sticky, mingel & blvd

Jag har varit ute som aldrig förr i helgen.
Helt sinnes, drog en impuls med Thulin till sticky fingers i torsdags. Top floor, och yes gott folk. Jag dansade praktiskt taget röven av mig och jisses vad roligt vi hade. Drack två helt underbara öl och bara var med min vän. Dock hade jag sveriges högsta klackar typ. Så när natten började närma sig sitt slut så kan man säga att mina fötter inte ville mer. Inte alls!
Så vi gick ut lite tidigare, för vi ville inte missa spårvagnen som gick 01.36 tror jag det var. Där sitter vi en torsdagsnatt och väntar på ettans spårvagn. Så ser vi den gå förbi längre bort, vi tittar på varandra och hmm.. vad hände där? För det var nämligen sista spårvagnen. Då visade det sig att det var ombygge där vi var typ. Så vi fick gå hem. Det roliga är att vi snackade innan om att vi säkert skulle få gå hem, la la la. Mycket riktigt. Fyfan.
Men jag skrattade hela vägen, från stan till mig. Det är en bra bit när man dansat hela natten. 10 km. Helt underbart, när vi kom hem sov vi sönder sängen.

Fredag. Fest igen, puh. Drog med Millan och hennes kille till Kungsbacka där han bor och festade med hans kompisar. Gick ut, första gången den nyblivna 18åringen camilla gick ut. Och yes, fyfan va vi drack xD Kvällen funkade, men den var fanemej inte värd lördagens baksmälla. SHIT. jag tror jag låg i sängen, försökte få i mig vatten och sova bort fyllan tills klockan 17 !? snacka om att ligga bort en hel dag i självömkan. Är huvudet dumt får kroppen lida och som jag led. Får fan skylla mig själv.
Det sköna är att vi skulle på kräftskiva klockan 18. Kul, yes. men jag fick mig en återställare av pappa och det hjälpte faktiskt. Baksmällan gick över.
Väl hos grannarna med gott folk så åt jag kräftor och räkor för typ tre personer. Älskar det!
satt där och åt och drack gott tills millan, jag, philip och anna skulle ut igen. Vart Bouleward denna kväll. Helt kass utgång. fyfan. men så är det väl, betalade ingenting för vi stod på gäctlistan och anna bjöd på cider så det gick väl an och jag fick dansa :) men annars vare ovärt. Det bästa på hela denna kvällen var donken.

där fick ni en kort variant på min helg. Hoppas ni har haft det trevligt ni med.

- jag hatar att jag älskar dig



carpe diem

Tidig morgon idag barn. Men ska faktiskt inte till skolan, halelujah!
ska med en kompis till ungdomsmottagningen, känns skönt att man kan ställa upp även klockan åtta på morgonen. Fast sen då? vad ska jag göra då. Har egentligen träning. Huvudet är nästan bra nu, men man skulle inte börja springa för tidigt och mig stör det inte. Gruvar mig bara lite för hur min kropp kommer må efter första träningen. Har ju inte stått i ett mål på nästan 3 månader x] Ska bli roligt att se om jag har kvar min dolda målistalang.
Det blir nog att fara hem och kanske städa rummet? det är något jag verkligen behöver, men det kommer väl bli som det alltid blir när jag ska städa rummet. Att jag fastnar vid en bok och med en kopp te i högsta hugg!

Ska pysa nu snart, berättar om helgens bravader sen när jag kommer hem igen gott folk.

- så länge vi båda andas

att inte göra någonting alls

När jag vaknade imorse så kände jag bara att NEÄJ! vadå? jag har ju knappt somnat. Vadå gå upp nu?
Det borde faktiskt vara olagligt att gå upp innan klockan ens blivit sju. Då kanske, kanske det går bra.
Fast jag överlevde faktiskt dagens skolgång också. Går inte så länge i skolan har ja kommit på. Men vi har ju sånna sjuka uppgifter när vi väl får dom. Man blir ju miserabel. Har en lektion morgon som börjar halv 11. Gud finns. Och det är nog den enda, fattade inte vad vi skulle göra, men synd att klaga på en sovmorgon och en enda lektion.

Igår innan jag somnade så läste jag i boken. Och sinnes gubbar, vad vacker den är. Man blir ju helt ledsen och lycklig på en och samma gång. AV EN BOK!? men yes, så är det. Helt betagen, som Jimmy Jansson hade sjungt! haha.
Det roliga var att jag kunde typ inte somna. Luktade apa om inte värre i rummet. Så kom ja på, att i förrgår så skulle ljushuvudet jag vattna blommorna. Jag städade lite på rummet och hittade en flaska och bah, YES, nu slipper jag gå ner för att hämta vatten. Så jag tog flaskan,öppnade och hällde i båda blommorna. Sen tyckte jag de luktade skumt. Tro inte på fan att det var sprit i flaskan och inte vatten. Stackas blommor. Så det luktade gammal fylla igår.
Nu är dom inte kvar i rummet.

