knepig nattlig vandring!

man ser väldigt mycket kul folk ute klockan 04.55 dagen före doppare dagen. Var på väg hem från en för mysig kväll! och så går man där och ler som bara jag kan, ensam och jävlig ute i snön. Så ser jag en jävel.. jogga!? förbi mig. Utan mössa och grejs, då tänkte jag. "är man så fet eller bara tokig som orkar med detta?"
ryckte på axlarna och gick vidare. haha, när jag nästan är vid min gata så hör jag ett mysko ljud.. går långammare och lyssnar. Tro på fan att grannen är ute och skottar!?
yada yada, om cirkus 45 minuter så drar vi till Junsele och halelujah, vad jag ska få sova i bilen och vakna med nackspärr. Men det skiter jag i!

uppsnärjad i det blå.

hejdå lovers, miss me ;)

fly

Nu jävlar kär vi så det ryker i backen, virvel i tanken bara!
imorgon så sticker jag till Junsele och det ska bli förjävla gott. Kommer dock att sakna mina små göteborgare, men vi ses ju snart igen.
Jag har resfeber som en liten dåre, har dock ett problem. Jag är helt labil när det gäller att packa. Jag kan det verkligen inte. Har packat många gånger i mina dar, men inte fan blir jag bättre på det för det?
har i alla fall fått färdmusik tills imorgon och det är en viktig del av resan. Eftersom jag ska dygna sönder inatt så lär jag ju inte vara vaken så mycket imorgon. Kommer vakna med nackspärr 100 mil norrut och må som en gud!

- I'm no superman

varför ha tofflor när man kan ha träskor?

Jag drömde att jag pratade med någon, och mitt i drömmen började jag få panik över att jag fick så ont i mina armar. Mycket riktigt så vaknar jag ur drömmen, och försöker flytta på mig typ. Men, jag kan fan inte röra på mig, för jag har legat på armarna så båda är helt åt helvete bortdomnade. Jag tittar på min egna hand och försöker röra den, lyfta den åt sidan. Fast det går inte, hade det inte varit för att jag var så trött så hade jag fan blivit skogstokig och fått något bryt eller något. Så jag fick sätta mig upp på något vänster och försöka skaka igång armarna och weps. Så kände jag att dom var mina igen! mums.
Igår så gjorde jag förövrigt klart den jobbigaste hemtentan i historian och jag kan slå vad med er gott folk att jag kommer få tillbaka den och göra om. jag lovar er, yada yada. Skitsamma jag har i alla fall gjort den.

Jag gillar när det är som det är nu, men inte att det blev som det blev.
PÅ ONSDAG ÅKER JAG, fan va gött att slippa all skit i göteborg för ett tag.

- man får va som man är när man inte blev som man skulle

friday i'm in love

jag tycker att det är bra som det är nu!

för övrigt äre partey och mys ikv. FUCK YEAH!

borde vara klar med historian, men det är jag inte. Varför är jag inte de? jo det ska jag tala om för er. Att jag orkar inte, vill inte. Kan inte, jo kan kan jag nog. Om jag tar mig manken till. Fast känner jag mig rätt så gör jag det inte.
cp.

- han är som en liten mamma

ja.

sitter och fryser med en riktig jobbig äckelhicka som man typ, får ont i magen av! haha, låter som en liten gammalkis.
Denna årstiden för att man blir konstant trött, så i morse var jag lika nådigt trött som jag alltid brukar vara och som grädde på moset så var det så kallt i rummet så jag tro fan inte de var långt ifrån att man skulle se rök fara ut ur munnen. Lite krydd på den, men vadfan! Har egentligen sovmorgon till 14.20 men idag älskade gud mig så mycket så jag behövde gå upp klockan 8 för att fara till läkaren, nästan så jag flinade hela vägen på spårvagnen. nat.
Hem igen, böjade faktiskt på den nedrans jävla hemtentan i historia som ska vara inne på fredag och hej kom och slå mig medvetslös vad kukigt jävla svårt det är :( hatar sånna uppgifter. Det är lixom maaassa frågor i en fråga. Det borde inte få vara tillåtet. jeffla skuula!
Thulin den lelle raggaren kom och hämtade moi vid två och sen iväg på skolan, på en jäävligt onödig lektion. Kom dit, anders snackade lite om provet vi gjort och så fick vi se reslutaten- sen vare adjöss och god jul. VÄÄRT att ens fara dit.

