I'TS AAAAAAALIIIIVE

Jag lever.
For ut på bravader igår med Ebba och Ida, osv. Det var förbannat trevligt i alla fall vill jag lova.
Nu sitter jag och fifilurar på vad fan jag ska göra idag.. såg att forest gump går på tv ikväll så man kanske ska gotta ner sig och kika på den. Var trots allt ett tag sedan man såg den fina rullen.
Jag gillar inte lördagar när man inte vet vad man ska göra, jag blir rastlös av att bara tänka på det.. fick en go start på dagen i alla fall. Men nu? vad händer då. Får se, bollen är rund. Allt kan hända, känner jag mig själv rätt så vet jag att jag inte kommer kunna sitta ensam och titta på en film utan att flippa.. Jag ska må i alla fall.
Gör det ni med.

å hörs sen.

- Det enda i livet som man ångrar är de chanser man inte tog.

kaffekick?

Jag har druckit en kopp kaffe idag och som sagt sovit lite för lite. Den koppen kaffe drack jag vid kanske .. jaa .. 3 tiden och jag har varit helt fucked up sen det. När jag sitter still så skakar mina händer, hela jag som hej jag vet inte vad. Det är bra att man inte riktigt vant  sig vid kaffe, för den kicken jag fick idag tackar jag gudarna för. För pinsamt nog så somnade jag nätt och jämt på utbildningen. Vaknade till och bah, SHIIIIIIIIIIET! haha, men det gällde sekunder tack och lov. Hade varit lite pinsamt om jag somnat på riktigt [paw rihk-titt]

Jag gör inte mycket annat än att vänta känns det som. Föresten, jag har typ sommarlov ni, tjiho!

-
Lyft ansiktet mot solen ­ då ser du inte skuggorna.



bye bye gymnasieplugg.

Det var en kväll som hette duga igår i alla fall! Även fast vi inte gjorde något speciellt, jag traskade runt hemma och väntade på att Ebba skulle bli klar med ett skolarbete så att vi kunde gå ut och fira. Vi slutade i alla fall som en redig liten trupp ute, jag kom senare till Queen där vi hängde för kvällen. Där var också Ida, Ebba, Emil, Hampus och Felix. Efter någon timma så kom även David och Samir och hälsade på och det var inte igår man såg dom två, jag hade faktiskt jättetrevligt! Det vart väl lite väl många öl, eller ja.. det kan man aldrig få för mycket av. När Queen stängde så gick vi vidare mot BaBar eller vad fan stället hette.. eller först letade vi efter ett annat tror jag.
Men jag kan säga att jag tror jag glömde min motorik och balans helt på Queen för när vi kom ut så kan man fan tro att jag ville flytta ett spårvagnspår med tån, sinnes vad jag sparkade in i det. Det var verkligen sån smärta också så man undrade om man skulle skratta eller gråta. Jag valde att skratta, haha och tro inte på fan sen att när vi traskar mellan två bilar så ligger det en jävla stege där och smack, så smackar min andra tå i den i en jädra hastighet. Ny smärta, uscha! Jag fick skratta bort den också. Inne på Babar eller va faen stället hette så var la medelåldern 30 eller något. Vi satt med några och lekte en förbannat läskig lek, man skulle räkna och fick inte säga något i elvans gånger tabell eller något med sjuans tabelle eller sjua i. Man skulle säga läget istället, missade man så fick man dricka. Puh! Tror ni jag blev upstressad eller?
Blev en taxi hem från dimman. mys!

Jag var på utbildningen idag med mitt blivande jobb i sommar, från 9.00-16.00 var jag där. Hade sovit ca 3 timmar, och natten innan det var de la 4. Så tror ni jag var trött eller? ja.
Det var jag, ville bara att den jävla utbildningen skulle vara över så jag kunde få komma hem och sova. Det var också det första jag gjorde när jag kom hem, hälsade på Mikael och Oskar, sen gick jag upp och somnade tills klockan kvar över sex till Bruces vackra stämma. Nu sitter jag här och väntar på att Ebba ska höra av sig.. hon sover också den sömntutan.

- En gång ska du vara en av dem som levde för längesedan.

håll ut.

kom in på en öl, stanna på fler. yes, det är precis så jag tror att jag ska spendera min kväll. Tror jag i alla fall, ska upp tidigt imorgon för att gå en utbildning med mitt blivande jobb i sommar. Äscha då, jag klarade en uppkörning på för få timmars sömn och en lite baksmälla.. så varför skulle jag inte klara detta? well well, vi är unga och det tackar jag fan och hans moster för. Även om jag börjar vara lite åldersnojig, jag vet att jag inte behöver vara det inom de närmsta 10 åren. Fast man kan ju inte låta bli att tänka, helvete vad gammal jag är!? Det är snart som man inte får göra bort sig på fyllan och folk tror att man har någon kromosom för mycket om man åker pulka och skrattar som ett as. Det är synd, men det är som mormor säger.. Man växer upp, men man kan alltid ha kvar barnasinnet och det kommer jag ha. Har alltid varit ett barn och det kommer jag alltid att vara.

Har spelat lite sims i väntan på att höra av Ebba, hörde från henne nu och det ser ut som att vi ska ut och fira med en öl eller fler. Betygen sätts idag, sista arbeten inlämnade, deg i skolan och 2 veckor kvar till studenten. Det kan nog inte bli bättre.. samtidigt är det lite vemodigt. Att man ska stå där man alltid drömt om att stå.. Kommer ihåg när vi gick i 9an typ.. och sjöng "för vi har inte tagit studenten, för vi har inte tagit studenten. Det gör vi om 3år." Det känns som igår och nästa vecka står vi där.. WOH! Tursamt att jag har köpt mig en vattenfast mascara dagen till ära.. Jag kommer ju att fälla en tår för mycket. Alla människor som man träffat varje dag och sen inte träffa? Det är hemskt, hua! Vi har kommit från till att det kommer bli en dag av förträrande av alkohol av dess like. Börjar vid kl 8.00 vid champagnefrukosten, sen vid utspringet, sen vid flaket, sen vis mottagningen, sen ute på kvällen. Det är lika bra att vi slutar dricka nu.. För det är ingen idé vi kommer och inte är törstiga den 10e. Najs säger jag bara!
Fick även höra idag att vi kanske inte får någon musik till utspringet, WHAAT!? tänkte jag då. Lärarna orkar inte ta tag i att hitta högtalare eller vad fan jag hörde. Då jävlar ska jag fan sjunga våran utspringslåt själv om det så behövs.. Don't stop me now med Queen. Tycker faktiskt inte att vi kunde haft en bättre låt :)

Nog dillat för mig.


fina fina du.

- Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon.

torsdag

HELL YIHA!
Sitter och ler som en riktig jävla fjolla bara kan göra. Har precis skickat in min sista uppgift i skolan. Så nu mår man som bara man själv kan. Vi får se vad som väntar för kvällen , får väl bli någon bravad för att fira hoppas jag .. Ebba måste bara bli klar med ett jävla arbete. Känner att jag svär väldigt mycket.. men jag tycker lixom att det betonar mer vad det är man vill och känner. Eller vad säger ni?

Igår var jag och thulin på Hannas Studentbjudning som sagt och det var väldigt trevligt, med gott folk, god mat och dryck. Det var dock lite kallt ute så man njöt ju inte direkt av de svenska vädret.
Efter det var jag ute på ännu mer bravader och dom tycker jag om.
haha, jag älskar att göra omprov. Särskilt när man inte har pluggat så värst bra som jag .. så kommer man till skolan. Så placerar dom en i ett rum sjäv.. så vad gör man inte då? man är väl mänsklig. Klart som fan att man fuskar! Love it.

- you will be the leader of a big old band.

student

2 veckor + 1 dag. WIHO!
Ska iväg med Thulin på stan snart och köpa en present till Hanna som tar studenten idag, fan va kul!
Måste hem och plugga sen ikväll för kanske sista gången.. hoppas hoppas hoppas.

muma

gick upp tidigt idag för att dra med Camilla till stan och shoppa lite sommarnödvändigheter, hittade faktiskt en del gottit! Gladiatorskor, två oversize tröjor, en tunika och en plånbok och väska. Love it! Nu behöver jag inte slösa mina pengar på ett bra tag. Känner jag mig rätt kommer jag att glömma att jag skrev den här meningen här redan imorgon.
När jag kom hem så var jag gick jag till dagis och hämtade Erik som jag har varit barnvakt för hela kvällen, det tar fan på krafterna att springa runt och hålla reda på en unge hela tiden. Han är en liten prins, så det går bra ändå! Även fast jag måste räkna väldigt långsamt till tio ibland.

Annars har jag inte gjort något alls idag, jag gick ut och gick i en timma med Ozzy i en jävla fart efter jag kikat på the mentalist. Han är ju förjävla snygg den där Patrik Jane, komsi komsi. Nu är jag i alla fall så slut i benen så det är sjukt!
Ska upp imorgon och fixa med företaget och banken, vuxenpoäng.
ta hand om er.

2 veckor, 2 jävla veckor.

- Den som fått ut mest av livet är inte den som levt längst, utan den som levt var minut

måndagar

Det var ingen bra dag idag. Synd det, för jag fick sova ca 10 timmar och sov hur gott som helst.. Men man kan nog lugnt säga att jag vaknade på fel sida. For i alla fall till skolan, hade opponering över arbetena vi gjort i historia b, gick åt helvete. Jag var nöjd som fan med mitt arbete, men det räckte tydligen inte till.. fick syn på något jobbigt och for hem kvickare än kvick och gick ut med Ozzy.

Annars har jag inte gjort något vettigt alls idag mer än att sura, har varit en riktig surpuppa idag. Var inne hos grannarna en sväng och hämtade en nyckel, ska vara barnvakt imorgon :) Ska bli najs, hoppas Erik inte blir uttråkad bara.

Camilla och jag var ute och gick en sväng förut, vi gick till oves och köpte varsin pucko. Den satt som gjutet, lyckades sedan flörta med mig hem till henne och så kikade vi på en film. Post Grad hette den, en jävla kärleksfilm. Ska jag vara ärlig så hängde jag inte riktigt med i vad den handlade om och så hade den jobbigaste slutet!

Imorgon så blir det sommarshopping för hela slanten med Millan, känns som att det sitter lägligt nu till värmen och min bitterhet! Ska ut tidigt, så ska försöka lägga mig och sova lite nu.
until then, sleep tight.

- Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt!

check

yes please! Idag så har jag, filip och thulin jobbat med de där jävla projektarbetet och vet ni.. VI HAR LÄMNAT IN SKITEN! så jävla gött, du har jag två saker kvar i skolan. Sen slipper jag skiten, jävlar va skönt det ska bli. Vi var ute igår och bara chillade, jag ebba och moa.. drack en öl hade vi tänkt. Men det blev fler än en och vi var ute senare än vad vi hade planerat. Så typiskt oss.. Trevligt som fan var det i alla fall! Kom hem sent som fan, trött som tusan.. gick och la mif 2,5 timmar senare så ska jag upp igen. Åka ut till lilla göteborgsvarvet och vara funktionär. Trött? svar ja. Jag och Emelie var vid en korsning och stoppade vägen så att bilarna inte kunde köra där barnen sprang. Det var poliser med oss och alla stannade ju och pratade med dom så vi vart ju sittande. Vi hade i alla fall en fin utsikt, sinnes en av poliserna var verkligen inte ful på en fläck. Skitsnygg! Det är något med män i uniform asså. Brände mig som tusan i ansiktet idag, ser ut som att jag har jobbat 23 mil. Ingen kul syn.. känner att detta inlägget blev helt fucked up och vet inte ens varför jag lägger ut det.

för övrigt så hatar jag folk som bara glider med på bananskal. USCH!

ska sova som fan nu. och luska ut ett och annat, sov gott goda vänner.

- som asfaltsbarn blir man galen om man är borta mer än en timma från stan.

tjäna tjäna ladies!

Nu har jag varit i skolan och gjort ett jävla tråkigt prov. Irrat runt lite och sen åkt hem, nu sitter jag och väntar på att få gå till bussen och sen dra till Sanna tills imorgon. Mycket mysigt, att komma bort lite :) Det sköna är att jag kommer hem till ett fett projekt arbete som vi inte ens börjat på men som ska vara inne på måndag. "vi gör det sen" vad mottot va?
haha. Vadfan, än har vi inte dött och vi lär inte göra det heller. Vi är ändå tre stycken som ska sitta och skriva å hjälpas åt. Så det löser sig nog ska vi se, det gör det alltid.

sakna mig inte för mycket när jag är borta.


