oj oj oj oj

vart en tvådagars, först i torsdags med Camilla på sticky och det var sanslöst kul! 19 kr för en öl, det det är något man inte klagar på. Vi dansade som två dårar och hade så jävla kul. Träffade massa man kände där också, en helt grym jävla kväll med en massa jävla alkohol och danssteg man inte visste att man kunde! Det enda negativa var väl att inte donken var öppen eller att vi behövde gå hela vägen från östra för att komma hem till mig! Hade klackar på 10 cm som inte gjorde känslan efter en heldansande kväll skönare i fötterna heller. Jag övervägde seriöst att gå barfota, men i 8 minus så tvekar man lite. En incident som var hur kul som helst var att Camilla sa: om jag ramlar nu så kommer jag att dö. Jag sa: om jag ramlar nu så tuppar ja av. Tro inte på fan att precis då kommer blankisen så jag vrickar foten, stöper i med handen i marken, fick så ont i hande så att jag släppte allt och la mig ner. hahaha, blödde som en blodgivare gjorde jag också. Mysigt va?

Festkvällen igår, fredag rent utsagt sög. Det var jävligt kul och trevligt stundtals. Men mestadels sög den, Först for jag och Lisa hem till Sandra och sjöng lite singstar och hade skitnajs! Sen drog vi hem till Havva i länsmansgården, 40 minuter åt skogen. Haha! Väl hos havva, sjöng vi singstar och drack med en massor med brudar. Sen skulle jag, Emma, Lisa och sandra dra till stan igen runt typ 22 tiden, minns inte riktigt. Först hör man en dunk i trappuppgången och då har tydligen Lisa stukat foten, stackarn. Men sinnes vad jag skrattade! Sen skulle vi gå skogsvägen ner till vagnen och jag tror jag och sandra ramlade 3-4 gånger per skalle. oj oj oj, klackar i snö och is nerför. näe, inte helt okej asså. Väl inne i stan går allt snett, vi kom inte in på deep för att vi kom försent typ. Folk var fulla och gick inte som jag ville. Men tillslut drog vi till en lite krogjävel och tro inte på fan att människan som lättast kan få mig arg och förbannad står framför? hade det inte varit för att jag är brud och svag hade jag slagit ihjäl människan. Den fick inte komma in, tack! Det enda bra som hände typ. Väl inne var det skittrevligt med ronkis, lisa, sandra, marcus, maja, magnus, erik och allt va fan som hette. Skitkul :) satt och snackade som fan. Sen började Karma att hata mig, verkligen HATA. När jag och Lisa skulle kuta till sista vagnen, så ramlade jag som fna en gång, sen ramlade hon och jag två gånger till. Så vi missar skiten. Tar 1an mot tynnered och hoppas på att åka runt och tillbaka till östra. inte FAN gjorde den det, den släppte av oss i majorna, där fick vi vänta på 3an till 5.20. Kul, verkligen. Vi påbörjade förövrigt våran resan hem vid halv 4. Väl där, höll vi på att missa trean för den åkte en annan väg. yes, -.- men vi åkte med den till svingeln. För att hoppas om 513 börjat gå. Nej! 40 minuter. kallt som aset och kissenödigt som en jävel så gick vi mot lisas papis hotell. Tro på fan att ingen släpper in oss. Sen gick lisas klack sönder, jag skrattade så jag trodde jag skulle dö xD haha! Sen kom 513 år senare och hem som fan for vi. Usch, vilken kväll. Aldrig mer.
tur ja hade Lisa.

- fuck it.

nervvrak

nu är jag nervös. väldigt nervös!
ska ju iväg på Lisebergs intervju om inte så jättelång tid och det är en gruppintervju. Låter lite halvläskigt, men hör ni inte av mig på en dag så kan ni förvänta er det värsta. haha, jag ogillar att jag är en sån nervös människa. Ogillar vädret just nu gör jag också! Fast jag är taggad som fan för matchen ikväll, ska bli förjädra kul att spela andra matchen med lagen på lääääääänge. Ska försöka att inte vrida knäet ikväll, så kanske jag får vara med på fler matcher i framtiden :) tagga tagga tagga.
På tal om Liseberg, jag tror ju inte att jag får jobbet. Eftersom hela sverige verkar ha sökt dit, men då har jag i alla fall försökt. Tack för mig!
Håll bara tummarna.



