Ericax2

helgen med min Erica har varit helt underbar. Kan inte minnas senast jag log konstant i en hel helg.. förutom idag. Klockan 17.00 då tårarna var mig upp i halsen. Och som jag grät, att släppa taget om en människa som betyder så mycket och gå. Det är fan det svåraste jag vet. Jag hatar det, jag hatar göteborg, jag hatar 100 mil.
Så kul som vi har haft dessa dagar tillsammans var det faktiskt längesen jag hade.
I fredags var det hämta Erica på centralen sticka hem och sen ut på stan för att shoppa och äta på donken. Fick dessutom världens finaste tröja av erica som agnes har tryckt. Good work babe! Den hade vi också på oss på kvällen, de underbara 110 minuterna som Håkan frälste våra hjärtan på nytt. Som varje gång han träder upp på en scen. Förutom att vi var och kikade in världens bästa artist, så hade jag världens bästa sällskap. Thulin och Erica, det kunde inte bli bättre. Måste medge att jag tyckte lite synd om Jojo som inte ens kom in på Liseberg för att det var fullt.
Vi har gjort sjukt mycket tillsammans och varit med om skumma grejer denna korta tid! höga personer, trasiga spårvagnar, tvåmanna fester, sova ruset, skratt och tårar <3

jag orkar inte skriva mer, för jag ser inte datorn. Tårarna skymmer sikten :(

23 dagar, de måste vi klara <3

- jag ska skrika så högt så alla jävla änglar ramlar ner

IMORGON LER VÄRLDEN MER ÄN VANLIGT!

YES YES YES MAN kompisar, jag klarade halkan som en dans och det var faktiskt med närmare eftertanke riktigt jävla roligt. Precis som alla mina babes sagt åt mig. Att det är kul, men det kom jag inte på förens efter. För jag var så nervös under tiden. Huvudsaken är att jag klarade det i alla fall!
Det är väl i stort sett det enda som jag gjort idag, kom hem vid 6.
Då sprang jag över till familjen Arvidsson och hälsade på. Fick en bok, och låna en hel drös med böcker! Så nu ska jag läsa ihjäl mig. Ska börja med att läsa klart Så länge vi båda andas, sen män som hatar kvinnor och sen jävlar blire snabba cash. HAHA! Fin planering va?
Men iaf , när ja kom hem från grannbesöker så åt jag och sen vid 8 tog jag bussen för att dra och träna en och en halv timma och sen hem igen. Seg dag, men så är det! Livet leker och jag är ett litet jävla steg närmare körkortet än vad jag var igår.

Vi har match i helgen och jag får inte spela för att jag inte luskat ut det här med
övergången än :( får försöka fixa det i helgen eller något liknande. För jag kommer få något spelabstinens.

Nu mina barn, är det mindre än tolv jävla fjuttiga timmar kvar till jag får träffa min skatt och jag är helt uppe i kalas varv. Kommer inte kunna sova, för tanken på att få gå med ERICA på håkan igen. Är helt underbart! Fan vad jag älskar den människan.
<3

- Fylleri är frivilligt vanvett

falk diggar anton!

the botten is nådd.
JA! som ja skrev igår så är det precis så jag känner nu. När vi går mot de mysa mörka tiderna, men jag har mina solstrålar. Erica, kommer hit. Jag tror jag har skrivit det i varje inlägg hittils. Men jag kommer inte fatta det förens jag står där i armarna på människan och gråter av lycka!
En annan solstråle är anton, TACK GODE GUD FÖR ATT SÅNNA SOM DU FINNS. Dina sms kan fanemej vara en dagsbiljettshöjare. Vi gjorde ju en kul upptäckt idag, att vi är rätt lika ändå.
Och alla ni andra som vet vilka ni är. Som lyser upp när jag bara vill gräva ner mig tills jag når jordens botten eller flyga upp till stjärnorna och bara försvinna.

På tal om stjärnor, en sak som är bra med mörkret och kylan som kommer är att man oftast ser stjärnorna då. Jag älskar stjärnor och allt vad det innebär. Kan vara ute i timmar och frysa djävulen ur mig och bara stirra upp i himlataket. Nu precis innan jag kom in så gick jag med Ninni och tittade runt på himlen.. Då känner man sig ändå fri på något sätt. Kan inte riktigt förklara, men stjärnor och fyrklöver. Det är två symoler för mig. Jag får aldrig tur av fyrklöverna, men jag hittar dom ofta. Lite för ofta så jag är rädd att jag slösar bort turen som sägs ska föra med sig. Även om inte min fyrklövstur kommit än, så kanske den kommer om några år? vem vet.