<3

- time to say goodbye

bal&uppkörning

What a night.
Ebba, Olle, Filip, Johanna, Emil, Jacob, Ida och Moa kom till mig igår på lite balförfest. Hur trevligt som helst, dracks massa goda drycker och det bjöds på många skratt. Annelie var en ängel och sminkade mig och kära Isabelle fixade frippen på mig.
När klockan blev 18.30 så kom en snygg jävla vit Limo coh hämtade upp oss.. helt sanslöst vad jag ville flytta in i den och stanna där. Där inne dracks det lite för mycket på lite för kort tid tror jag, vet inte. Men något hände där inne i alla fall.
Väl framme vid Valand så var det så mycket snygga människor så jag visste inte vars jag skulle ta vägen, sen fick man ställa upp på en jävla massa bilder. Sen in och käka, ta kort, dansa, sjunga, skrika, dricka, tjöta, dricka lite till. Hela kvällen var totalt jävla klockren, hade grymt kul. Det hade dock inte mina fötter, scheisse i helvete vad jag inte kunde stå på dom när jag väl tagit av skona, Huvva!
Jocke kom och hämtade oss och vi var så olagliga som bara vi kunde 7 pers i en liten jävla bil. Måste sett vackert ut.
Var väl hemma vid 3 kanske, minns inte så väl och kom inte i säng förns vid halv 4. Hade 244 tusen hårnålar i håret, men det hörde kvällen till.
Vaknade halv 6. Nervös som ett as och kunde verkligen inte somna om.. men jag tvingade mig själv och vaknade varje halvtimma tills klockan blev 8. När jag skulle upp för att sedan ta mig till körskolan.. för att sedan köra upp. Var så äckligt jävla nervös så jag trodde jag skulle dö, ska fan aldrig utsätta mig för det igen och det behöver jag inte. När jag parkerat, så satt han jag åkte med tyst. Och jag tänkte fan fan fan fan fan.. men så sa han. Ja, du har fått godkänt.
- eh.. va?
Du har fått godkänt.
Då jävlar kom tårarna, riktiga jävla lättnads och glädjetårar. Även Pia fick till några tårar, pia är bäst. Tack Pia.
JAG KLARADE UPPKÖRNINGEN. thank you lord.
Nu ska jag bara ta igen teorin.

När jag kom hem så anlände thulin hit och vi degade som två äckel. Haha, sov på soffan till Kenny Starfighter och kikade sedan på Zodiac. Nu sitter jag här och borde plugga.. för sista gången på länge hoppas jag.


Jag och världens bästa Thulin <3


tha limo gang<3


<3





- don't worry be happy.

promnight

Nu sitter jag och bara väntar på att mamma kan komma hem och kika på mitt hår och säga om det är fint eller inte. Eftersom den som skulle fixa mitt hår inte kunde, waha! Lite smått panik, men jag tror jag kan ha fått till det hyffsat bra i alla fall! Jag vet inte, det där med döda grejer är inte min grej. Väntar även på att mammas kompis ska komma hit så hon kan sminka mig.. Jag gillar det! Ikväll är det bal bal bal kl 19.30 vid Valand. Så kommer Limon klockan 18.30 så det blir att yra runt i stan som lyxlirare och bara älska livet. Inom en snar framtid lär det droppa in lite par här och där, så vi kan påbörja förfesten. 

- will you go to prom with me and dance and dance and dance

kompis

Varför har någon jävler planerat att jag måst gå upp vid 7 imorgon trots att jag inte ens har skola? kul. Ska fara till tandläkaren och kika läget där inne. Snyggt att det kom på samma dagjävel som balen.. smällar man får ta.
Har previs duschat och tränat ikväll.. Känns jobbigt att stå inför det dilemma som jag gör nu. Shit happends och jag orkar inte, varför kan inte allt bara växa på träd så kan man gå runt och plocka lite?
Ibland kan man inte låta bli att undra varför han där uppe inte gjorde det mer livsgliderisamt att leva.
Funderar faktiskt på att lägga mig och kolla på en film och somna till den eller något liknande, kanske fortsätta med att kolla klart på Saw.

Människor, hur tänker dom egentligen? Och vad har dom för baktanke när dom gör vissa saker, jag önskar att jag kunde gå in i folks hjärnor som Sookie gör och bara läsa sönder tankarna och förstå som självaste Einstein.

nog det mest skumma inlägg jag gjort på länge.


lekte med Ebbas löshår hemma hos henne i Lördags natt, trevligt. Mycket trevligt :)

- underbart

jag sköt sheriffen.

Tjingeling surpuppor! Känns som att jag har blivit en mästare på att knalla runt på stan nu för tiden. Idag så mötte jag upp Ebba och Thulin i stan och fick faktiskt köpt mig skavsårsplåster och en väska som jag kan ha imorgon på balen. NICE! Kommer kännas hyffsat gött imorgon när vi glider runt som en glassbomb med olika färger i en limo och det förhoppningsvis är kanonfint väder. Känner taggen, tur man ska träna ikväll så man får trötta ut sig så man deckar av ikväll. Skulle kunna lägga mig nu och somna tills imorgon. Så trött är jag, wei!

- and I can act like an imbecill

noice

Stress, fult ord med ful påverkan på människor. Just nu är jag så stressad så jag vet inte om jag ska äta med gaffel eller sked. l-landsproblem, jag vet. Men god mat var det i alla fall, jag gjorde lite sallad med kebab i, låter udda. Men var faktiskt förbannat gott!
Ångrade att jag vaknade idag, var så äckligt sjukt rubbat trött när jag vaknade imorse. Det är jag alltid, men det var hemskt imorse. Å ändå skulle jag bara till skolan och göra ett prov, stryka det på listan och sen dra hem igen. La mig i soffan, älska soffor. Kikade på Saw 2 och Saw, snygg ordning va? Men jag somnade under första sawfilmen. Ozzy låt vid mina ben och när jag somnade så drömde jag att jag stod i en rulltrappa som inte rullade och så startade den med ett ryck, så man flyger ni vet? Då vaknade jag smack, svosch av att jag trodde der var sant typ. Haha, panik på såna drömmar. Var längesen jag drömde så.
Var även på körskolan idag och körde runt lite med Pia och pluggade teori. Jag blir rubbat av det ordet, huvva vad jag hatar det.
DU LEVER BARA EN GÅNG OCH DEN GÅÅÅNGEN ÄR NU.
Träffade Ebba en truddilutt på stan förut och vi knallade runt, hittade en väska som jag ska ha på la balo. Känns bra att ha något avklarat i alla fall.

Det luktar kebab i hela huset. tack vare mig, jag är verkligen inte bra på att laga mat.

- Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

söndag.