- you still be here tomorrow, but your dreams will not.

stjärna.

förra inlägget var så tråkigt. Så jag tackar gud för lars winnerbäck med denna text ;)

Nu är alla små stjärnor
Nu är alla på teve
Tjolahopp, tjolahej, halleluja, hurra, länge leve

Ja, nu är alla små stjärnor
Heja hela Europa
Ja, värdefullast av alla är vi allihopa

Ja, nu är alla rika
Ja, nu är alla små stjärnor
Och alla får vara Lucia, det behövs inga tärnor
Ja, nu är alla glada
Javisst

Och nu har alla en sexspalt
Nu är alla smala
Trallala, nu är alla små stjärnor om än digitala

Ja, nu har alla en firma
Och nu har alla semester
Nu är alla en kolossalt framgångsrik enmansorkester

Ja, nu är alla små stjärnor
Och nu är alla modeller
Nu är alla en huvudperson i en jättebestseller

Nu är alla glada Ja, nu har vi väl trevligt?
Nu är jorden en teve
Där alla är fina
Nu har alla en dokumentärfilm om sig och de sina
Nu har alla en Jesus
Och en Internetsida
Nu är alla en jättesnygg sidan-3-kille i FRIDA
Tjo!
Nu är alla i ropet
Ja, nu är alla små stjärnor
Nu har alla så otroligt klyftiga lingohjärnor
Mmm
Nu är alla glada!

Nu är alla små stjärnor
Nu är alla på teve
Tjolahopp, tjolahej, halleluja, hurra länge leve
Javisst

Nu är alla glada! Bra

smick smack pommac.

har ni känt saknad så att det riktigt sticker till i bröstet? att man går runt och bara tänker på personen eller vad det nu är man saknar. Det har ja känt, det är en del av min vardag. Alltså det enda jag känner! Är det inte mina andra halvor uppe i norrland så är det gamla vänner. Som egentligen inte är gamla.. äsch, ni förstår vad jag menar. Gammal vänskap rostar aldrig heter det va? Ordspråksmänniska som jag är så vet jag inte vad jag ska tro längre. Jag hoppas så innerligt att det stämmer. Jag hoppas så mycket så att jag nästan vet svaret på den frågan. I denna sits jag sitter i nu så vet jag inte. Jag har inte vetat något alls sen årsskiftet. Mer än att jag varit med arg/ledsen än glad. Jag är bara glad när jag är med mina nära och kära som verkligen bryr sig, men så fort jag är själv.. så kommer trollen krypande in i hjärnan och får mig att tänka mer än själva einstein. Lite sisådär halvtragiskt va?
så vill jag inte känna. Är dock lite för feg för att yttra mig. That's me!

Vet inte varför jag kommer med detta deprimerande inlägg just nu x] men jag är för feg för att prata om det med mina kompisar. För jag känner mig som en bajskorv som inte riktigt kan bestämma sig. Haha, fult uttryck. Men det beskriver bra som fan :) Kanske är för att jag är så jävla nervös inför morgondagen, vi får se. Tror verkligen inte att jag får jobbet. Försöka skadar ju faktiskt aldrig!

som pappa brukar säga: pick it, lick it, flick it.

- if I don't live today, then I might be here tomorrow

psykbryt

ibland så kan man inte låta bli att lacka på mänskligheten. Åh, kan ju knappast finnas en drygare varelse på jorden än människan?
hej jag låter som en bitterfitta, jag vet och jag förnekar det verkligen inte att jag är en. Därför känns det som att jag kan lacka av mig på bloggen iställer för på en annan människa. Skulle vara lite synd! Jag är så jävla less skolan nu va så att det knappt går att tro. Vill vara ta studenten och fly fältet ut i världen eller något. Träffa nya människor och glömma andra! Ta mina egna beslut och inte göra en jävla läxa som jag ändå inte kommer ha användning av i framtiden. UÄCH! vissa lärare på skolan gör ju inte vistelsen där mycket trevligare heller. Haha, förlåt för att ni fick ta del av min söndagsångest. Ny vecka, nya tag, nya upplevelser?
jag vet inte, jag vill inte veta. Carpe diem för fan :)
hoppas eran helg har varit lika bra som min :)

- all you get is pain

yeah

jävlar i hatten vilken utekväll det blev igår! Jag och Thulin levde som bara vi två kan vara. Första gången jag var på karisma och det var faktiskt grym musik och det var hur kul att dansa som helst!
Det bästa var alla kända ansikten man såg och störtkul att träffa både Adam och Filip igen :)
sent som tusan kom vi på att vi kanske ska börja vända dansstegen hem igen. Givet, sov som en gris till halv ett. Jag älskar det! Mår som en stjärna idag också, lite efter i rörelserna kanske.
Idag så ska jag mysa till det med Ebba och fixa dipp så vi kan doppa morötter och gurka och känna oss någorlunda nyttiga. Film blir det också, har inte bestämt oss än men vi fifilurar på "lögn i helvete" och en hel del skitsnack!
Åh hörs sen!