utöver det så har jag bara levt livet ute i min stuga och det var myyyys. föresten så SNÖADE DET PYTTE PYTTE IDAG. nästan ingen snö alls, men det var UNDERBART. jag älskar snö.
taggar för fest i morgon med alla jävla godingar, lillördag och allt. Allt kan hända!



- vi var luft, luft och inget mera.

på tal om kungar

På tal om kungar

Ge mej en vild kung
en kung som åker ut till havet
mitt i vintern
och skriker åt vågorna:
Kom och ta mej om ni törs!
Jag vill inte ha nån importerad kung!
Jag vill ha en nordisk djävul
som kräver av folk
detsamma
som han kräver av sej själv
Jag vill ha en kung som
älskar kroppkakor
kan minst tio snappsvisor
och som pallar
lika många snapsar
Jag vill ha en kung som ordnar en rockfest
varje år på Haga och som själv kommer dit
och träder värdigt genom hopen
och roar sej
och sen går upp på scenen och sjunger
Du gamla du fria unisont med publiken
Jag vill ha en sån kung som
ordnar regattor till
Istanbul och tillbaka
genomförda med stiltrogna vikingaskepp
Jag vill ha en kung som bryr sej om
poesi och skönhet och som
med jämna mellanrum skriker näven i luften
åt alla dryga byråkrater
Jag vill ha en kung som bär krona
och åker diligens
och framför allt vill jag ha en kung som
ger fan i alla saxar
sliter av sidenbanden
går ut på bron
hoppar på den för att se
om den håller
Jag vill ha en rolig kung!

jag är helt enkelt kär i denna dikten.

- Thunder Road sit tight take hold
Thunder Road..

shalom, helg!

Wooh! Klackarna i taket kompisar. Det var mycket riktigt en riktig jädra festkväll i fredags och jag hade så grymt kul att jag trodde jag skulle ha träningsvärk i kinderna dagen efter. Det hade jag inte, det är väl omöjligt? Jag har då i alla fall inte haft det.
Var barnvakt innan jag skulle iväg på festligheter i fredags, jävligt tippad dag att vara barnvakt på så man fick 100 kr tillökning i ekonomin. Loveli! När ja hade lekt klart med Erik så for jag in snabbare än vinden in till mig och duschade, bytte om och så kom Thulin och Sandra hit och kollade på mig när jag sminkade mig typ. Haha, sen drog vi hem till Emil och förfestade med hans två kompisar med pyramidlekar och sinnes vad vi drack och skrattade. Väldigt trevligt! Sen for vi iväg snabbare än vinden till Trädgrån, för sista gången på ett jävla tag för mig och Thulin. Vi har planerat att säga till vakterna att vi inte får komma in nästan gång vi ska dit om det råkar vara för snart.
Väl där inne dansade vi som besatta hela natten med massa goa människor och hade hur kul som helst. Ett scenario som var ganska grymt kul va när jag och Thulin skulle på toa. Vi gick ju in i samma och båsen där inne är inte skamligt stora asså. Hade jag varit fet hade jag inte fått plats för fem öre. Men thulin tappade sin väska på golvet och jag, snäll som jag är, böjde mig ner för att plocka upp den. Men, ”är huvudet dumt, får kroppen lida” heter det ju. Toapappershållaren satt på väggen och jag tänkte la inte på den? SMACK sa det bara, så drämde jag huvudet i den i en jädra fart. Det gjorde faktiskt sanslöst ont, men vi skrattade som två höga hästar typ. Haha!
Var kvar till kanske halv 4 – 4. Sena kvällar med partypinglorna vet ni. Träffade trevligt folk precis innan vi skulle fara.
Fick ett riktigt halelujah moment utanför trädgårn när jag träffade Filip och frågade hur han kom hem, då sa han med en lite aning av änglaljud i rösten att hans mamma och bror skulle hämta honom. Lycka!
Hemma vid fem. Pratade i telefonen tills halv 6 kanske, sen låg man vaken till 6.