Vilken helg, vilka jävla dagar.
Igår så var jag ute med Sanna, Anna och Annelie på chez och satt och degade med några glas öl. Hade verklige jättetrevligt, känns som att de är för länge mellan gångerna vi ses. Fantastiskt tråkigt faktiskt. Men det var mycket snack om minnen och bravader så som i spanien och då jag varit hos dom ute i spekeröd. Ska nog försöka ta mig dit i helgen tror jag.. och få komma bort lite från allt. Efter det så drog jag med hem till Ebba och chillade en sväng, drog ut på stan och sen hem till henne igen. Dock själv denna gången, hon skulle träffa någon och snacka och då ville inte jag vara 3e hjulet och sitta och fånglo. Så jag for hem till henne och mös till det, mycket givet. Gillar Ebbsis lägenhet, man trivs lixom där. Sen drog jag mig vidare på andra bravader :)

Idag så har jag gjort allt för att inte plugga, pratat med Ebba i telefon, gick och hyrde e film. Clear lake hette den, totalt jävla värdelös. Det är det tråkiga med läskiga filmer, vissa är verkligen allt annat än läskiga.
Satt även och pratade lite med mamma, har någon känsla av att något kommer hända. Och det kommer de, det vet jag och jag kan inte beskriva känslan. Jobbigt, Men när vi väl satt och pratade där så började jag gråta massa. Tänkte på studenten, visst det kommer vara den största glädje jag kommer att uppnå i på länge. Men.. ni som känner mig vet också att jag kommer gråta som en jag vet inte vad. Det är så typiskt mig, kan verkligen inte avsked. Har ig - när det gäller sånt.
ska plugga lite, fundera lite, känna lite makt och sen sova. Om jag orkar. Ta hand om er.

Mina Killar :)

- du förtjänar en nominering för rollen du spelade

ja.

Jag är rastlöshetens gudinna har jag kommit på. Men igår i alla fall fick jag ju sån benpanik så jag visste fan knappt vad jag själv hette. Med rycket så tog jag med Ozzy ut på en 1 timmas promenix först till kvantum och köpte ben & jerrys sorbe och sen vidare till Marias video och hyrde en psykologisk skräckis. Orphan hette filmen, var faktiskt helt okej och jag var lite halvrädd efter filmen. Älskar den känslan av skräckfilmer.  Det var faktiskt ett tag sen som jag såg en film jag gillade och denna var helt okej. Inte så att man bah, WOOOOOH FAN VA BRA! Men.. ja helt okej. Värd att se om man gillar såna filmer.
Idag har jag varit ute på äventyr med mamma och fixat med bank, och lite smått och gott. Nu sitter jag hemma och väntar på att Ebba ska komma hem om ett jävla tag. Vi ska ut på bravader ikväll i allafall. Om det blir så, vi får se vi får se. Bollen är rund, allt kan hända. Utöver det så har jag kommit på att du är en idiot. Åå det rör mig inte alls, din förlust. Mohaha!

En trailer på filmen.


- I'm going to miami.

benpanik så in i helvete.

Har inte gjort något vettigt alls på hela dagen och det värsta är att jag aldrig får igen denna dag. Jag och Mamma var ute och gick med Ozzy förut, najs najs. Gå runt och snacka skit och få ont i benen för att de nätt och jämt bara gick uppför. Nu har jag haft "panik" i benen i ca 30-40 minuter och det är ett rent helvete. Har ni haft det någon gång? Det känns som att man skulle kunna springa 17 varv runt sverige eller något liknande. Det gör inte ont, men det kryper nått så djävulskt i benen. Jag skulle fan kunna börja gråta när som helst, det är helt sjukt vad jag hatar när det blir så här. Jag kan inte ens sitta här och skriva utan att hoppa ur kroppen typ. SAVE ME!
Ska ta med vovve ut och köpa sorbe om jag får låna penki av mamma. Bort benpanik, bort!

Jag har kommit på en sak, människor är rätt konstiga ändå.

- you never were and you never will be mine.

12maj

najs kväll!
Jag, Thulin, Emil och Sandra har varit på Chez hela kvällen och snackat skit. Det är härligt, såna fina stunder gillar man. Snack om student, snack om sommaren, osv osv i en otrolig evighet. Nu är det långhelg och det är dags att börja be för mig igen. haha, jag gillar tanken. Fast jag tror dock inte på den. Men vad ska jag göra åt det?
Lev väl små barn, så höres vi när jag orkar titta med båda ögonen och inte ett. logiskt va?

- I made it

11maj

Jag tror aldrig att jag har fått en sån bra start på dagen som idag. Woh! Vaknade klockan 7, for till skolan och fick helkroppsmassage av Ida. Inget man tackar nej till varje dag, men man blir helt sjuk i kroppen efteråt. Skulle kunna somna stående typ! Efter det irrade jag runt på skolan som en yr björn och sen iväg till trafikskolan. Kul, verkligen. Nat. Blir fan helt ding i huvudet av att sitta där och älta en massa skit som man ändå kommer glömma bort sen.

När jag kom hem tog jag stjärnskottet och drog till Thulin, vi gick ut med båda vovvisarna till en hundgård vid gula ghettot. Kutade runt som två as, skitmysigt var det. var ute hur länge som helst typ.. så nu är jag hur trött som helst och inte det minsta sugen på att träna. Men vad gör man inte för sitt lag? haha.

- det man inte har, har man inte.

bra dag.

Jag var trött i morse, som alltid. Äckligt bra är jag på att vara trött på morgonen i alla fall.. men upp for jag. Stack till gymmet, jag har kommit på att jag verkligen hatar att gymma.. efter 3 år konstant på gym så blir det nog lätt så. Efter det så drog jag till skolan !? på en måndag, jag vet .. det brukar ju inte vara så för mig. Livsglidare som jag är, men vart tvungen att fara dit och hämta allas arbeten i gruppen typ så man skulle kunna opponera skiten. Jättejobbigt ska det bli att opponera någon annans arbete. Måste man så maste man.
Föresten så har jag flyttat, ja .. ni hörde rätt. Till trafikskolan, haha.. har varit slapp med teoripluggandet ett tag men nu börjar det närma sig dagen d så måste plugga som en gnu. Och jag som är så dålig på att plugga på teoretiska saker. När jag pluggat och förbannat datorerna på körskolan så tog jag mitt pick och pack och drog till solarieöarna. Väldigt behövande, fick rensa tankarna lite.. Jag är en sån människa som egentligen inte borde få lämnas själv åt mig och mina tankar. Idag gick det bra i alla fall! Drog hem och ut med Ozzy, jävligt rebellisk måndag om jag får säga det själv. Vart nästan så att jag kände mig som han the bad one i Gudfadern.
Fick mig en spontanare att dra till allum, jävlar vad spontan jag har blivit. Det klappar vi händerna för! Fick mig ett par snygga kilklackar köpta, mitt förta par faktiskt. Sjukt snygga var dom och med rea priset blev de ännu niceigare!

