full ös

det händer för mycket nu!
man lever livet så mycket så att datorn hinner dö rätt av för att jävlas med mig. Men min kära granne kunde fixa det, tur man har folk som kan teknik lite mer än jag. För jag & tekniken gillar inte varandra :) någonstans faktiskt.
Har grejs i skolan som måste fixas och jag vill verkligen inte fixa det som ska fixas. Jävelskap, man borde inte få ha inlämmningar och skit.
Var ute med Nathalie och co för att fira hennes 18 års dag och jag kan lova mina barn att det var ett jävla tag sen jag hade så kul ute på krogen. Visst jag drack för ca 3 pers, men vadfan! det gick som gjutet i alla fall. Jag och Linda, min partypingla nummer 1, festade, dansade, skrattade och levde rövare som fan. Klockren kväll, ganska mysig också faktiskt! Haha, det behövde jag. Jag mådde dock som jag förtjänade dagen efter, fyfan. var fortfarande full när jag vaknade klockan halv 10. Bra jobbat där Erica! Fler festtillfällen med Linda och co måste det bli. Annars finns risken att jag kommer få tråkiga utekvällar ;)

Imorgon äre dags igen, ska på barnkalas hos Johanna som fyller 1,9 år. haha! Men, ett litet problem har uppstått. Jag har tamefan inget att ha på mig. Det enda jag vet är att jag ska ha två toffsar upp i håre och inte bära något svart. Yes, och där dog mina ideér. Idétorka.

Sista säsongsmatchen var nog den roligaste jag spelat på länge, alla spelade verkligen för varandra och det var sjukt spännande och jag fick tillfällen då jag tänke "vad fan står jag i mål för!?" jag får som panik ibland när det blir spännande. Jag pallar inte press! :) men vi vann och det var kul som fan. älskar er tjejer <3



- goodlooking boy.

80 dagar.

idag är det 80 dagar kvar till jag kommer stå i tårar av både glädje, sorg och rädsla för framtiden. Underbart! Det är kul med nedräkningar, för då känns inte dagen som egentligen var så onödig, onödig egentligen. För nästa gång man öppnar ögonen så är det en dag mindre!
Hela förra veckan, minst 2 timmar varje jävla dag så satt jag och nötte sönder körteori. Satt två timmar idag med, har bara två prov kvar innan jag är redo för teoriprov. Redigt nervös men det känns bra att ha kommit någon vart på vägen. Så att man inte står stilla som en lyktstolpe eller något annat stillastående.
Mycket har hänt på senaste tiden, både bra och dåliga saker. Allt händer av en mening som sagt, min tro här i livet!
hade tex ett spöke i halsen förra veckan, som inte skulle vara där. Men läkarna hittade inget fel, fick penicillin men behövde inte ta den kuren för halsen blev bättre och spöket försvann! träffade en människa som fick mig nöjd och belåten för 7 års framtid typ, haha inte riktigt. Men aj lajk it! Jag har kommit igång med teorin, och är inte lika tappad när det gäller skolan längre. Nästan i alla fall, jag hatar det och är riktigt tappad. Men det tar sig sa mordbrännaren!
Jag och Jonna har kommit fram till något väldigt smart, vi båda är ute efter kärlek. Fast jag är lite hatisk mot allt vad kärlek heter så är det inte fel att någon gång få känna på att bli kär! Fast, våran smarta idé går inte ut på att finna kärleken. Nej minsann.. den går ut på att bete oss som killar. Dom tar vad dom vill ha och sen äre köss and goodbye. Då slipper man själv bli sårad! :)

- I got over you!

small town girl

jag även känd som tidsoptimist. Har köpt både balklänning och en vit klänning som jag kan ha när jag står med en tandställningsfritt leende och hoppar som en jävla dåre. Den är lite otippat ändå att jag gått och köpt de, men det är sköt att ha det avklarat så slipper man stå som ett litet nervo de la vrako och köpa första bästa och sen inse att det är storlek 42 och man ändå inte kan ha den xD
Vi spelade mot Partille igår och vi vann, förbannat gött faktiskt. men jag höll på att få mig ett hejdundrans skratt efteråt när vi skulle tacka för matchen. Så säger en i partille "vi tappar gkik och dommaren för en god match" HAHA, jag älskar när man snubblar på tungan!



yada yada, vi får se vad som händer i framtiden ;)

- don't stop believin'

jeffla söndag,

vad är det med mig och söndagar egentligen?
vi gillar inte varandra helt enkelt.
har försökt vara en duktig elev och plugga men det går inte. Helt meningslösa grejer som man måste lära sig egentligen. Har mest gått runt som ett pulver idag och existerat. En grej som är najs vad att jag hittade min balklänning igår! Jävligt najs att vi är så nära slutet, sen bär det av ut i världen bort från göteborg för min del. Tror jag i alla fall. Får se, men hittils har göteborg gjort mig mer besviken än glad. Fina stunder har ja haft, men dom tog slut. Var det inte en månad så var det 4 år. Skit händer, tyvärr. Men jag tror att allt sker av en anledning, flyr jag fältet till norrland så sker ju det också av en anledning. Coolt ändå, att snart inte ha den lilla trygghet som finns att gå i skolan. LÄSKIGT. Nej nu ska jag fortsätta kika på Wallander och dega sönder.