Upp nästa dag klockan 11 utan röst. Jag glömde kvar den på trädgårn. Ja, bra jobbat Erica.
var bakis som ett riktigt jävla as och jag drog klassikern. "ååååh, jag ska aldrig mer dricka". Det håller ju inte längre än till onsdag faktiskt. Det roligaste var ändå när jag vaknade var jag så trött så jag visste inte om det var för att jag var bakis eller om de var för att jag var trött. Så jag försökte tvinga i mig lite vatten och oboy innan vi skulle till farmor. Då kommer den där äckliga känslan av att något i magsäcken verkligen inte vill vara kvar för allt i världen. Det komiska är att pappa duschade och vi har bara en toa, hja? var nu. Så jag satte mig på datastolen utanför toan och spydde i en hink. haha, mamma bara skrattade åt mig och det förstår jag.

Röstan försvann mer och mer ju längre dagen gick. Tillslut på kvällen så kunde jag inte prata alls, min lördag gick i alla fall ut på att mysa sönder och kika film som bara dårar kan.

Idag pratar jag lite mer som en tjej iaf! :)

bilder från trädgårn kommer inom en snar jävla framtid.

- So you noticed a smile on my face?
I haven't felt like this for one thousand five hundred and fifteen days.


bruce är bra att prata med

The screen door slams
Mary' dress waves
Like a vision she dances across the porch
As the radio plays
Roy Orbison singing for the lonely
Hey that's me and I want you only
Don't turn me home again
I just can't face myself alone again
Don't run back inside
Darling you know just what I'm here for
So you're scared and you're thinking
That maybe we ain't that young anymore
Show a little faith there's magic in the night
You ain't a beauty but hey you're alright
Oh and that's alright with me

Tack för att din musik finns Bruce, du är bra att prata med och lyssna på!
Nu ska jag försvinna iväg till allum med Camilla en sväng och köpa et superfin julklapp till Mamma och Pappa.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll.
det är väldigt lätt att komma ihåg och vara efterklok.

- thunder road

091211


kände att bilden passar mitt humör

jag tänker för mycket för att kunna sova, hja. bra, jag hatar att sova själv.
jag hatar att vara mörkrädd.

FIESTA. jag taggar, det är inte bra att tagga för mycket innan. det blir aldrig bra xD
JAG ÄR GLAD, FÖR PIGG FÖR ATT VARA TRÖTT.

- Blått öga, svarta tankar
Femtusen goda vänner
Något I mig som säger:
Borde inte, borde inte

nattlig damp.

"Om du verkligen vill veta vad som gick snett
Allt beror på Malmgårdsvägen 31.."


Det stycket präglar min hjärta konstant nu. runt och runt och runt. För jag kan inget mer av låten.. och det har sin charm det med. Det är som den, ”en tutte” med fronda som jag alltid på något vänster lyckas få på hjärnan när jag och Thulin ska festa. Så nu hatar hon den låten, haha det är så kul och jag kan inte rå för det. ALLTID när vi festar.
Och vet ni vilken låtjävel jag har haft på hjärnan idag då, skrattretande. Är glad att jag inte sjöng den i närheten av folk som jag inte kände. dave jonzon ft krizz blizz - k.n.u.l.l.a , sinnes asså. Pinsamt!

"så kommer erica där.. ett äpple hög. inte så jävla hotfullt asså", Du är en äkta jävla stjärna bästis.
SNART SES VI!

nu ska jag göra det jag är bäst på, att sova. men för att sedan inte göra det.

- Da mi basia mille, deinde centum!

sweet miss sport uf

ska sluta tänka "tänk om.."

Jag undrar hur länge till vi måste leva i denna misär asså, haha. Halva vårat hus ser fördärvat ut :) Det blir väl troligtvis grymt när det är klart.