Annars så har jag bara suttit hemma idag och chillat, ganska deg dag idag faktiskt. Och det gillar vi, men när man har haft en vecka full med plugg så får man nästan panik av att bara sitta. Haha! JO JUST!
Jag fick ju jobb idag :D De ringde från järnvägen och frågade om jag fortfarande var intresserad och HELL YES my babes att jag var, ska först på någon el någonting säkerhets utbildning under en heldag, sen ska jag gå bredvid hela v.24 och jobba mellan 21.00-06.00 i en hel vecka, haha WOH! Kommer vara måttligt väck i skallen, men va gör man inte för pengar?

Just nu är jag på höga trädkronor och jag gillar det.
som sagt, be för mig.

- Bred dina grenar
Över vår värld
Du förenar
Mänskornas värld
Vi vill vila
Under vår färd
Vila under
Kärlekens träd

you will not like me.

You will not like me. The gentlemen will be envious and the ladies will be repelled. You will not like me now and you will like me a good deal less as we go on. Ladies, an announcement: I am up for it, all the time. That is not a boast or an opinion, it is bone hard medical fact. I put it round you know. And you will watch me putting it round and sigh for it. Don't. It is a deal of trouble for you and you are better off watching and drawing your conclusions from a distance than you would be if I got my tarse up your petticoats. Gentlemen. Do not despair, I am up for that as well. And the same warning applies. Still your cheesy erections till I have had my say. But later when you shag - and later you will shag, I shall expect it of you and I will know if you have let me down - I wish you to shag with my homuncular image rattling in your gonads. Feel how it was for me, how it is for me and ponder. 'Was that shudder the same shudder he sensed? Did he know something more profound? Or is there some wall of wretchedness that we all batter with our heads at that shining, livelong moment. That is it. That is my prologue, nothing in rhyme, no protestations of modesty, you were not expecting that I hope. I am John Wilmot, Second Earl of Rochester and I do not want you to like me.

So here he lies at the last. The deathbed convert. The pious debauchee. Could not dance a half measure, could I? Give me wine, I drain the dregs and toss the empty bottle at the world. Show me our Lord Jesus in agony and I mount the cross and steal his nails for my own palms. There I go, shuffling from the world. My dribble fresh upon the bible. I look upon a pinhead and I see angels dancing. Well? Do you like me now? Do you like me now? Do you like me now? Do you like me... now?

ur the libertine, skum film. Verkligen, men jag gillade det han sa :)

fika.

YES, jag fick min fika idag med Camilla trots allt. Vi drog till condeco och hade det allmänt mysigt. Fick snacka av oss lite, det är en fin söndagssyssla. Drack en chailatte och sator vad jag gillar det!
Nu är jag så göralös så jag vet inte vad jag ska göra.. funderar på att hoppa ner i sängen och hä på en film eller något. Blir nog någon Johnny Depp film, vilken kille det är asså. Gosch!
Imorgon blir det en fullspäckad dag och jag vet knappt själv vad det är jag ska göra. haha, det kallar vi med ett enkelt ord för veleri!

- om jag kunde drömma

9maj

åh mums! Har precis ätit grillat som min kära papi har fifilurat ihop. Och vet ni? efter en hel vecka med konstant plugg så blev idag, båda mina jävla hemtentor klara. Love it, jag borde vara uppe i himlen så lycklig nu. Men det är jag inte.. det år något som tynger mig. Men kan inte riktigt sätta tummen på vad det är. Är väl kanske den vanliga söndagsångesten. Denna söndagen borde jag inte ha det, för det är ju en kort jävla vecka som väntar. Det är vackert.. helt sanslöst vad dagarna kommer blåsa iväg nu.

Igår så var jag hemma, pluggade som sagt nästan hela dagen. Sen på kvällen så gick jag en långpromenix med Ozzy och rensade tankarna. Efter det drog både han och jag hem till Elin, the nanny och kollade på massa filmer. Väldigt mysig kväll, man behöver såna ibland. Vi tittade på Shutter Island, jag älskar den. The Eye och lite på you got served. Har sett alla filmerna en gång innan.. ingen av dom var för dålig för att se igen helt enkelt.
Nu vet jag inte riktigt vad denna dagen  har att bjuda på.. är sugen på något impulsäventyr. Det brukar jag vara bra på, men idag har jag brist på folk som är lika impulssugna som jag är. Haha!
be för mig.

föresten, jag som var så negativ till dessa hemtentor.. säger bara I MADE IT!

- alla använder samma ingång till livet och samma utgång.

wuuoh

Nu är jag nätt och jämt klar med båda arbeterna, men man kan ju lugnt säga att jag hade änglavakt när det gällde naturuppgiften. Puh! Tror inte det kommer gå vägen, men man kan ju alltid hoppas. Vilket jag är sådär hyffsat dålig på att göra. Känns ändå bra att nästan vara klar med skiten i alla fall. Men Superman läste igenom Mengele arbetet och han tyckte att det var bra.. Jag tror han är ärlig mot mig så ska det nog lösa sig ska ni se. Så länge jag får godkänt på skiten så är jag nöjd för flera år framöver. Och vet ni, jag fick min bekräftelse förut och damn aj lajk it. Hoppas bara den va äkta, TITTA!? varför reagerar jag negativt på allt. Haha, jag börjar fan skratta åt mig själv nu. Måste gå i en positiv kurs, men som sagt. Alla jag pratat med bah, IHIHIHIHIHI och jag tror på detta och hit och dit. Jag borde ju andas in det människan själv säger och mina vänner. Ska nog sluta snacka goja nu så att jag inte tappar allt för många av mina ickeläsare.

Snart kommer Elin och Elliot tydligen hit, så ska vi gå och leka med Erik om han är hemma. Hoppas hoppas, Jag behöver träffa lite folk nu.


så har jag känt de senaste dagarna och timmarna, härligt. Nat.