- the last thing we ever did together, was going separate ways..

ihih!

asså är det ens möjligt att vara så snygg!? :o

ihihihihihi

97 jävla dagar kvar.
och jag är skoltrött som ett as, men skit i det! WOHO, det är fredag och fint idag. har lagt alla tankar i en carebox och ska bara leva livet. har match med damerna idag och sen bär det av ut och dansa, kan dock inte supa. Men vadfan, jag måste dansa, för jag har match imorgon med.
Jag dunkar musik som en jävla dåre och känner hur dagarna blir mindre, HALELUJA!

- musik, den enda drogen som får människor att leva lite mer än vanligt.

bitterfitta

det är nog det bästa ordet på mig just nu. Jag har nog aldrig varit så bitter på flera år som jag är nu, jag blir arg, förbannad och ledsen när jag ser kära par. BLÄCH! För mycket som har slått tillbaka på mig detta året asså! Jag som trodde att om man hade en bra nyår, då fick man ett bra år. Men det verkar inte som det xD! haha , wihihihi. Men, kom igen kom igen. Livet går inte i repris, tyvärr. Får börja se lite positivitet i det hela, jävla snygga stefan jävel. Jag ska också bli kär i en vampyr. 
förutom att jag är bitter är jag jävligt blödig, kikade på finding neverland idag med Camilla, var la andra gången jag såg den och ja lipade fan som en gris. När mamma ringde så trodde hon att det hänt något allvarligt. Åh jag måste vara rolig att leva med. Sarkasm, love it!
ska sova nu, blir ju trots allt äldre för varje natt som går. tyvärr xD

- sleep tight

DAMP

det finns inget jag HATAR mer än mobiltelefoner. min tvärdog idag och jag lackar runt som en jävla gasell.. ska knulla den upp och ner. Hua, varför gör teknik alltid såhär mot mig?
blahablaha, läste ut skumtimmen igår och det gör mig arg. jag vill inte läsa ut böcker som är bra. vad ska man annars drömma sig bort i när man enbart saknar människor och lackar som lacknafta på skit. Nej, nu jävlar ska jag varva ner och hitta en ny bra bokjävel.

- livet är här, livet är nu.

nordvikshelg!

idag vaknade jag och hade en underbar filur brevid mig i sängen. Vaknade av att jag fick en kram och sinnes vad bra man mår då. Jag och kerstin gick upp 05.24 typ och ändå kände jag att näe.. varför sova vidare om vi ändå måste gå upp?
Varför är det så egentligen, när man ska till skolan. Då är man så trött så att man håller på att spy när man ska upp tidigt. Men om man ska göra något man vill eller tycker är kul, ja då jävlar går man upp som om man var världens mest morgonpigga människa. knepiga vi människor kan vara ibland ändå.
Vi for i alla fall tillbaka till vandrarhemmet där resten av Kerstins klass låg och sov, för att hämta packningen och hjälpa till att packa ihop det sista innan dom skulle på det där jävla tåget som tar och river mitt hjärta itu. Samma sak idag som många andra gånger, så gick jag, efter att ha sagt hejdå och grinade som en jävla oxe ensam på centralen. Det är ett bra exempel hur jävla ensam och hjälplös man känner sig just då. Var sekunder från att hoppa på en vagn och hänga med iaf och slippa en jävla massa skit här. Men, som sagt.. så skiljs vi åt för att ses igen!<3

Iaf så har helgen med Kerstins klass varit den roligaste jävla helgen på länge, var mer med dom än vad jag var hemma och det var kul att träffa alla som kerstin pratat så mycket om. Hur gott gäng som helst! Vi drog en tvådagars och dansade ihjäl oss på trädgårn och karisma. Sena nätter och tidiga hemkomster dagen efter, det här med sova var ingenting vi missbrukade direkt. tror vi sov sammanlagt 6 timmar på två nätter eller något! haha, träffade nötter ute, dansade, hade hur kul som helst, söp, åt och bara var. Tack för helgen kära människor!


- jag får lixom ingen ordning på mitt liv

RSS 2.0