Har varit i skolan från 11.00-20.30 idag. Har aldrig varit i skolan så länge och tänker inte vara det igen heller för den delen! Fast det var förjävla kul att det gick så bra, vi fick en massor med kalendrar sålda och det är kanon.
Har väl stått upp största delen av dagen och har inte ätit annat än götta. Haha, känns bra mycket bra.
Pappa och Jocke kom förbi en sväng och handalade av oss och pappa köpte en lott och vann kola till moi. Tjoho! Jag har aldrig vunnit något själv och kommer nog aldrig göra det heller. HAHA! JO, vann en vattenflaska av waterboysen. Det behöver man alltid för jag är grym på att glömma dom överallt. Jag köpte bara ett 4-pack med ice-shotglas. Astuffa verkligen, dom blire till att inviga imorgon.


Förstår ni varför jag måste slå sig fram xD?


som sagt. helvetet :)

- I don't think about the sunshine
Or the moon or the stars
I don't believe them anyway

vart är min källare?

JAG, SANDRA, THULIN OCH CO TAGGAR SOM FAN FÖR ATT FESTA PÅ FREDAG!
wohoho, dansa som aldrig förr och låta alkoholen tala.

Föresten, vi bygger om av någon jävla anledning i källaren och hallen. Det ser ut som helvetet har brutit lös i min källare. Skulle kuta ner när jag kom hem och weps. Så stod det en jädra massa prylar där och jag blev sinnesrubbat skrämd. Hjärtat sitter nog kvar där nere, haha sitter bara och skrattar år mig själv just nu. Jag är så jävla kul x] Jag måste bara erkänna att jag går vilse i min egen källare, och mina damer och herrar. Den är INTE stor. Inte någonstans. det är ett hav av grejer och jag hoppade till toadörren typ.
En jävla intressepil i ögat jag vet.

jag håller på att bli sjuk :(



jag vet inte hur vi lyckas, men festa .. det kan vi.

- kärlek som vår har aldrig funnits, nån gång!

lilllördag

Hey Jude don't make it bad
Take a sad song and make it better
Remember to let her into your heart
Then you can start to make it better


När jag vaknade imorse så höll jag ärligt talat på att garva ihjäl mig. Jag var så trött, övertrött och vaknade med känslan av att ”nehedudu, fel på mobilalarmet. Jag har inte ens hunnit somna”. Tyvärr så hade jag det, lite försent dock.
Låg och läste ut boken som jag började på i lördags, Nattfåk. Jobbigt bra var den, när jag får tillgång till lite ekonomi igen så ska jag köpa Skumtimmen. En tidigare bok av samma författare!

Idag så redovisade jag i alla fall i skolan och det gick väl helt okej för att vara en redovisning om polkagrisar. Knoppen bara skrattade åt mig efteråt och det kan jag faktiskt förstå. Inte så hög nivå på svårighetsgraden kanske ;)
Sen var det ett jävla fixeri till våran monter som vi ska ha på Julmässan imorgon där vi ska stå och se jävligt snälla ut när vi säljer våran otroligt heta kalender! xD Virren har fixat den snyggaste banderollen jag har sett på länge, i hela mitt liv faktiskt.
Var väl i skolan till 3(!?) Sen for ja in till stan och träffade Millan som så snällt följde med mig och köpte en klockrent julklapp till Kerstin. Efter ett jädra rännande på stan så for vi till Allum och lilla millan kikade på skor och hittade ett sjukt snyggt par. Ibland önskar jag att jag var miljonär eller något i den stilen. Skulle inte sitta fel asså. Just nu känner jag lite som ”om pengar är tid har jag jävligt bråttom” haha, men så är det väl alltid innan julen och jag som älskar att köpa julklappar gör det ju inte ännu lättare för mig.