- And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

oh snap

Du det löser sig, det gör det alltid. Det kommer fixa sig tillslut.
Nu sitter jag här igen och gör allt för att inte plugga.. skiten ska vara inne imorgon.. oh snap. Kanske är bra om jag pluggar ändå.. så jag kan börja tänka lite positivt. Jag är en sån negativ människa när jag är själv så det är tamefa världsrekord.
Haha, igår.. det var ett jävla tjat när vi åkte tahult bussen hit och dit. Vi hade på något vänster köpt en flygbiljett för mycket pengar. Men det märkte ju inte vi förns vi kom på bussen. Tur var busschaffisen en trevlig prick som lät oss åka med och skämtade en del. Jag gillar busschaffisar med glatt humör. Väl framme var det hejdundrans trevligt med gott folk och folk åt god mat. Haha! Jag gick och tattade för jag hade redan ätit :)

okej.. nu kommer de. Jag måste plugga och sluta tänka. Vi får se om ja kommer på bättre humör sen.. vi får se vi får se..

- hope

stronger

ja vad ska man säga. kanonkväll!
Kom precis hem ifrån en härlig kväll med Aspero folket hos Bella i Landvetter. Var nästan lite jobbigt kul och tråkigt att fara därifrån. Men ja ska vara mycket glad. fick ride hem av karin kära mamma. Det tackar vi för.. det var mycket dans, snack och alkohol. Det gillas! Nu ska jag snart hoppa i säng för att hoppas ännu mer, jag gillar att hoppas. Men jag är verkligen inte bra på det, men har fått en massa pepp talk idag och ska verkligen försöka ta mig till den. Även om det inte är min starka sida.
Ha det gott bäbisar. haha , be för mig.. eller något. 

- det som inte dödar, de härdar.

prepare!

Ett par djävulshorn började knaka upp på mitt huvud förut idag. Och dessutom ett stort, pillemariskt leende. haha, jag gillar det. Även om tanken fick mig att bli ledsen först så ändrade jag snabbt uppfattning. Varför vara ledsen, när man kan vara glad? Cleverskaft. Men ett litet jäävligt litet ljus tändes när jag pratade med en söt själ på bussen som jag inte träffat på år känns det som. Vi får se hur det går med mina tankegångar, tänker inte skriva dom här eller vad det handlar om. Det blir lite för uppenbart!
Fast en sak som jag inte gillar, är när folk inte gillar mig. När folk rent utsagt hatar mig.. varför? Jag vill prata om saker när folk bara slänger en i en soptunna som inte går att komma upp ur. Den soptunnan har jag varit i ett tag nu, börjar kännas som att det är dags att kliva ur. Vill jag vet då? Mjaeh, det vet jag inte.
Drömde snett som ett jävla as inatt, vaknade och visste inte vad som hade hänt och inte. Har legat och spänt mig så inatt så fick nog europas muskelspänning i nacken så jag trodde att den var på vippen att ramla av. Gick upp vid 9 typ, kände mig bakis. Men blev genast lite gladare när världens gladaste Ozzy kom och busade i sängen!
iväg på gymmet, varje steg dit kändes som att jag hade en unge som drog mig bakåt i bena.. det blåste som nå as ute så jag tror jag fick en hel sandlåda i ögonen. Tränade lite mage och sen orkade jag inte mer, vände på klacken och for hem. Nu sitter jag här igen, och förbannar allt va skola heter.

Men ska ut på äventyr med handbollarna ikväll i alla fall, i landvetter någonstans. Trevligt, var ett tag sen man besökte de trakterna. har sällskap med Emil och det var ju en jävla tur det, jag kommer inte hitta någonstans. Vet fan knappt vars landvetter centrum ligger, har varit där en gång. Under bra förhållanden, typ. Haha! Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig heller för den delen. Dagens Ilandsproblem. Nu ska jag sätta med med naturen och jävla josef, och smida vidare på mina planer. Mohaha. lev väl, ramla inte.


- Caus'e You're my friend, even if Love is gone
and Friendship dead.

pommac

smick smack pommac!
för seg dag asså.. helt meninglös och den får jag aldrig igen. Jo, jag och Camilla var och käkade sushi. Förbannat mysigt, det är dock lite synd att jag inte kan äta utan att må illa som ett vilddjur och fundera på när min betalda mat ska komma susande upp igen? men det gjorde den inte. Tack och lov! Jävla stress mage, jag är inte bra på att stressa. Det tror jag dom flesta i min närhet har märkt, min kropp blir cp och likaså jag. Som med pluggandet tex, jag pratar konstant. Skitsamma om det är någon som lyssnar, jag tjötar på vilt som en dåre i alla fall. Känns skönt, det enda bra med att plugga är att man får ut en jävla massa frustrationer inom sig. Svär som någon mentalpatient som inte har något annat ordföråd än just svordomar.
Men nu är det helg, en jobbig helg som väntar. Så får det bli, men ska grilla med handbollarna på skolan imorgon. Det ska bli sjukt trevligt, att få komma iväg lite. Från denna jävla dumburk med två dokument i sig som jag helst inte vill kolla på. Annars vet jag inte vad jag ska göra i helgen, förutom att p-l-u-g-g-a. Känns bättre att bokstavera, då slipper man läsa och bli deppig. Kanske ska ut på äventyr, men känner jag mig själv rätt får vi inte hoppas för mycket. haha! Vi får tare som det kommer helt enkelt. Jag har en strategi i huvudet på hur jag ska gå tillväga, sen ser vi. Förtom p-l-u-g-g-a så kanske jag ska träffa jonna aka my johnnyboy, om det övriga inte flyter på som det ska.
Vi får se vi får se, carpe diem så att säga. Nu ska jag sova, känner att inget jag tänker eller skriver har något som helst sammanhang.


en bild, tusen ord.
love it.

- Döden ler mot oss allihop. Det enda man kan göra är att le tillbaka

buhu!


Såhär sur är jag på skolan just nu. Varför VARFÖR !?
har suttit och skrivit/ordbajsat sen klockan 10.00 imorse. what to do? what to do?
nej nu jävlar ska jag slänga mig i soffan i en jävla hastighet och hoppas att något bra inträffar.. typ.

- we are golden

impulser

Jävlar i min lilla låda vilken hektisk dag det var igår! Först upp till skolan på äventyr och sen iväg till Ullared. Kan säga att mitt lilla huvud dunkade igenom dagen. Vart lite för mycket. Men fick köpt en hel del nödvändigt småkrams, som man alltid behöver. Köpte även "med andra ord" kan ju vara universums roligaste spel. Just love it!
Sen hem, satte mig vid datorn och ebba skrev i sitt statusfält: När man inte orkar plugga, vad ska man göra då?
Något i den stilen var det i alla fall. Så jag skrev: impulsbio? klockan var 19.50. JAAA! Så det var hejhopp stress och iväg till bussen som går 54. Vi möttes upp i stan köpte götta och for till bion. Fick perfekta platser, men dessvärre var filmen inte jättebra. Den var helt okej, men inte superbra. Gillade effekterna, grymma. Som Ebba sa, den hade kunnat vara så mycket bättre. Lite väl amerikaniserad skulle jag nog kalla den. När vi var klara var väl klockan runt kvart i elva. Efter den ena impulsen kom den andra, vi gick till chez och tog en öl. Förbannat trevligt, satt och pratade om allt som bara jag och Ebba kan göra.

