Leave my fire

Helt kollosalt slut i kroppen är jag. Har precis varit ute och sprungit med brudarna.. kan inte minnas senast jag sprang 8 km på en gång. Shit, konstigt att jag är trött? Näe. Senaste gången jag kutade som en blådåre var väl då cp jeppson hade sin mördar träning med oss i vintras då vi skulle kuta tio varv runt en lång jävla bana typ. Fast det var för jobbigt, jag spydde till och med xD Idag orkade jag, men mina ben och psyke gjorde inte riktigt det. Fast, viktigast av allt. Jag stannade inte!

Nu sitter jag här och dricker te. Kärleks te, riktigt gott. Innan jag var ute och sprang så kikade jag tv och dampade på pappa. Som vanligt, nej men. Vi går inte alltid ihop. Tror vi är lite för lika.

Ja just! Vi spelade ju fotboll imorse mot fotbollstvåorna! Och det gick faktiskt helt okej med tanke på att vi inte är fotbollsspelare. Vi gjorde iaf första målet men matchen slutade 10-4 till dom. Haha, Kul som fan var det!
Rätt random dag annars, på svenskan gjorde vi inte speciellt mycket. Analyserade noveller typ. Bara för att! Gjorde ett prov också, det enda jag hade kvar så nu är jag fri som en fågel, F-R-I! Vi ska ju ha någon fördömt talangjakt i skolan och vårat blir fan grymt, hoppas jag. Kul att se mig i konståkardräkt gott folk, fyfan xD

- And i’m dreaming about times, times that are gone. Times when I’m Lived alone in my own land called Ochrasy

090527

buh! Greys var så sorgligt fint. Tror det var längesedan jag grinade så här mycket. Eller ja grinar ju jämt känns det som men det var längesen det var som idag.
Gjorde för övrigt klart min hemtenta idag också. Fyfan, det är lycka av högsta grad när man trycker på sparknappen och skickar in och stänger ner skiten. ÅH så gott det är!

Tränade min första träning med GKIK brudarna mina idag! Och det var hur gött som helst att vara tillbaka. De känns som att alla bitarna på något sätt föll på plats. Helt underbart :) Inte så taggad på att springa 8 km imorgon men vafan , det ska ändå göras. Har ett prov imorgon, eller ja , rättare sagt ett läxförhör. Sen har jag inget mer alls. Som jag och ebba brukar säga, GUD ÄR NÄRA!

Fotbollsmatch mot fotbollstvåorna imorgon då. Får se vart denna baletten slutar! xD
hoppas att eran dag har varit lika bra som min.

- en blomma, en människa, en stjärna har sin bestämda tid

oh boy!

DANCING QUEEN, YOUNG AND SWEET!

Nej nu jävlar taggar jag sönder. Har en redovisning imorgon, ett prov på torsdag och en hemtenta som ska in på fredag. Sen , då jävlar mina kära babes. Då är det Oh boy! vilket vackert väder.. Slutar nästa Torsdag och det tackar jag verkligen inte nej till. Ska bli så skönt att bara lämna landet, kanske inte riktigt landet. Men göteborg iaf! :)
Just ja, ringde till Lillemor igår och frågade om jag fick ledigt till Sundsvall. Vet ändå inte riktigt hur jag jobbar med. YES BOX BABY! jag fick ledigt. Så, Det blir jag och Kerstin i ett tält eller stuga på Fläsians Camping i Sundsvall den 1 - 5 Juni.

Förutom att bara sitta och tagga sönder så gjorde jag lite te när jag kom hem ifrån skolan. Cp skoldag. Alla var typ, skitnegativa och nere. De gjorde att man själv sjönk till havets kalla geggiga botten. Men nu när jag är hemma och sitter och lyssnar på Mamma mia soundtrack så känns livet lite ljusare. Iaf när jag satt och drack te, så ringde min andra halva från Alanya och det var höjdpunkten denna dag! Hon levde livet och blir brunare för varje minut som går och jag kunde faktiskt inte ha varit mer avundsjuk! Haha, men SNART. SNART, ses vi igen och jag lever för den studen. Förutom att sakna sönder mig efter kerstin så längtar jag så sjukt mycket till jag får träffa min alldeles egna babe Erica. Tillsammans är man mindre ensam, jag älskar er två. <3

Läste upp min och kerstins dikt i skolan idag :) De kändes bra, förutom att jag saknade allt lite mer än vanligt. Gråten är min, då hon gråter <3

Nu ska jag snart äta, träffa millan och tagga sönder för morgondagens träning med GKIK :) Så jävla gött att vara tillbaka till samma lag med nytt namn.