Hittade en affär jag gillar till mammas och pappas julklapp så jag får åka tillbaka dit i veckan eller något fixa klart den! Usch så snyggt.
Efter något senadrag i vaden så gick vi vidare och in på Ica Maxi, för jag var så jobbigt törstig. Så gick vi där, vid drycken och så hörde jag en ringade ljud i öronen, lite som, ljusa röster som låter: HAAALELUJAH!
Sen tittade jag upp, såg ett ljussken runt en flaska och där stod den. Zeunerts julmust, the one and only must i världen. Trodde inte den fanns i Göteborg, men ack ack ack så fel jag hade. Föresten så har jag dagar när jag svävar på små lätta moln men inte vill erkänna det för mig själv, idag var en sån dag :)
Millan orkar ofta med mig och mina humörsvängningar och det tackar jag för. Du är one of a kind. <3

Ikväll har jag bara kikat på paradise hotel och planerar att sova inom sin tid. Men vem vet? Ska väl börja på en ny bok. För övrigt så hatar jag Francesca i paradise. Jävla nöt.
Ursäkta mitt långa inlägg. Men jag tvingar ingen att läsa, det är mest för mig själv så jag kan skriva av mig ;D


Ninni.
- Well now, everything dies, baby, that's a fact
But maybe everything that dies someday comes back

heta hockeybabes

ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på.

Efter redovisningen imorgon kommer allt att kännas så jobbigt mycket bättre, då har jag förhoppningsvis bara 1 tung jävla hemtenta kvar. Det som är bra med hemtentor är att man kan sitta uppe hela natten om man vill. Det är lite svårt om man ska göra ett prov och sitta uppe hela natten och fundera på vilken av sida 12 och 85 man skulle kunna. Jag hatar hemtentor, men ändå är de "lättare".
Idag vaknade jag med världens baksmälla. Kändes det som i alla fall, jag drack inte igår eller någonting. Men när jag gick upp ur sängen imorse så såg jag ut som hej kom och hjälp mig, men ingen kom. Ett tag trodde jag att de yrsel-viruset jag hade ett tag i höstas hade kommit tillbaka. För jag vinglade som bara jag kan göra. Dock så var det falskt alarm och det tackar jag fan och hans moster för.
Utöver det så har jag varit på topphumör idag, for till skolan, till naturkunskapslektionen som började kl 14.20 och kom sent till provet. Tidsoptimist, ja. Jag gjorde provet i alla fall och jag tror aldrig jag har chansat så mycket förut. Svarade på alla frågor, men om det är rätt? ja 'nt fan vet ja? det återstår att se. Jag gjorde det i alla fall och var där.
Efter det provet skulle jag egentligen ha slutat, men jag var så taggad på prov. NAT. Så jag gick in till Morgon och bönade och bad om ett till prov. Ni känner ironin va?
Ett till prov gjorde jag i alla fall och det kändes så grymt onödigt att göra det trots att man måste. Det kändes lixom som att han bara frågade något för att se om jag läst på. Hur mår du? nej såna frågor var det inte men. I samma klass typ, fast om evolution istället. haha!
SEN.
Ner till Stefan och fråga om resultatet på Idrottspsykologiprovet, G-gränsen var 35. och vet ni? jag fick 35 poäng. Jag var påväg att slänga armarna om alla tre lärare som var där. Men jag kände att det var lite onödigt så jag skuttade glatt iväg som en liten pensionär skulle drömma om att göra.

När jag kom hem åt jag, gjorde klart min otroligt korta redovisning som ska vara 5 minuter, men inte är det. HJA! Bra jobbat, men jag orkar örligt talat inte bry mig. Jag gör det, nöjd och glad. Bytte om och bättrade på sminket. Sen gatt ja ta bussen vid 17.54 för att hinna in till Scandinavium för att möta upp Anette och sedan kika på LULEÅ-FRÖLUNDA. Jag är inte så insatt i hockey egentligen, men faen vad jag dras med. Jag älskar sport. Luleå ledde till min lycka med 2-0 hela första och andra halvlek. Tredje halvlek brast det, fördömt. Det blev lika och på extratiden så gjorde frölunda mål och weps.. så blev det 3-2 och Frölunda vann -.- Synd, men det var sjukt kul att titta iaf, och det är så sexigt med idrottande killar. Helt sanslöst.
Dommarna denna matchen var inte älskade av frölunda fansen någonstans, helt sanslöst vad dom skrek och bua åt dommarna när dom glassade in på planen. haha, skrattretande.

