virvel i tanken dagmar!

Igår så var det en förbannad chill fredagkväll, och fredag över huvud taget faktiskt!
Börjar dagen me träning, är tamefan aldrig pepp nog för att börja med träning. Man känner sig lixom inte tillräckligt sugen att få bollar som kommer i 110km/h i magen på morgonkvisten. Träningen i sig gick väl ganska bra antar ja.. även om jag inte är inne i min bästa period. Efter träningen så hade vi religion, segt. men vafan, de måste göras, haha jag och mrs Fjun ska göra ett grupparbete om Visby och Hansan på medeltiden. Ganska så givande, nat.

Det värsta med fredagarna i framtiden är att jag inte kommer att hinna åka hem emellan skolan och träningen med laget. Idag hann jag hem, verkligen helt opeppad för träning. Kommer dit, så är vi kanske bara en 7 brudar där och ist för en seriös träning så är de bara chill som gäller. Vi hade faktiskt skitkul!

Sen hem , duscha, dega å vänta på Elin. Vi gjorde inget mer än att dega oss igenom natten med hjälp av godis, popcorn och ocensurerat på tv400. seriöst, hela natten bara tv och tjejsnack. Riktigt jädra givande och mysigt! Tack för kvällen/natten gullet.

Idag sitter jag här, helt sinnesrubbat cp rastlös. De är sjukt, Filip var här en stund förut och käkade. Vi snackade lite om Österrikeresan och chillade. Nu är jag själv igen och ja får tusan ont i hjärtat av att vara så rastlös som jag är nu. hahaha! Men ska troligtvis ut ikväll iaf, ska på någon svartklubb var det ser ut som nu. Om jag inte kommer in är de jävligt otippat för jag är sjukt pepp för fest, han inte festat ordentligt sen jag och Kerstin var uppe och levde rövare i Harads för tusan! Iaf mina barn, vi får se vad som sker. Lär väl skriva imorgon om hur de slutade om jag inte plötsligt hamnar under en spårvagn, för Vasastan är som Chinatown.

- Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare.

Erica x2

vi två.
DU & jag på håkan storsjöyran08. Minne för livet!
Jag har varit på måånga av Håkans spelningar, men jag tror inte att jag 
minns någon som jag minns denna. En kväll ja sent ska glömma,
med världens bästa artist och världens bästa människa. tror inte jag har sagt
TACK! Jag är grymt glad att jag har träffat någon som DU och dessutom gillar
Håkan lika mycket som jag. Som är som jag, jag tycker folk ska vara avundsjuka
på mig som har dig. Jag älskar Dig Erica, tillsammans är vi bäst.

Nu har jag iaf varit och klippt mig. Sinnes vad jag behövde det, haha ..
Håret ser ut som ett helt nytt hår !? jaja , jag är nöjd iaf. Nu väntar jag på att
Millan ska komma så vi kan åka till allum för deg.

- tillsammans är man mindre ensam.

jag ger dig min morgon

japp, ny dag nya bekymmer!
men det är torsdag och de är dagen innan fredag. HELG! känner mig hur peppad som helst för helgen, inte för att jag ska göra något speciellt. Ska försöka hitta någon fest, men de är ju näst intill omöjligt i denna stad. På söndag har jag match, mot aranäs tror ja det var. Känner mig inte speciellt pepp för den, men vi får se hur det går för mitt lilla knä! Måste fan skärpa mig med rehabträningen om jag ska fortsätta såhär.

ska klippa mig snart. bered er på trubbel, dubbel trubbel! Har inte klippt mig sen tidernas begynnelse tror jag. puh, shit vad slitet de är så de behövs ju.

sveriges onödigaste inlägg jag vet.

-gårdagen är historia, morgondagen ett mysterium, dagen idag är en gåva

Nått Gammalt, Nått Nytt, Nått Lånat, Nått Blått

nytt år, nya tider säger man ju. De känns som att allt är nytt nuförtiden, så jag tänkte att "nu jävlar". Så jag skrotade min gamla blogg och tänkte börja med en ny, med nya inlägg dessutom!
Så nu vet ni gott folk, gamla gubbar, snygga pojkar och söta flickor, vart ni hittar mina tankar i framtiden :)

- det man inte minns har inte hänt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0