Jag hittade ett femklöver igår, det andra jag hittade i mittliv faktiskt.


- En vän är den som lyser upp när hela världen slocknar.

Järnvägen cup

Äntligen hemma efter en helt jäkla underbar helg, med massor av skratt, blod, svett och tårar. Och framförallt, handboll med ett übergott gäng. Då kan livet inte bli bättre. Som jag och ebba gick och sa hela helgen under alla små stunder vi märkte att fan, "gud är nära" tex: när vi köpte en magnum stawberry white och gick i solen i shorts och matchtröja. Eller så vi låg i gröngräset under den jobbiga jävla tjuthögtalaren, solade och peps persons låt, "oh boy" spelades. Eller när vi fick bronsmedaljer.. Rysningar på alla våra små tillfällen, Det är nog helgens interskämt också för den delen! Kan nog sitta och räkna upp hur många som helst.

Vi har nog aldrig spelat så bra handboll som nu i Hallsberg. GRYMT!

En grym helg, som sagt. Inte för att glänsa men igår kväll så var vi och bowlade, den heta brudaskaran på 10 pers.. och jag fick tamenfan in 8(!?) strikar. Åtta jävla strikar.. det är stående ovationer om inte mer. Jag är ingen stjärna på bowling, det kan vissa av mina vänner intyga om. Men, fan. Gud fann där med! Haha.


Jag och Johanna fick även visa våra talanger som utespelare. Har fan inte spelat ute sen jag var 8-9 år gammal. Lite otäckt, men det gick bättre än jag trodde och kul som faen var det. Fast, det är nog målet som är min babe på planen.


Sista jag gjort med detta laget då alltså. Känns som ett jävligt bra slut med ett sjuukt underbart gäng. Kommer sakna alla jättemycket. Men att byta tillbaka känns så jävla skönt..


Vill bara tacka mina underbara och stöttande lagkamrater för allt. För detta året, för SM, för Järnvägen cup. För ALLT! Mitt hjärta kommer alltid att vara lite rosa efter stunderna med er. TACK! Älskar er tjejer, (L)


- Gårdagen är historia, Idag är en gåva, morgondagen är ett mysterium


diktator

hahaha , jag fick någon snetändning och började plocka upp i rummet. Slänga massa gammla fula tidningar som inte har någon som helst betydelse i mitt liv. Så hittar ja ett block med en jävla massa dikter i. En dikt som jag gjorde för typ 3-5 år sedan var lite halvknepig. Fast, fan.. den var ändå bra. För att vara av mig, haha!

Döm aldrig någon annan..

Såpbubblor glänser utanpå men har ingenting inuti och

de är så fruktansvärt vackra.
Man förväntar sig så mycket när man blåser dem,
men sedan helt plötsligt, går de sönder och man märker att de inte har någon insida alls. Bara luft.
Se också en vissen ros, de är inte fula, men inte heller vackra.
Man kan tänka på hur rosen kunde varit, hur den kanske blivit.
Men tänker man på minnet av den så ser man kärleken och hur den verkligen är.

En vissen ros kan vara vacker, en såpbubbla kan ha en insida.

den var inte så jävla pjåkig trots allt.

- Sleep tight


Jag har varit i alla städer

For till Millan efter att jag skrivit det senaste blogg-inlägget. Stekte palsternacka och en grön lång grönsak som inte heter gurka, [skwåsh] vet inte hur det stavas. Men så låter det iaf!
tappat. Jag vet.. Sen så packade vi väskorna och dorg upp till vårat lilla myseställe i skogen och började grilla våra maffiga köttbitar. Sitter och pratar och bara älskar allt. Så, lickförbannat.. nästan bara för att jävlas. Så börjar det regna. SMEK på att solen stekte precis innan och att de hade lovats fint väder. My Ass.
Tur va hade vi varsin filt med oss och började sätta fast dom i träd och buskar som ett tak för oss. Lågt tak det blev det. Men Det blev faktiskt väldigt mysigt! Ligga där i regnet under ett filttak och grilla grillat gott jävla kött.
När vi käkat av våran goda mat så kom marängerna fram och våran cider. En ny rekordelig, sommarsmak. Mango-Hallon och den smaken frälste mig. 