Nu sitter jag och läser om forskning och har mig. Förbannat otrevligt måste jag säga, HUUUA! Vill inte plugga.. men vafan. Måste man så måste man, jeffla skit. Utöver det så är jag på förbannat bra humör. Det gillar vi, garanterat. Får väl sitta här som en hök till senare ikväll då jag ska träffa Camilla en sväng :)

- take my blanket and go

blondie

Nu har jag lagt alla jobbiga tankar i care boxen och satt mig i sängen å laddat upp för en film. Anton tipsade om nyckeln till frihet så den blev det. Hört en del om den och hoppas att den är så bra som det sägs. På tal om film så satt jag på busshållplatsen i förrgår kväll och lyssnade på Eddie Vedder och satan vad jag måste se into the wild snart igen. För bra film! Jag älskar film, men har lixom inte riktigt tid för det längre känns det som och det suger.

Hoppas eran kväll blir lika mysig babes.


bite me.

- I look up to the sky and now the world is mine



te är gott

Ja. Back on track så att säga. Har dragit mig från att plugga ett jävla tag nu.. Fast nu kommer tyvärr vekligheten ikapp mig och jag är sjukt stressad. Fast jag säger som jag brukar säga till andra, hur många gånger förr i livet har vi inte varit stressade och tänkt är det nu jag dör?
Vi har klarat de förr och varför skulle man då inte klara det igen. Det som inte dödar härdar. Nu undrar ni säkert vad det är för jävla dynga jag tjötar om.. men jag pepptalkar mig själv. Ska snart sätta mig med Natur B, tack Madde för att sånna som du finns. Och efter det måste jag plugga historia b.. dårskapsuppgift. Efter det har jag "bara" 2 inlämningar och 2 prov. FAN VA BRA JAG ÄR. haha.. okej. Erica.. en sak i taget nu.

Igår så var jag ute och käkade på bamboo med några brudar i klassen för att fira Sofies 20 år i andning. Förbannat mysigt var det faktiskt, god mat, gott sällskap och gott vin. Sjukt jävla mätt jag var när jag kom hem dock, var typ fortfarande mätt imorse när jag vaknade. Imorse så väcke min lille man mig, fast han ylade som en dåre då pappa gick. Så gick jag upp.. trött som ett litet as och ropade på han. Då kom han faktiskt och sov med mig tills klockan 10 då jag skulle upp. Tack! Det är fint att sova ibland. 12.30 var det dags för klipp och sling, blond känns mer som mitt rätta jag och det blev inte sådär.. "WOH, den bruden har blekt sönder sitt hår!?" Det vart som om solen blekt det. Asfint! Nöjd är jag. Det är tur, hade varit jobbigt om jag behövt färga om.

ULLARED IMORGON, tagga tagga tagga.


tjena prinsen.

- Stand up straight and teach your young disciples how to mate. The world still loves you Mr. Saturday.

rastlöshet.

en jävla massa onödiga frågor.

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - jajemän!
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - nej.
hur många har du varit kär i? - betuttad, men aldrig kär.
är du kär just nu? -  nej.

- Tio frågor om dig själv
namn? - Erica.
när fyller du år? - 26 april.
några piercingar? - öronen & naveln.
vad har du på dig just nu? - trosor, t-shirt.
vilken årstid är bäst? -  varm sommar och kall snörik vinter!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna upp i panik och bah, NÄÄJ SKOLA FAN. och sen inse att det är lördag som sova som en dåre.
vad tycker du mest om hos dig själv? - min ögonfärg.
vad är du bra på? - att lyssna och sjunga dåligt i duchen.
vem älskar du mest på denna jorden? - mina nära och kära.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon.

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Mamma, Ebba, Thulin, Erica & Kerstin.
vem är den roligaste av dina vänner? - Jesper får mig alltid att skratta som ett as.
vem är snyggast av dina vänner? - mina vänner är snyggast.
vem är mest partyprisse?  - Kerstin maj lajf!
vem är den du helst har filmkväll med? - mina brudar.
vem av dina vänner är mest "evil"? - Kerstin ;)

- 10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - mamma!
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jajemän, även om jag och la padre inte snackar om allt.
vem är farligast i din familj? - Jesper, dangerous boy.
vem ser roligast ut i din familj? - Ozzy.
vem är coolast? - Pappa och Jeppson.
har ni något husdjur? - Lilla Ozzy.
vem har du mest gemensamt med? - Alla på något vänster. Men .. jesper.
vem står för underhållningen? -  Alla, nedrans clownfamilj.
vem sover du oftast med? - jadu.. Bethooven!
roligaste kvällen med familjen? - partykvällarna. haha!

- 10 frågor om idag
vad har du gjort idag? -  Gymmat, ut med Ozzy, kört bil, varit hemma hos Ebbsi och spelat gitarr sen ut att fira Sofie.
vad ska du göra nu? - allt förutom att plugga.
har du gjort något dåligt idag? - yes. ajm a baaad one.
vad har du ätit idag? - frukost och på bamboo å tårta.
har du duschat idag? - yes.
är du trött nu? - som tusan.
vad händer i morgon ? - ska måla håret, klippa mig och träna. Borde plugga..
går du i skolan? - yes.
har du varit i skolan idag? - gymmet.

- ANNAT
Hur mår du just nu? - mår illa som en gud.
Har du piercat dig? - ja
Är du hungrig nu? - nej fyfan xD
Vad är klockan nu just nu? - 23.09
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook.

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - Emma
Vem ringde du senast?  - Kerstin
Vem sms:a till dig senast? - postit.
Vem sms:a du till senast? - Jonna

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - vid 16 tiden.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  igår.

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - ibland. Ebba Grön är bra.
Har du sminkat dig idag? - yes.