Nej, nu jävlar ska jag lägga mig och läsa sönder Nattfåk, som boken heter. Helt jävla underbar bok, den är snart slut och det är jobbigt. Men har några på lager :) NATTI NATTI!
du får mig att le.

för övrigt har jag alltid iskalla fötter när jag ska sova -.-

snart blir jag nog ljusare igen , men de blir när vi går mot ljusare tider.
fan va vitsig jag är

- Alla klagar över sin glömska - ingen över sin dumhet

kalender

Framsidan på våran kalender.

Den 10/12 börjar vi sälja vår egenproducerade sportkalender till förmån för kvinnoidrotten!

Kom till Asperos julmässa på Kvibergs slott på torsdag kl 13-20 och införskaffa en julklapp som man har glädje av enda till nästa jul!

 

59 kr, huuuur billigt som helst :) snygg är den också dessutom.

- det blir inte alltid som man tänkt sig

baka kaka

I lördags så bakade jag, Elin och Isabelle pepparkakor :) det slutade såhär:

moget va?
hahahahha

- inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig


för lite tid.

Var på banken idag och skulle sätta in riskkapital på UF kontot efter att jag tränat. När jag kom in där så skulle jag ju försöka få in pengarna och helt sanslöst. Jag har nog aldrig träffat otrevligare människor, jag är ju inte direkt någonbankexpert och jag betalar inga räkningar eller någonting. Dom trodde väl tydligen jag var den som uppfann banken. Idioterna, så ja fick ju inte in mina jävla pengar på grund av dom ohjälpsamma kukskallarna.
Så jag vände och tänkte åka hem igen, underbart. Här slösar man tid på en bank som är körd istället för att sitta hemma och plugga och kanske klara proven imorgon. Där gick jag iaf, och hatade otrevliga banknissar och såg en buss jag verkligen ville med. Har visserligen bara åkt med den en gång innan men jag ville verkligen med. Det var längesedan jag fick en sådan jag-vill känsla. Idag fick jag den, men lickförbannat kunde ja inte åka med den för det hade nog bara verkat konstigt när jag väl kommit fram x) haha!
Nu sitter jag här med hjärtklappning och ångest inför alla prov och inlämningar som ska vara inne på två dagar. Just nu skulle det kännas så jädra mycket bättre att hamna i koma eller något liknande. Men det är väl inte så smart kanske, att oroa en massa människor i onödan. Kanske ska dö och bli ett spöke xD haha! Nej, förlåt. Jag är lite skum, har bara gått in i en vägg. Chilla :) Jag är kanske normal den 22 december eller något i närheten. På helgerna brukar jag vara hyffsat normal ibland också..
Jag är så undermedvetet stressat så jag har kommit på varför jag vaknade i natt ochg spydde som en gris. Jag får ingen ro, min kropp får ingen ro. För mycket tankar, kring plugg, kring livet, kring götejävlaborg.

Nu ska jag äta, lev bättre än mig :)

- döda mig med stil

?

jag saknar Ninni.

Helgen har varit väldigt mysig och behövande. Var ute och dansade som bara jag kan med thulin i fredags, hem tidigt. Var ingen livad kväll egentligen. Men en det var väldigt kul :) Bara massor med tjejsnack med Mina tjejs Elin och Isabelle i lördags. Pepparkaksbak och harry potter hann ve också med.
Idag har jag bara varit med Johanna, och kikar på tre filmer. Varav en var grymt kul, den andra var så sorgligt jävla dålig så att jag skämdes över filmvärlden under hela filmen.


Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom

Och hon sa:
Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri medtid.
Men då slösar vi bort våra liv
jag tänker alltid på dig i april.

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på

Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid

Jag var ingen
Du var aprilhimlen

Som jag minns den.
och som jag minns dig.

