under pressure

Jävlar vad skolan tog musten ur mig idag. Puh! Vart helt ding i huvudet och glömde typ vad jag hette och vart jag bor. Press press press. Jag vill, men jag orkar inte bry mig. Vill helst bara gå och lägga mig under min säng för att där letar nog ingen.. p.g.a alla mina dammråttor.
Efter skolan så drog jag en spontanfika med Thulin och Johanna. Mysigt mysigt! Vart inte så länge, drog hem i en jävla fart för att kika på top model och hämta hem Ozzy. Nu är han hos oss i alla fall.. en riktig liten fegis är han. Fast det förstår jag nu i början. Han känner oss inte alls stackarn, fast en riktig mys är han. Varför ska jag ha kille när jag har han här hemma? haha. Det var lite jobbigt att hämta honom, hon som hade honom tyckte att det var jobbigt och det sved verkligen i hjärtat att ta honom ifrån hans lilla familj. Hua! Höll på att börja sympatigrina med henne typ. Fast vi är glada :) eller i alla fall mamma och jag. Han är en riktig brud hund.

Nu sitter jag med en kopp te och förbannar Nordstan. Ska hänga där från klockan 12.30 till 18.00 imorgon. KUL! nat. Kom dit och köp en pin och en lyckokaka vetja. Det är det värt. Haha, fast jag ska inte klaga på sällskapet. Ebba är ju med mig, och en massa andra dårar som knallar runt i nordstan.
lev väl och gör allt jag inte skulle gjort.

- livet är inte de dagar du levt, utan de dagar du minns.

P&L(L)

Just nu är jag väldigt glad. Nästan lite skrämmande glad.. kommer kanske inte kunna sova inom de närmsta timmarna. Ihihi! Först och främst flyttar en snygging in i familjen imorgon, det gör mig glad. Sen så har jag och världens bästa Erica beställt biljetter till PEACE AND LOVE IKVÄLL! Känns helt grymt bra.. det stygga är att jag inte riktigt nämnde det på intervjun med traffic care.. fast jag får väl försöka fjäska mig förbi. Annars blire te att jobba hos papitjolo i sommar.. vi får se vi får så. Bollen är rund och allt kan hända

Idag så vann Jag, Ebba, Frida och Malin överlägset i Alias på Ledarskapen. Ibland ska man inte riktigt klaga på att gå i skolan när man bara får leka. Tjiho! Haha, det var faktiskt ett riktigt roligt spel. Sen hade vi en företagspresentation i UF. Skittråkigt, men måste man så måste man. Jag hade typ feber och min hals borrade med något hårt och eländigt i käften och jag var så trött och sleten så jag gick hem. Vilade, for till Millan på en kopp te. Vi satt och satt.. Hade det mysigt som två individer bara kan med varsin tekopp.
Vid 15.24 så tog jag bussen in till stan för att möta upp Ebba the one för att sedan fara hem till henne för att fixa dessa jävla pins till Nordstan på fredag. Det tog faktiskt inte så farligt lång tid, så efter det så satte sig Ebba med gitarren och så sjöng och spelade vi lite. Hej sommar! Det var väldigt mysigt. Jag önskar att jag var lika bra på att spela gitarr och sjunga som Ebba. Svarta Björn är min favoritvisa.. den kan hon sjunga 1356 gånger om och jag ryser lika mycket varje gång. Love it! Efter massa deg och mys så for jag hem för att sedan fara till Allum med Camilla. Ett jävla farade på mig idag känner jag.. men det var så trevligt så. Jag köpte ett par trosor, en ring och ett par springtights. Alltid bra att ha :)

tjingeling.

- We weren't born to follow

rubriker är tråkiga.

Ozzy. Tänkte slänga in en gammal bild på våran nya babe. Jättedålig bild, men det är tanken som räknas. haha, det kommer väl en ny så fort han kommit hit. Känns skönt att ha en goding att gå ut med igen. Även om jag saknar Ninni som ett as.

Idag så for jag hem till Camilla, vi är båda lite halvsjuka så vi låg i hennes soffa hela dagen och tittade på film och halvsov. Väldigt mysigt. Sen efter det så vare VIP kväll på Limit där hon praktiserar, så jag fick mig faktiskt en kofta, en söt tröja och ett par blommiga leggins köpta. asnajs!

The Mentalist väntar på mig nu. Lev väl barn!




- främlingar är vänner man inte känner än.

öl.