Förutom den mysiga grillstunden så har vi kikat på Greys. Tårar som alltid, grymt program. Och nu, ja nu sitter jag här. Denna mörka Onsdagskväll och det känns som att telefonen går i ett, haha.. Lyssnar på Håkan, kära Håkan. Han är kärlek, Nostalgi, peace&love, Liseberg, Storsjöyran, Erica och så mycket mer. <3

Har även börjar läsa en ny bok, har läst halva idag men den är grym. Då får man läsa ettan och tvåan först som handlar om Drakväktaren Ping och hennes färd med den lilla draken Kai. Haha , låter inte så spännande men dom böckerna är fan bra.

Nä , se på fan. Ska kika lite tv, längta till junsele, sommarlovet och drömma sönder om min alexander rybak <3

- Att alltid vara en smula barn, det är att vara riktigt vuxen.

låt mig komma in?

försov mig imorse, FÖRDÖMT! men jag kom inte sent. Fick bara stressa som en jävla dåre som om ja kunde missa ett tåg eller något. Kom till skolan 8.15 , gjorde ett jobbigt prov som ja knappt pluggat på. Internationella relationer, visst låter det ofantligt kul?
Var klar vid 9.15 , jäävligt najs. For med Thulin på stan, fikade och gick och kollade runt lite. Inte helt fel skoldag ändå asså.. haha! Skulle ha köpt en vattenpipa egentligen .. men näääää, den affären hade bara öppet på ´fredagar och lördagar. Udda dag att ha öppet på. 
       På bussen hem så läste jag ut låt den rätte komma in och läs den om ni inte gjort det. Jag vart hel fast, de känns jobbigt nu när jag läst ut den. Nedrans bokfjolla är jag.. men så är det. Om ni sett filmen men inte läst boken, och tänker "ääääscha vafan ska ja läsa en bok om en film ja nyss sett, döööh!?" Då äre så här mina barn, boken och filmen är inte det minsta lika varandra. Nästan som två olika historier! Boken är bättre, så detså.

Ikväll ska jag grilla med Millan :) får se hur det blir med vädret bara. Men, det finns inget dåligt väder.. bara dåliga kläder. Som våra lärare sagt väldigt ofta i våra liv.

- I never wanted to kill, I'm not naturally evil.
  Such things I do.
  Just make myself more attractive to you
  Have I failed?


Ericax2 + Håkan igen <3

GAAAAAAAAAAAAAH, Erica .. MIN Erica ska komma till mig och kolla på Håkan i September. Kan det bli bättre !? NEJ, det går inte. GÅR INTE <3 Jag älskar dig underbarn <3
Det är med dig håkan och livet är som bäst.

För övrigt så önskar jag att jag var norska. HAHA!
Det ville ikke sitte galt og bare norsk. være sammen med Alexander rybak,
det.. min vennerm, ville jeg virkelig ikke si nei til.
nei, nå skal jeg sover og drømmer om mitt stilig mann.<3

vi två.

- Vänskap är en själ som tagit bostad i två kroppar

GASRSH!

Sån jävla degig dag idag va. Var i skolan vid 10, hade genomgång på provet som vi ska ha imorgon. Sen en sjukt chill svenska lektion, enda egentliga nackdelen var väl att vi skulle göra dikter. Och de är inte riktigt som starka sida, om jag inte ska skriva om Oskar från Vårgårda då förstås ;)


Hemma så satte jag mig och pluggade hela dagen på det förbannade provet vi ska ha imorgon, som inte en jävel vet vad det är vi ska plugga på. Men sure, varför inte. Tanken som räknas, lite kan jag väl iaf. Men vet inte om jag kan så mycket så att jag skulle kunna sitta i fyra timmar och skriva. Det är den tiden vi har fått på provet, scheisse.