- snön faller och vi med den

future

tonight's the night!
jag och thulin ska dra oss mot karisma ikväll för att kika in ställen. Jag har aldrig varit där och det är alltid kul att kika in nya ställen. Hoppas att de inte var en lika stor besvikelse som parken var! Även om det blir vad man gör det till så är jag faktiskt ganska pepp för ikväll, var trots allt ett litet tag sen jag var ute. Har huvudvärk, men det får alkoholen ta hand om. Visst låter det bra när en 18 åring säger så? nat.
Det var sen den kvällen på parken som verkligen allt sket sig för mig.. och sen har det fortsatt i samma visa. Det har bara blivit lite tystade och mer ensamt. That's life, and life sucks.
Ska faktiskt bli kul att se vad framtiden har att erbjuda för mig, längtar tills det blir lite varmare ute så att man kan få klä sig lättare, bli brun och bara älska livet som singel. Snart intervju på liseberg och jag hoppas att det går bra! :D
vi hörs babys!

- och vi visste ingenting om verkligheten

kattfan



haha, seriöst. jag garvar ihjäl mig xD <3

helgen är en gudagåva

sena träningar gör att man ibland kan snekoppla av övertrötthet. Så har min kväll varit ikväll, tror inte att jag tog något seriöst. Svåra övningar var det också och man kände sig lite efter som målvakt, men vafan.. utmaning, aaa en utmaning xD Tror nästan att alla i hela laget var lite halvlost denna kväll!
kort lojt inlägg, älskar mina gkik brudar <3


hej bengt!

- bollen är rund, allt kan hända

skicka sms till unicef

kika in på denna sida och hjälp oss att stöda unicef! Haiti, osv :)
eftersom att alla mina kompisar är snälla, så kan ni väl vara snälla och bara kika in på sidan? och vill ni skicka ett sms i välgörenhet. Så gör det :)

http://www.unicef.se/egna-insamlingar/fmtn

jag vill vara brun & blond igen -.-


- im going to miami


ovärt

Hemma efter en totalt ovärd skoldag. Blir så förbannad på sånt, helt onödigt!
Den viktigaste lektionen vi hade var väl historian, fast jag sitter och knappt orkar hålla ögonen öppna. Kan nog se ganska roligt ut.. När man sitter och nickar som en nickedocka. För det gjorde jag seriöst nästan idag, sen hade vi UF. Kändes inte heller så värt, lektionen gick väl mest ut på att sitta och se snäll ut. Jag är lat!
In i bamba på tå typ, ögon i nacken. Sitta och äta en halvtimma och mörda elementet för att de är så smexigt groteskt kallt i skolan. En fråga, varför vaaarför är det alltid kallt i skolor?
Idrottspsykologilektionen var inte mycket att hurra för, man skulle sitta och bestämma ett mål. Som man sedan ska hålla på med, försöka uppnå v.12. Känns najs när jag inte ens har kommit på ett mål. Men antingen blir det att gå ner i split/spagat eller bli mer säker på kantskotten. Det är ju liiiite lättare att mäta hur det går i split/spagat än att mäta hur det går med kantskotten. Eftersom att jag är en lat jävel så lutar det åt split/spagat. Kerstin sa en bra grej också.. Att jag kunde försöka få mina knän hela så att jag kan spela handboll fullhjärtat igen. Smart idé.. fast jag är lite av ett hopplöst fall. Pratade med en läkare som sa att jag egentligen inte borde spela handboll, eftersom att både axlarna och knäna är överrörliga. YA! Inte mycket att hänga i granen kanske, men har jag mina skydd är jag nöjd. Rehabar ju i skolan och tränar fullhjärtat med laget. Mer än så behöver ja inte slita på kroppen.
Nu sitter jag med ett försök till en chailatte och jag tycker minsann att jag lyckades och invätar top model. Och vet ni, jag har helg nu. Vissa har det förjädra bra asså :)


jag ska göra en fuling imorgon, mohahaha!

säger som håkan, "tack för tårarna på kinderna, för stjärnorna på himlarna" det är den enda kille, förutom pappa, morfar och jesper som jag älskar. Alla andra är skit, förutom mina killkompisar xD hahah. Veligt, men jag fattar i alla fall vad jag menar.
lev väl :)