Var på stan med Thulin idag, lite impulsaktigt efter att vi varit på hörselvården. Köpte ett hårband, en randig tröja och en kofta.
 

rätt najsiga köp :)
ikv ska jag nog kolla på film med camilla iaf. Får se, bollen är rund. Allt kan hända!

- ljug mig lycklig

om så bara för en kväll

Så nu vet jag va det är som snurrar i min skalle. Jag har nämligen fått ett virus på balanssinnet på vänster sida. Där har vi förklaringen till att jag kanske vinglar lite som en alkis. Det värsta var att de kunde ta dagar till veckor innan det försvann. Sjukt jädra jobbigt. har vart yr i 5 dagar nu och det går mig på nerverna. Men, det är bara att le och hoppas på det bästa!
     For iaf till Järntorget idag efter att jag varit på vårdcentralen. Hittade min Bokia affär och köpte så länge vi båda andas sista boken i den sjukt grymma serien. Ni som inte läst dom böckerna. Varsågod att börja!
     Nu ska jag sätta mig och pilla med min nya sony ericsson w715 och se om den är något att ha!

lev väl ! <3

- skratt är vackert, du är vacker. Vackrast är du när du skrattar

sommaren är över på en sekund

klockan är 11.42 och jag är hemma från skolan. och NEJ, jag har inte slutat redan, skulle ha haft naturkunskap A & B nu på eftermiddagen. Men jag pallade fan inte att vara kvar i skolan, jag vet inte hur många det var som frågade om jag var full. Men nu sitter jag i alla fall och väntar på att någon ska ringa mig från vårdcentralen så att vi kan få kolla upp denna jävla yrsel.
Sen ska jag iväg med jocke och boka tid till tatooo och kanske köpa en mobil! Vet dock inte vilken jag ska köpa än. Har två val, har vart så jycket enklare om jag hade haft en att välja på x]
För övrigt så var det första riktiga dagen i skolan för mig, och, jaaaa... fick en läxa. Eller vad tusan det nu var. Ska skriva om Johannes Kepler tills nästa tisdag. Hann inte riktigt med om vad jag skulle skriva fast det blir väl trevligt. Att börja, pang på bara. Inget förspel alls!
Hoppas eran dag är bättre babes.

- det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett.

det är mörkt och jag är rädd att natten blir lång

jag har inte gjort ett smack idag. Fick ju reda på att jag var ledig idag av någon konstig anledning.
Fast ska jag vara ärlig så klagar jag ju faktiskt inte. Det nya schemat är en gåta! Fattar inte mycket, det enda jag fattar är att jag troligtvis börjar klockan 8 imorgon. Loveli!
Kikade på Changeling förut och sinnes vilken hemsk/fin film det var. Det är väl det mest händelserika som jag har gjort idag, haha.. städat och fixat lite på rummet.
Nu sitter jag bara här, inväntar något. Har bara inte kommit på vad än. Men ska troligvis träffa Camilla sen om jag orkar. Får se hur det går med min yrsel, har vart yr sen i förrgår nu. Skitsegt!
förövrigt så får jag lönen imorgon, halelujah och så ska jag dra med min granne så vi kan boka tatueringstid. Det blir najs!

25 dagar, då äre Erica och Håkan som väntar <3

- lämna mig inte ensam


halv.

har varit i Göteborg i en vecka nu. med kerstin, vilket fick vistelsen att bli lite mer än bara lite underbar.
Hon gjorde det också lite lättare att lämna Junsele, vilket aldrig är lätt. Fick säga hejdå till folk som jag skulle kunna ge livet för. Att säga hejdå till Erica,se henne gå iväg på vägen själv fick det att göra så ont i mig, jag hatar att se mitt hjärta gå ifrån mig. Att säga hejdå till mormor och morfar. som jag bott hos hela sommaren och älskar. Det var inte heller lätt. Men kerstin fick det en gnutta lättare.
Tågresan gjorde inte så ont som den brukar göra.
Väl i Götet så gjorde vi en hel del kul, på en vecka hann vi med: Ullared, Liseberg, Stan, Fika, Krogen, Tomas Ledin, Film maraton. osv. En underbar vecka, på fel ställe med rätt människa.
Men jag vill iaf tack alla som gjorde min sommar till den bästa på länge. Och ni uppe i norr. Vi ses snart igen! <3

Idag när jag skulle säga hejdå till kerstin på sation, så fick ja panikångest. Det är nog första gången i mitt liv, jag kunde inte andas och tårarna sprutade. Vi skiljs åt för att ses igen.


- whiskey lullaby

<3


RSS 2.0