   Sen kom Millan hit och vi drack te och pratade som vanligt, vi pratar då jämt om allt emellan himmel och jord. Tackar gud för denna tösen. Vi bestämde att vi ska ut och grilla och bara njuta av livet imorgon , för lilllördagen a.k.a onsdag har nu blivit fredag. Haha, sjuk mening, men fattar ni inte får försöka lite extra.
   Kikade på The mentalist ikväll, som vanligt. Jag älskar det programmet, kan inte mäta sig med grey's anatomy, men det är fanemej inte långt ifrån.

På tal om snygga killar så vill jag bara säga att ni kommer få höra var och varannan dag om hur jävla snygg jag tycker Alexander Rybak är, förutom att han är snygg. Så är han norsk också. Jag älskar norrmän! Haha , liten kärleksförklarning här. He's mine.


Jo , tänkte på en grej. Alla ni top model älskade, men Kahlen, hon som vann den 4e säsongen. Visst fan är det hon som är med i max factor reklamerna? Det måste vara hon, hon är stört lik iaf.


Vill förövrigt bara BORT från jävla Göteborg.


- en äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte skulle råka vara påväg neråt.


gråten är min då du gråter

Nu såhär på slutkvisten i skolan så är det så jävla chill, på skolträningarna asså. Sjukt gött, man är egentligen inte så super taggad på att gå upp omänskligt tidigt på morgonen för att träna. Men nu spelar vi bara volleyboll och fotboll på träningarna och de är tamefan sjuk kul! Idag så slutade vi tidigare, mitt i en volleyboll match för lilla underbart söta Sandra råkade skjuta bort bollen xD

Annars har jag genomlidigt en jävla kukskoldag till, prov på onsdag. På fn, ingen vet riktigt vad det är som vi ska plugga på. Jada jada, säger som magnus uggla. Det är tanken som räknas. Två veckor nu, två veckor.. det kommer gå fort. Sovmorgon imorgon till 10.00 ist för 8.00 lite av ett halelujahmoment för alla som går skolan.

När jag kom hem så träffade jag Millan och vi kikade lite på tv, gick en långpromenix med Ninni och sen hem tillbaka till min goda säng, übermjuka filt med chips och Talang på tv.
p.s jag är kär i alexander rybek

Öis spelade för övrigt mot häcken ikväll och det känder verkligen som om att dom behövde denna segern. Men nej. Ingen seger nu heller :( buhu!

TACK igen Rasmus för den sjukt snygga bloggen! jävla stjärna är du.

- En sann vän är en sällsynt fågel


(i lördags då vi serverade och hade oss)


el blando del vio

yes, det hette den drinken jag, Isabelle och Elin blandade på "jobbet" på femtioårsfesten igår. Det var sjukt kul faktiskt! Massa goa människor, fulla, roliga jädra 40are som levde livet. Jag kom då på titeln på denna drink som bestod av vodka, grape tonic, lemon lime och någon gulaktig grejs. Haha! Vi fick plocka skräp, fixa med disk och mat. Även se till så att gästerna inte var utan dricka. Tjänade 425 spänn och jag klagar verkligen inte.

Elin sov över hos mig sen och det var massa mys, vi somnade sent och vaknade i lagom tid. Sen behövde hon fara hem och Jojo kom hit. Vi for ut på äventyr och köpte med oss thaimat, godis och två filmer - Pojken i randig pjamas och Jill & Jack vs the world tror jag den hette. Pojken i randig pjamas ska ni se om ni inte redan sett den för fy fan vilken jävligt fin men hemsk film. Satte sig på hjärtat som ett ärr, fy faen vad vi grinade. Bästa filmen jag sett på länge nu!

Efter denna tragiska filmstund så var Jag och Johanna så tappade så vi gick ut, glömde kärleken och pluggade på om gudar. Fyfan, vi kan nog lite trots allt. Men vi såg nog förbannat tappade ut, nästan som om någon tappat oss på riktigt.