- som att falla genom himlens alla vita moln och sväva högt över jorden ändå


me miss

det  snöar :D och jag gillar det. även om jag är sanslöst less på kylan. Men snön, den gillar vi!
när ja kikat klart på top model förut så for ja hem till Millan och bara var. Hon målade naglarna på mig och damn, hon är duktig på det. Jag är känd för att tugga av varenda jävla nagel så fort mina tänder får av det. Nu har jag faktiskt lyckats att bevara dom i mer än en månad typ. WOH! Personligt rekord.
jag är ju som sagt inte van vid att ha naglar, så jag river varenda jävel som en tiger utan att tänka på det. haha, har rivit mig själv från tumslutet upp en bit på handleden. Ser brutalt ut xD

ni behöver ju inte kika på naglarna i sig, för dom är inte fina. Men målningen! :D

nu har jag duschat och ska krypa ner i sängen och läsa lite tror jag. Och glömma bort allt vad problem och knepigheter är. jag har fått mycket beröm det senaste på hur bloggen ser ut, och där så går all credit till Rasmus, grymt jobbat av dig (: tack än en gång för att du fixade min blogg <3

- We live on fascination

wroom wroom

jag älskar när saker och ting går bra! JUST LOVE IT.
hade en dubbellektion och for iväg ut på äventyr till landvetter, mölnlycke och körde som en dåre på 110 väg. Till och med jag, som funderar på om "är det nu jag ska dö?" när jag sätter mig i en bil, kände mig fan nöjd som en rådjur som klarat av att springa över en trafikerad väg utan att dö. Haha! Körläraren tyckte att de gick så bra så de vart en sväng ut på landsvägar också. Jag har inte så farligt mycket kvar nu egentligen.. bara det att teorin som sagt. Jag tycker de är såååå tråkigt att sitta och spåna mig igenom frågor som ibland är heelt fucked up. Men sånt är livet!
var på dåligt humör innan jag skulle till körskolan för att jag var så trött och ångerfull typ. Hade ingen ork, men efteråt var jag mer ambitiös en vad jag kan vara, stannade kvar!? och pluggade teori. Hade ännu inget bättre för mig hemma att göra än att vänta. På tal om att vänta, skrev de på facebook förut och var gör vi i vårat liv egentligen? Jo, förutom att kissa, skita, knulla och sova så väntar vi. Vi väntar på att bli 15, sen 18, 20 och 65 typ. Väntar på bussar, på lektioner ska ta slut, på att någon ska komma, på att vi ska få gå, på studenten, till värmen osv osv osv i en jävla evighet. Visst har jag rätt?

kikar på top model 6 nu och Jade är tamefan körd, helt jävla körd. Fan va jag ogillar den människan, die bitch die.
förövrigt hatar jag att jag saknar dig. Det borde jag inte göra, AARGH!

har inga nya bilder som ni mäker, så jag ger er en gammal FMT bild :)

- I'm not ready to make nice

idioter

tjo tjo tjo!
nudlar kan ge en en jävla vidrig eftersmak asså. Ibland är det gott, ibland är det mindre gott. Det är eftersmaken som gör att de inte alltid smakar som man tycker att det borde. Rubbat.
Jag har en tendens att vakna några få minuter innan klockan ska ringa och jag hatar det. Jag går inte upp, men de är fortfarande jävligt onödigt att somna om. Även fast jag alltid gör det! Jag älskar att sova, på morgonen iaf. Drog på Ledarskapslektionen och jag ska vara riktigt ärlig. Så tycker jag att dom lektionerna är såå dryga. Visst, dom är slappa. Men jag orkar bara inte med dom, blä! Särskilt att dom alltid ska vara så tidiga och inte ens hålla på tills de egentligen är slut. Då kan vi börja senare..

På tal om eftersmak, så skrattade jag som bara jag kan när pappa berättade om han, bengt och storken när dom för nån sommar sen var i hällevik och hade det trevligt. Drack norrlandsguld och bara mådde i sommarnatten. Pappsen och Bengt satt och pratade om livets under typ. Dricker sin öl och bara mår. Så kommer Storken, ställer sig och kikar på dom. Sprätter sin öl, klunkar i sig hela och tittar sedan med ett bittert uttryck på burken och säger på riktigt bred göteborgska "faan gubbar, lite taskig eftersmak på denna va?"
Så jävla klockrent. Storken är rolig.

jag blir alltid förbannad när jag åker förbi redbergsplatsen och det är inte bra. Eftersom att jag måste gå av där när jag har körlektion och ska köra. Åh, har åkt förbi där en gång idag och ska gå av där om typ 1,5 timma. Känns ju sådär, men ska köra på 110 väg så jag kanske får ut mina aggresioner i rädsla istället.
Å HÖRS SEN!