- Jag gör hela tiden saker jag inte kan göra. Det är därför jag kan göra dem

090915

så förlåt förlåt för allt, för min förbannade kluvna tunga.

jävligt bra skrivet av Kent endå. Så känner jag nu, och jag borde verkligen inte känna så. Det känns som att alla som står eller stått mig nära bara försvinner ifrån mig. Vet inte vad jag gör för fel, det är väl där felet sitter kanske att jag inte gör något fel. Att ja inte gör något alls. Bara är?

Även fast det känns som the botten is nådd så kan jag inte låta bli att vara glad. För min skatt kommer om bara 3 jävla dagar, de är ingenting alls. Jag får panik för att det är så panikartat nära och helt fantastiskt. Kommer nog inte fatta det förns hon står i mina arma och jag har gråten upp i halsen. tack för att du finns och gör mitt liv värt att leva erica <3
Förutom att jag får finbsöke så får jag lämna sverige i 10 dagar. Helt underbart att inte behöva ha kontakt med någon från omvärlden. Bara hitta mig själv och komma på vad det är jag vill, utan hjälp från andra.

Nej, detta var nog det mest knepiga inlägg jag gjort på länge! HAHA.

Idag så var jag på stan med Millan en sväng och köpte en Termosmugg och en piercing. Kan verkligen tipsa om en sån mugg för det är så najs nu när det börjar bli lite halvkyligt på morgonen och man inte orkar göra te eller vad fan man vill dricka som behöver hållas varmt. Så weps, tar man den. Tar med sig på bussen till skolan, till skolan. Och har varmt de. Åh, ibland gillar jag den moderna världen.
Godnatt pluttar!

-
antingen vet man vad livet går ut på eller så är det bara snurrigt och flamsigt.

090914

måndagar är najs dagar. Då har jag bara träning :) Fast idag på träningen så gick det fan sjukligt dåligt. Det var skrattretande xD Och nu sitter jag hemma igen och inväntar nästa träning. Försöker ta mig i kragen och plugga på teori när de gäller att drajva bil. Men det är så tråkigt och ändå är det så sjukt viktigt. Jaja, once in a lifetime typ. Det är bara å görat!
Jag är så less på¨allting, verkligen jobbigt less på en jävla massa saker. Fast på fredag kommer världens bästa Erica hit och det är underbart, sen nästa tisdag drar jag till spanien så får slippa all skit här i sverige.

So long babes!

- livet är för viktigt för att tas på allvar

gkik <3

Spelade match imorse, vilket var nervöst innan. Men jag kan säga att jag hade skitkul och tjejerna var skitduktiga. Helt sinnesrubbat kul att stå på planen igen och inte misslyckas totalt och samtídigt tycka det är kul som aldrig förr. Det blev 12-9 om jag inte minns fel till.. opal hk, eller vad tusan dom hette. Tråkigt att vi förlorade men vi spelade iaf handboll och jag var typ i chock efter matchen. Det försvarsspelet mina brudar bjöd på var inte att leka med. GRYMT <3
     annars har jag nu precis gjort en läxa, på en lördag. Jag vet, det är emot min natur att plugga på en lördag men jag gjorde klart uppgiften på två röda så då går det faktiskt an. Nej nu ska jag ner och titta film och tagga för att spela mot lugi ikväll klockan 19. Håll tummarna gott folk :)

Grönt som är min favoritfärg och nytt nummer, 16.

- sann kärlek kan inte döljas


flight 93

chillat med Thulin ikv. Vi tittade på en massa meninglös tv.
bla. Flight 93 och hej kom och slå mig vad jag grinade, kan inte minnas senast jag grät så mycket. Jo den 23 augusti,  fast då grät ja mer. Men till en film och att jag vart så tagen. WOH! det var ett tag sen sist. Lite kul ändå, thulin hade precis åkt hem. Sitter i källaren själv och tittar på slutet av filmen, och gråter som en halvstyckad människa. Så kommer mamma ner och frågar vilken film jag tittar på och varför jag gråter så mycket?
Jag gråter så mycket så att jag inte ens kan svara xD haha! Mamma som visserligen är van, går in på toa och nopprar ögonbrynen. Sen då ja lugnat mig kunde ja svara och mamma skrattade. Min mamma är bäst.
Sen kände jag att de var dags för att göra redo för natten och slängde min snoriga tröja i tvätten, fan va blödig jag är asså! x]

Fast, det är helt otroligt att det ens har hänt. Kan egentligen inte fatta det, att det inte bara var en film utan den var på riktigt och tillägnad flight 93. Helt sjukt, vad händer med världen lixom? Jag tror inte att människor föds onda. Att någon kan göra så, som dessa idioter denna jävla dag för 8 år sen eller vad det nu var. Det är sjukt. Jag blir arg och ledsen bara jag tänker på det.
Jag fick ju mitt sätt att hedra alla oskyldiga människor denna dag iaf. RIP.