är inte på humör för att skriva idag, men jag vill framförallt tacka RASMUS som har gett bloggen en make over. TACK för det snygging <3

Barndomen mäts i ljud och lukter och synupplevelser,
tills förnuftets mörka timme börjar växa.

woopie woopie

helt jävla slut är jag. Ändå har jag inte ansträngt mig så väldigt!
For till skolan imorse, härligt med sovmorgon. Sen gick jag och johanna lite tidigare från lektionen, för jag vågade inte fara själv till hudläkaren. haha, kalla mig fegis! Men , prickarna var tydligen helt ofarliga. Väldigt ovanligt bara, lichen nitidus hette det tydligen. Jag har faktiskt aldrig kallat mig själv speciellt normal. Ganska sällsynt var det. som sagt! haha.

När jag kom hem från läkaren så träffade jag Millan och vi åkte in till Allum och jag shoppade loss för några av mina födelsedagspengar. ME LAJK!
Detta inhalndlades på H&M
Svarta tunna byxor, linnebyxor typ.
BH för ovanlighetens skull och två par trosor.
En rosa klänning.
och ett snittsigt nagellack


Jag är inte typen som brukar köpa underkläder men idag, då jävlar gick det bra!

Nu ska jag lägga mig och läsa min goa bok. Hoppas ni lever livet och inte dör av pollen eller något.

- I kärlekens krig segrar den, som ger sig.


dagens sanning.

föresten.

"Idag läggs det mer pengar på silikon bröst och viagra
än alzheimerforskning, så om 30 år sitter vi där med
jättepattar och ståkuk, men ingen minns varför."

den gode, den onde, den fule

Varför går det inte ett avsnitt av grey's utan att man ska behöva sitta och gråta musten ur sig? visst, hur mycket man än gråter och hur mycket man än vill mörda programet så är det tamefarlicken bäst i världen. Precis som min mormor och morfar som är här nu! :)

Förutom att kika på tv så har jag läst, det känns faktiskt som att jag läser hela tiden. Jag har mina läsperioder som sagt, nu har jag en sån. Läser hela tiden, nästan. På bussen, innan maten, hemma, i reklampausen osv. Låt den rätte komma in, shit vad jag har fastnat. kan ändå inte låta bli att gilla det.

Imorgon, då blire en ganska så deg dag egentligen. Ska inte gymma för halsen vill inte. Visst, bara gym. Men orkar inte, så jag är hemma och degar livet ur mig istället och far på svenskan sen. Efter det så ska jag till hudläkaren, jävla hudläkaren. Var för i typ februari och han gjorde en biopsi på mina prickar.. om man nu kan säga så. Så ska dit imorgon och kika om han kunde få reda på va de är för myskerier jag har på handlederna, ryggen och magen.
han var läskig.

På lördag åker mormor och morfar. Det vill jag inte :( hemskt. Jag älskar er, ni är bäst <3



- Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant.


feskefan

min hals gör ont och det är aldrig kul när den gör det.
Hade bara en lektion i skolan idag, två timmar samhälle och nu är jag hemma och gottar mig. Johanna är på väg hit så ska vi väl plugga lite. jättekul, verkligen!
Städade akvariet förut oxå försten, en fisk var borta!? Såg fiskefan senast igår och då var den en elak jävel. Så antar att den förtjänade sitt öde.
hörs babes.

Detta fina gjorde jag och fjun i skolan på en historia lektion.. lärorikt.


- you better slow down


15 dagar kvar

I morse när jag skulle stänga av mobillarmet klockan 07.01 så gick det inte. Fick världens jävla panik och öppnade telefonen i ren panik och slängde ut batteriet. Vaken var jag sen i alla fall.. seg dag i skolan. Det är tisdagarna jämt! Sen smet vi från svenskan så for ja in på stan och fikade med Millan. Det var väldigt mysigt med en mättande chailatte. Till er godisbarn som inte smakat på chailatte, gör det! jag blev frälst, smaken är som baken. så prova.