- det finns inga kvoter för idioter

pontus?

jädra najs träning idag asså. Jag gillar att träna, när det går bra i alla fall. Det fick mig på bättre humör, jag är nog fortfarande nere lite i sanden. Men jag är på god väg upp! Härlig känsla.
en sak som jag undrar, är hur fan Mr Paradise hotel pontus tänker. Om han ens gör det, just nu tror jag inte att en jävel i sverige tycker att han verkar vara normal. Stackars korkade krake!
Pratade med Kerstin i videosamtal nu, och det var kul. Grymt kul. fast det gjorde gjorde bara att jag saknade den arma flickan ännu mer än vad jag redan gör!

yada yada, mycket bullshit såhär på kvällskvisten. Ska försöka sova nu om K & K låter mig få göra det. Sleep tight!

- oh baby its a wild world

eller hur beno?

Deg eller deg dag? Jävligt deg. Jag gillar skolan när man knappt måste vara i den, gymmade bara idag och det är slappt. Ändå hatar jag skolan. Haha!
Gymmade med Millan en sväng innan vi for till ÖB efter det med Erik och dom köpte lite smått och gott. Sen for jag hem och bytte väska, väntade in Johanna och drog till stan och bara knallade runt och tänkte köpa en semla. Det gjorde vi aldrig, det är så mycket lättare tänkt än gjort asså. Kallt och grått som aset har det varit ute så vi for hem till mig och gottade ner oss i sängen med varsin te kopp, filt och en massa skitsnack!
Nu sitter jag mest bara och dödar tiden för att få komma iväg till träningen, jag orkar inte med sena träningar. Men det är nästan de enda vi har, börjar 20.30-22.00. Börjar mitt under paradise, PANIK! Hahaha, måste skynda mig som en stucken gris hem sen.
Jag vill ha helg, då är allt lättare. Jag är fortfarande arg. För att göra mig lite gladare ska jag ner och dricka varm choklad.

sommaren känns år bort.

- popitop

porr

som sagt så skulle vi ju stå på allum idag mellan 16-18 och sälja kalendrar. scheisse my bajse vad det kändes onödigt, men jag citerar ebba -att om vi inte provat så hade vi inte heller vetat att de skulle skita sig.
4 st sålde vi, FYRA!? på två timmar. Känns ju inte helt okej att skippa en träning på 4a kalendrar som man annars hade lyckats sälja till kompisar med lite våld typ. Stressade mammor och äldre människor är väl kanske inte direkt våran målgrupp, nu vet vi det. När vi åkte därifrån vid halv sju så såg vi nog ut som familjen svensson som skulle ha in hela huset i en liten jävla bil som inte ens tar en resväska typ. Men med lite klurerier så fick vi tillslut in allt i bilen och den var så full så jag blev förvånad över att den kunde rulla framåt! haha
Har träningsvärk i rumpan och axlarna efter träningen imorse. Det är kul med träningsvärk så länge man kan gå som folk. Det kunde ja knappt ikväll, får se hur det är imorgon när jag och camilla ska upp och biffa till oss igen :)
lev väl mina barn och gör inget jag skulle ha gjort.

kika sida, http://www.felsms.com/
kerstin tipsade mig om den och sinnes vad människor kan tabba sig. Jag älskar att gotta mig i andras olycka :)


1,2,3,4 du är min partymyra <3

- jag var inte ensam, jag är inte ensam nu. vi känner varandra genom tusen fenomen.


tänk alla år.

hatten av alla blomster i skyn! WOHO. Jag vill ha sommar lika mycket som jag inte ville kliva upp ur sängen i morse. Jag är som sagt en jävla drömmare och jag drömde de sjukaste av drömmar i natt. Vaknade hela tiden och undrade vad fan det var som hände i mott huvud!? haha. Ramlade typ upp ur sängen, yr och omtumlad för att min kropp tyckte tydligen att jag rört mig för fort. Så världen snurrar sådär kul, fast utan alkohol ni vet?
Drog och tränade, rehabade knäna och axeln. Sen gymmade jag ben och axlar, härlig kombi va. Det är så drygt att träna själv, man hinner tänka ut hur man ska få världsfred. Fast tyvärr så är det lättare tänkt än gjort.
Sen hoppade jag på en crosstrainer, jag hatar dom. Men det känns tamefan efter att man stått och dummat sig på en sån och den känslan är najs. Den duktiga känslan som man kan få efter att man har gjort något som är skitjobbigt och som man säger att "aldrig mer igen" men ändå gör det.
Nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma hit så vi kan börja förbereda för att dra ett jävla lass av grejer till Allum. Vi ska nämligen stå där idag med Sweet Miss Sport UF-företaget och sälja våra kalendrar. Köp en, eller fler vetja! mellan 16.00-18-00. Go get us tiger, å hörs sen!


kan fan inte vara lätt att vara så jävla het.