2 matcher imorgon, BE. bara be tack

& jag tror jag kommer klara halkan. Alla säger att ja kommer göra det och då ska jag tamefan göra't.

- we´re in heaven

dimma

idag är en bra dag. Vaknade och var trött som aldrig förr, 6 grader var det när jag gick ut. Den känslan gillar jag ändå, då man känner att hösten är på väg med vintern. Det är så mysigt att få klä på sig :) Det finaste av allt var att det var dimma, men bakom dimman.. såg man solsken i kylan. Det är i sånna studner som jag älskar livet!
Gymmade axlar och armar med Ebba, den tjejen kan inget annat än att köra röven av en.
Så jag kommer ha träningsvärk som fan i morgon, + att jag ska spela två matcher och sen dö :) Det känns så skönt att spela handboll igen, trots skadorna att älska det igen. Det är första gången på länge som jag spelat och verkligen tyckt att de är kul! Så jävla skönt att vara tillbaka med GKIK igen, där hör ja hemma <3

Nu ska jag leka med millan! Hörs.

- ropa inte hej förens du är över ån

grönt är skönt

I'm a bad blogger!
Fast ibland så känner man att ens liv inte är så intressant så att man orkar skriva ner det så att några andra individer kan läsa något som kanske inte alls intresserar dem. Idag är det alla fall en vecka kvar till jag ska göra halkan. jag vet inte om jag ska, spy, skratta eller gråta. Ja kan lixom inte hantera nervositet och vet inte om jag ser fram emot det eller inte. För det verkar kul, det måste ja hålla med om. Men jag är så förbannat rädd för att misslyckas.

Imorse när klockan ringde, så vaknade jag kollade på klockan och undrade vad fan den ringde för och varför? Fattade inte vad faen det var jag skulle göra. En riktigt härlig black out fick jag. haha!
Film i skolan är aldrig fel, tretton dagar hette den. Vi hann aldrig se klart, men för att vara en krigsfilm så gillade jag faktiskt den. Kevin Costner är het.
På idrottspsykologin så skulle vi stå i en sån 90 graders-sitta-i-stol-som-inte-finns-skid-övning. Kalla den va fan ni vill, men det gjorde vi iaf och vi skulle sitta så länge vi orkade eller ville. Jag tippade på att YES, jag ska klara en minut iaf. Det borde ja lixom klara tänkte jag. 7.30 minuter satt jag, vad fan hände tänkte jag när jag var klar? HAHA, dagens stolthet typ.
Träning klockan 8.00 imorgon och sen äre cup i helgen för hela slanten.

Ha en bra helg godisbarna mina!

- åh du undrar vem, som kysser henne nu. Du undrar vem, vem om inte du?

idag är det torsdag

inväntar att få träna. Halv 9 är en jobbig tid, för då blir det att man tillslut väntar sönder sig och det är inte alltid helt kalas. Och idag har jag verkligen inte gjort någonting, inte ett smack. Förutom att vara i skolan, skitseg dag. Var första gången jag var med på en idrottpsykologilektion och det var fanemej intressant! Hoppas jag kan hålla i den tanken, för jag håller verkligen på att snubbla ner i gruset och skrapa upp ansiktet när det gäller skolan. Fast vilken ungdom känner inte så i dagens läge?
Tränade iaf första gången på typ, 2 och en halvmånad i tisdags. Satan vad kul det var att komma tillbaka till mina gamla goa tjejer och tränare. Kändes rätt att vara tillbaka igen! Nervös är nog det enda jag var innan träningen, var sktiskraj för att det inte skulle gå bra. Men det gick som gjutet, visst jag briljerade inte. Jag hade kul!
Har köpt nya skor också, kändes som ett lyft jämfört med mina gamla dojjer. Haha! Men jag är så kinkig när det gäller träningsskor. Jag måste ha lätta skor, tycker att det känns mindre klumpigt i och med att jag står i mål och har mig. Det tror jag nästan ni andra målvakter kan hålla med om!
Det kändes faktiskt att jag inte tränat ordentligt på ett tag, svettades som en gris och knäna gillade inte alls mina nästan bortglömda rörelser. Haha, men de är bara till att bita katten i örat och köra!

Imorgon så ska upp klockan halv sju för att träna med skolan, sen slutar jag efter den träningen. Alltså klockan 9.30 underbart! <3 efter det så ska jag träffa Sanna och det var nog en evighet sen jag träffade den godingen senast. Fy på oss! Vi ska träffas i stan och fika och snacka som bara vi två kan. Tagga inför spanien ska vi också göra, jävligt taggad för den resan!
Annars så ska jag bara dega i helgen.

Ut med det gamla..
...och in med det nya! va tycks? ;D

- Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.

RSS 2.0