När jag kom hem från stan har jag bara pluggat pch inväntat att Millan ska höra av sig igen :) under tiden gjorde jag ett kapitel i ett av Jespers arbeten, "boken om mig" går ut på att dom ska göra en bok om sig själva helt enkelt. Och en annan var tvungen att skriva ett kapitel för att han skulle få godkänt. Så jag, ängel som jag är gjorde det xD Här är resultatet.. vart det bra tycker ni?
den är ganska lång så ni behöver verkligen inte läsa, skulle vara kul :)

Lillebror

"Jesper, min lillebror Jesper.. även känd som yrvädret här hemma och säkert hos hans kompisar också. Det började redan då han var liten. Han var överallt och ingenstans, jag var minst likadan. Våra likheter när vi var små var också våran nackdel. Vi var som natt och dag, bråkade om allt från vem som skulle hämta posten till vem det var som kom in genom ytterdörren först. Trots hans envisa sätt att bråka på när han kom in i trotsåldern så var han med närmare eftertanke den lugnare bäbisen av oss två barn som bor på timotejgången 7. Han var den "snälla" av oss som liten. Tyst och lätthanterlig var han också, det har mamma berättat för mig.


Jag som tre år äldre storasyster kommer aldrig glömma den dagen han föddes. Jag minns verkligen inte allt som hände, eller åren mellan då och nu. Fast den dagen minns jag.. Mormor och morfar var här hemma med mig från Norrland. Mamma var på sjukhuset och vi skulle upp och hälsa på henne, pappa och min lilla lillebror Jesper som var på sjukhuset. När vi kom in i rummet så tyckte jag att det luktade jätteäckligt och jag tror till och med att det var det första som jag sa till mamma när jag kom in i rummet. Men sen så satt jag vid sängen och förstod inte hur en sån söt varelse kunde vara min lillebror.


De enda minnena från då vi var yngre var våra onödiga bråk, fast vi bråkade inte jämt. Bara nästan, vi gaddade även ihop oss mot mamma och pappa ibland. Det händer även idag att vi gör det!


Förutom skolan så håller Jesper på med handboll, hans liv kretsar runt handbollen, kompisar och tjejer. Han är en envis men schysst spelare på plan och spelar alltid för laget. Som det ska vara i lagsport. För att vara högerhänt på högerkantspositionen så är han en naturbegåvning och det tror jag att han har fått från pappa, som också var högerkant. När folk kommer fram till mig och frågar vem min förebild på handbollsplanen är, så säger jag alltid min lillebror. Han är den bäste spelaren jag vet.


Idag så är vi som ler och långhalm. Vi håller ihop, hjälper varandra som syskon egentligen borde göra. Bråk? Vad är det.. Händer väldigt sällan att vi bråkar nu för tiden. Kan faktiskt inte minnas senaste gången vi rök ihop, det handlar mer småsaker som vi är oense om. Som strax efter är glömda. Känns skönt att veta vart man har Jesper, för han har ju sina upptåg och kan minsann vara en liten djävul ibland. Trots det så vet jag att han berättar allt för mig och jag litar på honom till 110%.


Han är den bästa lillebrorsan man kan ha och jag skulle inte kunna tänka mig att byta ut honom mot någon annan. Jag älskar honom!

Storasyster Erica Falk"

va töcks?
för övrigt har jag 15 skoldagar kvar. <3

- inte ens tanken ha slagit mig.


fiskmobbing och skräckfilm

mellanrummen mellan uppdateringarna blir längre och längre. ursäkta för det mina barn!

Idag så har jag vaknat, kikat in mina små kära fiskar och insett att sen jag köpte den nya fisken så har det uppstått fiskmobbning i akvariet xD haha! Den nya jag köpte var tydligen en hona och dom andra var hanar. Yes, smart jobbat baby! Träffade Elin en svängom idag och det var för längesedan sist.. Mycket snack och mys. Vilket kändes som väldigt behövande. Vi är pratglada brudar! Sen for Elin hem till sin man Pontus och jag vart kvar. Ensam och jävligt hungrig!
Käkade och inväntade att Johanna skulle komma. När hon väl anlänt till min boning så var jag och Jesper ute och tittade på en fågelunge. Och seriöst.. det var hemskt! Så liten, så rädd och så ensam som den var så ville man nästan dö i dess ställe. Hatar när djur mår dåligt eller är lämnade helt själva som den här stackaren.. Vi gick därifrån när det var som bäst och fantiserade om att det skulle förbli så.