Och jag hoppas att du kan se mig nu
Och jag hoppas att du.
hör mig nu

tomhet.

var är din säng? din matskål? vart är ditt koppel? var är min skatt?

det är så jävla tomt här hemma. Ingen som skäller när man kommer hem, ingen som kommer och slickar bort tårarna när man gråter.
Jag får panik att vara hemma och se tystnaden och hur tomt det är.
Du har lämnat ett stort sår i mitt hjärta och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.
kan inte någon väcka mig och säga att det bara var en riktigt hemsk jävla mardröm?


får se va jag orkar göra idag. Drar kanske till Liseberg med Thulin för att slippa vara hemma och tänka för myckt på Ninni, på allt.



- The other night dear, as I lay sleeping
I dreamed I held you in my arms
But when I awoke, dear, I was mistaken
So I hung my head and I cried.

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away

091203

You are my sunshine, my only sunshine.
You make me happy when skies are grey..
you never know dear how much I love you..
please don't take my Sunshine away.

Hela denna dagen har varit skit. När man kommer hem så får man reda på att ens ljus i livet och bästa vän inte finns längre. Har gråtit sen klockan 14.19.
jag försvann med dig.
Jag älskar dig Ninni, Never ending story.

hej mitt vinterland.

JIPPI!
Det var kallt och frost som satan ute imorse och de är det fortfarande. Det är inte snö, men frost är som sagt en merit i göteborg.
Vi har typ fel på värmem i huset så inatt har jag legat och sovit med tjocksockar och hej allihopa vad jag frös imorse när jag behövde gå upp från fristaden under täcket och iväg till skolan. På morgonen på buss 513 & 505 är det alltid riktigt jävla knökat. Man står som små packade sillar så jag förstår inte varför man inte sätter in fler bussar. Men iaf, så vet jag inte vad buss chaffisen höll på med i morse. Står där, håller i min stång på ostadiga ben och swoosch! Så svingas man fram i en jävla fart, tur jag höll i mig. Annars hade näsan smekt front-rutan. Men det var en tjej bakom mig som satt som inte höll i sig och hon flög in i mig i en jävla smäll. Tur jag stod där säg ;D
Redovisningar på ledarskapen, men glidare som jag är så har jag inte gjort den. Ska göra det nästa vecka och det har jag verkligen ingen lust till. That's life.
Hemma igen och det är lika jävla kallt inne som det är ute, inte riktigt kanske. Men de är fanemej kallt! Väntar på att få fara på körlektion och sen ska jag vidare till Allum med Millan och se om vi hittar ngt :)

jag har fjärilar i magen.

- inget varar för evigt.

uppsnärjad i det blå

Första luckan i chokladkalendern öppnades imorse och det kändes så jävla bra va. När man kommer ner och kikar ut så är der frost!? ute. Det är fanemej mycket "snö" för att vara i Göteborg. Och hela 3 minusgrader ute. Tror inte att vi kunde haft en bättre 1 december.
Inte så värd skoldag heller för den delen, men fick en sovmorgon som heter duga. Efter jag varit i skolan en knapp halvtimma så for jag till stan för att köpa nån julklapp. Hittade en till Camilla, Mamma och Erica. De andra får inhandlas någon dag när tiden är min vän och inte min fiende.
Så när jag kom hem så kutade jag upp på rummet som en liten tokig tomtenisse och slog in paketen. För att undvika att se ut och se en grön gräsmatta och förlora min lilla julstämning jag hade så satte jag mig på golvet och slog in paketen. Hade också julte och julmusik i bakrunden. MUMS! Det var nog i den vevan som jag fick en riktig jävla julkänsla för första gången iår. Det tackar jag för. Har en del julklappar kvar att köpa men jag vet vad jag ska köpa till de flesta så detta blir väl förhoppningsvis en lätt match!
Har egentligen inget mer att skriva, inte för att det som jag skrivit nu varit intressant men. haha, ska väl sätta mig och dumplugga lite Idrottspsykologi. segt.
you're the inspiration.

I SOMMAR SÅ SKA HÅKAN SLÄPPA SKIVA!

hej jag är överlycklig.

- ändra dina tanker och du ändrar din värld.

RSS 2.0