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - ja
Vilket är ditt favoritband/artist? - Håkan Hellström, Timo Räisänen, Lars Winnerbäck, uggla, bruce osv i en jävla radda.
Vad gillar du för musik? - allt förutom typ.. techno, cp metal och r'n'b

- KLÄDER

Har du fler än 4 linnen? -  ja
Har du fler än 3 jeans? -  ja
Har du fler än 5 tröjor? -  ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja
Använder du wax? -  nej
Använder du ögonskugga? - ibland
Använder du kajal? - yes
Använder du hårspray? - ja
Använder du volymspray? - nä
Andänder du mousse? - ibland
Använder du deodorant? - ja
Använder du skinspray? - nej
Använder du parfym? -  ja
Använder du läppglans/läppstift? - jodå
Använder du brunkräm? - nej foundation
Använder du rouge? - ibland.
Uppsatt hår eller hängande? - båda.
plattar/lockar du håret varje dag? -  nej
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - eh, nä?

-KÄRLEK
Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? -  nej
Har du ett förhållande? -  nej
är det romantiskt? - nä xD?
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - har inte haft någon riktig.
Hur länge höll det? - jadu.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - jag vet inte.. förhållande typ.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
Vem sov du senast bredvid? - mehehhehe
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - vet inte
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?- vet inte.. mellan 18-20.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha , NÄ!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - aldrig.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - skidisstilen är het som få, hip hop i diskret form.

3 maj

Jag skulle sovit nu, skulle sovit i två timmar till. Men lilla bäbis Ozzy ville tvunget inte att jag skulle sova. Haha, så det blev till att gå upp och ut och gå med han vid sju. Kändes fan hurtigt för att vara jag!

Godmorgon!

- om du var vaken skulle jag ge dig allt de där jag aldrig ger dig

nattinlägg?

Jag vet ingenting. Det är sjukt hur lite man egentligen vet, jag tror jag är sjuk. Hela dagen idag har jag varit på jättekonstigt humör, mått konstigt och tänkt konstigt. Jag vet inte vad det är med mig, ibland, eller.. om ärligheten ska tala, så ofta önskar jag att jag var en annan än den jag är. Inte en annan familj eller något alls. Bara en annan människa, med annat tänkande och ja.. allt. Jag är så less på att bara vara jag. En person med lite med ambitioner på skolan kanske, som kan plugga. För det kan inte jag.. blir helt invalid. Sparar allt till sista timmen och sen sitter jag där. Med ett hjärta som slår 1938 slag i sekunden och undrar varför i helvete jag inte började tidigare? Det har hänt mig så många gånger och ändå lär jag mig aldrig. Detsamma gäller dessa jävla pojkar. Har svårt som fan för att få känslor för någon, jag kan tycka om en människa som tusan. Men den duden väl visar att han gillar mig, då får jag panik och stöter bort den. Varför gör jag så? när jag vill ha kärlek, eller i alla fall någon som tycker om mig. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag tror inte på kärlek. inte alls, men jag hoppas.
Det är rätt häftigt ändå, men två människor som tycker om varandra, två stycken.. av hela denna jorden. Blir rätt tufft när man ser det från den sidan. Rätt rubbat vackert.. typ.
Evig optimist, det ser jag mig som. Men jag är på det en jävla pessimist, för.. tänker man negativt hela tiden. Då blir man extra glad om det är något positivt som sker. Smart va?

det här var nog det sjukaste inlägg jag skrivit i den här bloggen.
Kom hem från Ebba nu i alla fall. Vi försökte plugga, eller ja vi gjorde det faktiskt. Efter många om och men. Fick vänta på bussen i 30 minuter på svingeln, kallt så ini helvete var det. Fick känna på att leva lite. Nu när jag kom hem försökte jag smyga som bara jag kan, tro inte på fan att den lille fegisen till hund börjar skälla som ett as inne i mammas och pappas rum. Så jag tänkte, om ja går in och visar mig kanske han blir lugnare. Där trodde jag fel, helvetet bröt lös och han skällde högre än stidslarmet typ. Men sen såg han ju att det var jag.. och blev lugn. Synd bara att hela jävla fräntorp vaknade.

jag är på dåligt humör. märks det?
godnatt.

- Let me be your Rose In December

1 maj.

Jag älskar värme och när det är varmt. Som det är idag. Och jag mår inte det minsta dåligt sen gårdagen. Då hade jag en massa goingar här som firade mig. Fick jättesöta presenter och mycket fina skratt från mina kompisar. Vi spelade med andra ord och det är tamefan hur kul som helst. Måste köpa ett sånt spel.. har velat det hur länge som helst. Men vi satt och pratade en massa om allt och inget. Skolan, killar, puckon osv. Lekte "jag har aldrig" och drack gott. När klockan började närma sig halv tolv snåret så drog vi, ett glatt gäng på 5 pers in till trägårn. Vi dansade och levde rövare, jag gillar det. Dansade som några as och det behövdes. Hur kul som helst att bara få dansa sönder golvet och huset typ. Jag gillar det med trädgårn.. det är en förbannat bra musik där. Det märktes att det var valborg dagen innan och att det var 20 på stället. Fast trevligt, ack så trevligt hade vi.
Den fina skaran på folk började avta och jag och Ebba drog till Max och käkade, mycket gott var det. Fast jag orkade inte så mycket. Vart så jävla mätt efter den sista ölen jag drack så fick fan knappt i mig ett glad vatten. Men jag åt mina mozarellasticks. Mumma! Sen gick vi till brunns och Ebba kutade så hon han 6an och min etta stod bakom. Härligt, då gillar man livet. Fast mina fötter kunde inte säga detsamma.. helvetes vad ont jag hade i fötterna, blåsor tamefan överallt. Så jag måste ha gått som jag vet fan inte vad. Jag sov typ på spårvagnen.. trött som ett as och väl vid östra så var det en kille som gick av samtidigt som mig. Och han tog ett snesteg och vinglade fram och tillbaka över vägen. Det hade jag väldigt roligt åt!
Jag sov för övrigt som en Gud inatt och nu vill jag ha hem dig människa. Haha!

Nu har jag varit ute i trädgården och lekt med vovvsarna. Ska ner och käka nachos och sen dra mina ben mot Ebba.

- fear today, forgot tomorrow.

puh!

k som i a som i o som i s. helsike vilken kväll. Berättar mer i morgon när jag hunnit bearbeta allt. WOH, vad fan hände?
hahaha, jag sprang hela vägen från östra i klackskor. Den är fin :)

- sommar sommar sommar.

puh!

k som i a som i o som i s. helsike vilken kväll. Berättar mer i morgon när jag hunnit bearbeta allt. WOH, vad fan hände?
hahaha, jag sprang hela vägen från östra i klackskor. Den är fin :)

- sommar sommar sommar.

RSS 2.0