- det är lätt, alldeles för lätt. att bara jaga vidare förbi de mirakel som livet faktiskt är.

satyg!

Jag vill ha värme. Men jag är ändå livrädd för våren och sommaren när den väl kommer. Ja då jävlar kryllar huset av stora svarta äckliga monsterspindlar som bara inte får finnas i världen.
Jag trodde faktiskt att dom bara kunde finnas till när det var hyffsat varmt ute, men icke. Igår kväll när jag och världens snyggaste svahn satt och kollade på film så tro inte på fan att det kommer en liten äckelgrej tassande på golvet. Dom är så stora så att det nästan låter när dom springer, jag började hyperventilera och panika mig som bara jag kan. Hämtade den obligatoriska mörda spindlar boken ”tid att dö” heter den. Känns ganska passande. Fick fanemej slänga boken på spindeln 3 gånger innan den tog. Och Isabelle tog till hjältemodiga insatser och hoppade på boken. Det tackar vi för!

just nu har joel kinnaman tagit över mitt hjärta, hete jävel!

- sic itur ad astra

söndagar, dessa jävla söndagar

Som alltid står söndagsångest på schemat en söndag. Logiskt va?
Igår så degade jag och Isabelle som bara två människor kan. För så for vi till stan och kollade runt lite, hittade en jättesöt kort tröja och örhängen. Börjar känns mig ganska less på töjningen nu så jag tog ut den. Kände att det var dags att börja med två likadana örhängen istället för en skruv och en boll typ. Haha!
När vi kom hem så körde vi mamma, pappa och bengt på fest i floda och sen iväg på äventyr med bilen för att köpa ben and jerrys glass och pizza. Fan va tjocka vi var igår asså! det gillar vi. När vi kom hem så satt vi kroniskt fast i soffan och kollade på scary movie 2 och ghost ship innan vi skulle iväg att hämta upp partyprissarna igen. Det är sanslöst hur folk över 40 kan bete sig, odiskreta som få och jag och isabelle höll ju på att skratta ihjäl oss.

Idag så vaknade jag, helt kallsvettig efter en natt med sjuka drömma som fick mig att vakna i panik för ofta. Tror att allt som skett tär lite på mig. That's life och det suger. Jag längtar tillbaka till sommaren, allt var så jävla bra då. Och jag önskar att det fortfarande kunde vara så, men icke. yada yada
mötte i alla fall upp malin och drog till heidhallen och kikade när brudarna våra spelade match. Tyvärr så förlorade vi :( men vi spelade nog rätt tufft ändå. Folk grinade hit och dit :)
Nu ska jag leka med thulin.
aj want douglas NU xD

- nu är det dags för mig, hög tid för mig att ge mig av

svahn och falk

Tjosan i trosan!
har varit barnvakt ikväll till världens mysigaste unge. Jag har dett på pippi hela kvällen med honom så yes, jag kan nätt och jämt alla repliker nu. ´När han hade somnat och jag burit upp honom till sin säng så kom skönheten Isabelle och hälsade på. Var förjävla längesen det vara var vi två som satt och pratade om livets skavanker och rosa moln. De fick vi ett smakprov på ikväll och vi blev även lite nostalgiska! haha, aj lajk it. 
     Jag tror jag ska ge mig själv ett eget nyårslöfte i efterhand och de är att träffa min svan lite mer.
Det börjar bra, haha ska hoppa i sängen nu och träffa henne imorgon och jävlar i havet vad vi ska ut på äventyr.

får en gammal goding på oss, för ett ganska så bra tag sen :) me löv jo <3


- uma ness från senegal

snor :)