Sen satt vi inne, degade, tjötade med Jesper. Tillslut fick vi ett infall och hyrde en film. Ovanligt va? Jag tror fan jag får den affären att gå runt. Känner typ hon som har affären nu så. xD haha! Asylum hette den, var la helt okej. Lite störande att doktorn mördade sina babes på en jobbigt overkligt sett.
Jag stör mig, jag kikar ju helst inte på Drama filmer för det är så sjukt mycket kärlek i så man blir ju deprimerad. MEN, inte ens i skräckfilmer blir man utan kärlek. En snygg kille och tjej som håller ihop in i det sista. Fyfaen, blir förbannad på sånt xD

John Blund kallar, ska upp tidigt på Jeppsons konfirmation. hade gött, KÖSS haj!

- när någon slår dig på den högra kinden, så vänd honom den andra till.

vilken JÄVLA dag xD

gårdagen var nog den roligaste på länge xD haha, jag tog mitt pick och pack och drog till Johanna när jag vaknat. Väl där så hade vi stenseriöst vattenkrig mot Johannas grannar som är mellan 5-10 år gamla skulle jag tippa på. haha! Fy fan vad kul vi hade, snacka om att bli barn på nytt.
Charlotta bjöd på lunch och vapenvila så då åt vi korv med bröd ute i solen och bara diggade livet. Efter maten lekte vi vidare med barnen innan vi fick ett infall och drog in på stan. Jag ville kolla vattenpipa och så köpte vi oss en film ist eftersom vattenpipaffären var stängd.
Vi åkte Lisebergslinjen, lite skam att vi inte åkt den innan som dom göteborgare vi är. Det är iaf en spårvagn från 1902 talet och det fanns bara 66 stycken och VI åkte en av dom, YEAH! status.

Vi gick av på korsvägen och johanna frågade om vi kunde åka hissen upp på gothia towers. Hissrädd som få som jag är så, VAFAN! jag åkte den, upp och ner och sen upp igen. In på Heaven23, asnajs bar 23 våningar upp i en stor jävla byggnad och riktiga kostymnissar och fisförnäma damer runt om kring. Haha, Jag och johanna däremot, vi hade på oss vita tshirts, svarta shorts, jeans jacka och helt osminkade, håren såg ut som fan efter vattenkriget och smek på blickarna vi fick när vi väl kom dit. HAHA!
Dom frågade inte om leg eller någonting, jobbigt nu när man fyllt 18 så frågar dom fan aldrig om leg. Gilla läget, vi köpte varsin cider och satte oss och kikade på den grymma utsikten över Göteborg.
Då vi skulle gå så hade vi ju hängt undan jackorna i en garderob och nissen som hämtade jackorna rog på oss dom som man gör i sånna fina filmer ni vet. hahaha , sinnes vad vi skrattade i hissen påväg ner. ojoj, vilket jävla filmsenario!

Sen tog vi bussen till Östra och gick därifrån och hemåt.
trodde vi ja..
vi träffade en tant, som var helt och hållet störd. Riktigt mentalstörd och pratade med henne en stund.. gick ner till pizzan och pratade lite med karin, eliott och filip. Mycket riktigt, tanten kommer igen. Och så frågade hon om någon ville följa henne tillbaka till sjukhuset. Snälla små själar som jag och johanna är så gick vi med henne dit. Hon snackade om allt mellan himmel och jord och det var lääääänge sen jag fick hålla inne mitt skratt som jag gjorde då. "nu tänker någon på mig" vi bah: vaaa? "jaa, det kliar i min högra stortå. Då tänker någon på mig" Hon sa saker som jag inte trodde kunde sägas av en människa på annat ställe än på film. Men vi gick där med henne, mot psyket. Ja, ett riktigt psykhus vi har här i gbg. haha .. det tog oss en timma att gå en sträcka som egentligen tar 10 minuter att gå. OHMY! vad kissnödig jag var. När vi lämnat den stackars psykpatienten på psyket så gick/sprang vi hem, käkade, pissade och ut på stan igen för att hämta Johannas telefon på Sticky Fingers. Vi såg ut som nå drägg, folks blickar var inte så lite att snacka om xD hahah! In där å hämta den och sen hem igen för att kolla på en 3 timmars udda film och godiskäkande.

Denna dagen kommer jag aldrig glömma, så jävla mycket skratt som den innehöll och udda händelser. HAHAHA, tack och bock johanna för den <3

- livet kan bara förstås baklänges, men måste levas framlänges

RSS 2.0