej, nu ska vi se om ja orkar plugga eller om jag ska bara vara. Lev väl mina skatter!

- ett leende kostar mindre än elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem.

RSS 2.0