Jag är halvsjuk, skitsegt. På köpet så är jag så härligt rastlös en människa bara kan vara! Väntar på att Millan ska sluta så jag kan åka in till stan och möta henne å bara existera en sväng innan jag ska iväg och träna. Idag har jag fått tid också och det känns grymt skönt, haha. Jag har tider överallt hit och dit känns det som.. ett jädra flängande.
Sitter och lyssnar på Tomas Ledin och vill ju bara ha sommar igen. Jag älskar snö, men inte i Göteborg. Nu vill jag ha värme, sol och få bli lite brun. Det tackar vi verkligen inte alls nej till. Vet inte alls var eller hur jag ska göra i sommar, det enda jag vet är att jag ska skita i all skit och jobba ihop pengar och resa utomlands till hösten med en gäng goa människor. Tiden får bestämma, vi får se vi får se.
Om jag inte hade varit så inställd på att flytta till umeå och bli polis, så ska jag fanemej bli parapsykolog, spökmoster eller ett spöke.
147.
peace.

sommartider med svahnarna mina. snart blir ja blond igen!

- om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig

jeg aer sjuik

jag går runt och oroar mig. Det är inte kul!
kanske helt i onödan.. vad vet jag?
jo visst är klockan jävligt tidigt nu och jag är så trött så att jag riktigt känner hur min kropp dras mit sängen när jag går förbi den eller ens vistas i närheten av den. haha, men det är inte en fullt så asjobbig dag i skolan idag som det kunde ha varit. Slutar 14.20 så det får väl funka, sen ska jag hem och dega sönder och hoppas att febern från igår inte håller i sig hela dagen. För jag ska tamefan träna ikväll! Har ingen lust att sitta hemma och älta en massa knän och sjukisar hela tiden. haha, får ta det lugnt om ja inte mår bättre sen. När folk blir sjuka så känns det som att dom blir det precis samtidigt.
den 27 ska jag på intervju och jag är nervös som tusan, nej nu ska jag till skolan och ge upp med att tänka så förbannat mycket. haha, jag saknar sommaren och hur allt var då. Så mycket jag ångrar, eller nej. jag ångrar tamefan ingenting. det är bara onödigt!
HADE GÖTT BABES å håll er från sjukan.

- we are golden



på väg upp i trappan

trots allt som har hänt så är jag på så jävla bra humör!
jag tränade idag och provade på att ställa mig i målet och sinnes va kul det var att vara på planen igen. Fick inte ens lite ont i knäna, visst kändes det lite vemodigt. Men de gick som på räls och jag är kanske tillbaka inom en jävligt snar framtid på matcherna igen. ÅHÅHÅ! gud finns kanske trots allt. Jag älskar att vara tillbaka hos tjejerna mina också, underbara jävlar!<3
tidigare idag så var jag hos tandläkaren och om allt står lika snyggt till inne i käften den 9 mars så ska vi bestämma ett datum som järnvägen ska ut ur min käft. Kommer kännas konstigt men den känslan tackar jag inte nej till. Förutom det så fick ja reda på att efter jag varit hos tandis så ska jag få komma på intervju på Liseberg, så vem vet. Kanske har ett litet jobb efter studenten också!? loveli.

nu ska jag tagga järnet för skolan imorgon. nat. Men ska i alla fall få klippa mig och de ska bli sköönt. har inte klippt mitt kalufs sen 17 juni. HAHA! vi får se hur frisören reagerar. Lev väl babes.
<3
svårt att inte vara bäst när vi är vi.

- Well now, everything dies, baby, that's a fact
But maybe everything that dies someday comes back

100110

eftersom jag är helt fullständigt daga-vild under loven så har jag inte riktigt kopplat vilka dagar som är vilka. Men nu har jag kommit på att det är fanemej söndag idag och imorgon börjar sista terminen i helvete. Känns både bra och dåligt! Var i alla fall ute i fredags med Lisa, Sandra, Thulin mitt svin och co. Vi for till Parken och jag som lovat mig själv att aldrig mer gå dit, for ju dit med gänget i alla fall. Trots det senaste mötet så hade vi skitkul!
Igår så satt jag nog fastsydd i soffan med mitt täcke och kikade på the hills hela jävla dagen tills Thulin kom och lekte med mig med godis och en high school film, collage hette den. Alla filmer i det stuket är likadana, men den funkade väl. Utöver att mysa så satt båda och var så förbannade så att vi bara skakade. Ibland så förstår jag inte hur människor funkar, fast jag är inget geni så jag kan ju inte veta allt här i världen. Det enda jag vet är att jag har en kompis mindre. Var så arg igår så jag orkar seriöst inte bry mig mer.
Jag är i alla fall glad att jag har mina vänner runt om mig som bryr sig. Tack Thulin som var med mig igår! haha. yada yada. Nog med skitsnack. Ska träffa Millan ikväll och det ska bli trevligt, har inte träffat henne sen innan jag for till Junsele!

- everything happens for a reason

het som solen xD


HAN ÄR BARA FÖÖÖR HET!

tjingeling

Var ute igår och för första gången på länge var jag mer arg än ledsen och det känns skönt. Även om det var en jädra tjosan kväll så gick till slut allt som det skulle och jag och thulin avslutade med donken. Tror båda svepte i sig maten på två röda. I övrigt bortsett från det mindre roliga så var kvällen askul, jag dansade och söp mig undan problem och det gick väldigt bra och jag fick skratta så att jag fick ont i magen igen. Nästan i alla fall!
Vaknade rätt sent idag, typiskt mig att sova bort dagen. Gick upp, åt lite och plockade undan en jävla massa bös på rummet. Ska troligtvis tvinga thulin att leka med mig ikväll så att vi kan kika på en film och mysa! Härlig lördag, men man börjar känna att det snart är måndag och då jävlar börjar skiten om igen. Jag räknar dagarna och det är härligt att varje dag blir en dag mindre till studenten. Logiskt tänkande jag vet :)

för övrigt så är jag som sagt bara arg nu för tiden. Så om det går ut över er, så förlåt. Ni vet att jag älskar er och ni vet vilka ni är. Men början på detta året har varit piss, som sagt så måste man nå botten för att nå toppen. Det suger, men så är det. Jag har blivit så äckligt jävla utnyttjad och sviken. Utöver det bara sårad.

Nu jävlar ska jag ta nya tag och bara vara med mina vänner! :D

- fuck this

fuck.

inatt när jag gick hem frös mitt ansikte.
kanske på grund av alla tårar?

- sanna ord är alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna.

blöh

PANIK!
sittsen jag sitter i nu så vill jag verkligen testa det där dom alltid gör på tv, med att supa bort sina sorger och tankar. fan va skönt det skulle vara.

- det äter upp mig.

"älskling"

För en vecka och fem dagar sen så satt jag här och skrev. Dock lite tidigare på dygnet. Då var jag uppe i varv, överlycklig och helt uppe på rosa moln. Nu är jag nere som tusan, ledsen och kan inte se några moln.
Lovet har gått för fort, och Junsele har varit för bra som alltid. Har nog hunnit med det mesta som går att göra! Blir ett lov jag sent ska glömma i alla fall. Även fast jag var i junsele, stället med människorna jag brukar sakna mest. Så saknade jag några filurer i göteborg med. Det har varit fullspäckat med jobb, fester, pulka, minusgrader, nattvandningar och förstörning av dygnsrytm. Jag och Kerstin har fått konsten att vara vakna då vi egentligen ska sova och sova då vi egentligen ska vara vakna. Inte alltid jättebra! Jag och kerstin har tamefan inte varit ifrån varandra många gånger, aj lajk it! Förutom att skratta konstant och festa och redlösa tillsammans, så har vi varit förbannade på folk, blivit ledsna osv.

Det nya året kunde inte börjat bättre, var på en fest jag sent ska glömma med enbart folk som jag verkligen tycker om. Och jag måste tacka för att ni gjorde mitt nyår till det bästa. Var i en härlig radar hela kvällen som varken blev för mycket eller för lite. Fick ett samtal som fick mig att le som en tönt i timmar!
nu såhär några dagar efter nyårsafton så känns det mesta ganska botten faktiskt. Har förlorat en vän som jag älskar och egentligen inte kan klara mig utan! men vad gör man? vill en människa inte ha med en att göra längre så är det bara att acceptera sina brister och låta människan vara. Det tär på mig, något mer som tär mig är att jag lämnat min andra halva. Känslan att mitt hjärta blöder har jag aldrig haft förut. Men så vart det imorse kl 06.03 då jag stod med armarna och sa hejdå till mitt andra jag. Hua, allt kom över mig och jag grät som en stycken gris. Jag klarar mig inte utan dig kerstin.
Erica kommer jag sakna som en gnu, som alltid. Vi har umgåtts på tok för lite detta lovet skatten min, men det ska ändras på. Du vet att jag älskar dig. En annan grej som tär mig, är jag jag tror.. med betoning på tror. Att jag gått och blivit kär och det är inte bra. Jag är inte skapt för kärlek, det är fint dom stunder man är glad. Men sen då? vi får se hur baletten slutar.

Nu sitter jag och väntar på Thulin så att jag kan få snacka av mig lite och sen ska vi troligvis till Emil :) tack för att ni finns mina nötter.

- oh bring back last night

RSS 2.0