Med 38 graders feber och halsont som heter duga så drog jag, Thulin och Emil ut på bravader. Kommer inte ihåg vad stället hette, men det låg vid linné i alla fall. Väldigt mysigt ställe, med billiga drinkar och billig öl! Vi satt där i några timmar och drack och snackade om allt som går att snacka om. Väldigt mysigt! Visst, jag är en danstjej. Men det är som Emil sa, varför har vi inte gjort detta tidigare? Otroligt mysigt att bara sitta och prata och höra vad man säger. Inte behöva skrika som en dåre för att sedan förlora hörseln! Haha. Så det ska vi göra.
Den bästa födelsedagspresenten som jag fick igår, eller inte jag. Men som jag fick reda på igår är att vi kommer bli hundägare igen på torsdag eller fredag till en riktig snygging som heter Ozzy! :) Hur söt som helst och väldigt lekfull. Åh, vad kul det ska bli att få höra tassar i huset igen.
Idag ska jag och Erica troligtvis beställa biljetter till P&L. Fantastiskt säger jag bara. Det kommer bli den finaste stunden i mitt liv. Även om man inte har tillgång till dusch på en vecka.

Just nu sitter jag med en kopp för varmt te för att bedöva halsen och ska börja klä på mig så kommer Camilla och Eva och hämtar mig. Så ska jag upp till Millan och dricka ännu mer te och kika på en film och tycka allmänt synd om oss själva.

Jag ska bli en spelare, det kom jag och Jonna på. Jag provade idén och den verkar funka. Haha, tänker inte berätta vad det innebär. Det återstår att se, funkar det så berättar jag. Gör det inte det så låter jag det rinna ut i sanden.

- vent på mine sange

26 april.

Vaknade ovanligt tidigt imorse, för att vara jag. Gick upp klockan 10.00 och fick finfina presenter av famljen. En tunika, jeansskjorta, kuvertväska! läckert. Men tunikan var för liten så jag och la madre drog tilll allum och bytte. Då passade vi på att shoppa också. Jag fann mig faktiskt ett par riktiga godbitar.
Nu ska jag vänta på att få tårta och god mat. Sen kommer en liten lurvig kille vid namn Ozzy hit så han kan kika på hur vi bor. Om hans ägare gillar oss så får vi köpa han, ska bli förbannat gött med en hund i huset igen. Hoppas hoppas, det blir en fin present i så fall!

En sak som inte är kul på sin födelsedag är att ha ont i halsen -.- men jag får faktiskt skylla mig själv. Det är ju jag som har osakat detta halsont. Clever Erica, bra jobbat :)

Nej, nu ska jag kika på top model och bara vara 19 år. Usch. Det låter gammalt.


Denna fick jag av mamma, + en jeansskjorta! :)


Denna sötnos från bikbok fick jag också av mi madre :)


Denna babe hittade jag på JC :)


rea på vila och gina :)


kärleken ska sitta på mina tassar till balen :)

- meet me tonight in atlantic city

sista dag som 18 år.

YES! Nu är man 19 bast nu då asså. Mitt sista år som tonåring. Skapligt jävla äckligt! Haha, men min sista dag var kanon. Lite depp när jag kom hem ifrån lysekil. Men så ringde jag Ebba och vi kom på den briljanta idén att fara och käka en pizza. Så vi drog till prinsgatan lite spontant och drog i oss en väldigt god pizza. Snackade om allt mellan himmel och jord som bara jag och Ebba kan.
Efter pizzan vart vi sugna på fika, så vi drog till condeco några meter bort och där vart det en kaffe och blåbärspaj för ebba och chai latte och brownie med grädde för mig. Satt som gjutet i magen, men mätt som en jävla as vart vi efteråt. Efter en massa snack så drog vi på ettan, fick en spontan reaktion att bara sitta och åka runt. Så vi åkte till östra sjukhuset med ettan, sen tog vi 515 till nisseplatsen, där tog vi buss 16 till eketrägatan, sen buss 24 till torslandakrysset, sen buss 25 tillbaka till centralen. Där tog vi ettan igen och drog till tynnered och tillbaka till centralen. En jävla massa tjöt, garv och idér dök upp. Välbehövlig västtrafikresa vill jag lova. Vi började åka runt klockan 21.30 och nu är jag hemma klockan 01.0. typ. Jag gillar spontana grejer, saker man inte brukar göra. Det är ju lixom inte varje dag man drar ut på bravader och har sig som jag och Ebba har gjort idag. Vi diskuterade till exempel alla :PppPpPP facebook grupper. Så när vi satt i tynnered på ettan, i väntan på att spårvagnen skulle vänta. Så komm chaffisen och frågade. Har inte ni gått av? eh, näe? det ser du väl. haha, folk ställer så dumma frågor ibland asså.
Så vi kom på de finfina gruppnamnet, Chauffören frågar: "har inte ni gått av än?", Jo, så sitter man kvar :ppPpPpP
Haha, det tyckte vi var lite roligt.
Nu är jag så trött så att jag håller på att dö, så ska lägga mina grubblerier och känslor på hyllan och försöka sova. Imorgon blir det paket så det skriker om det. Jag gillar att få paket :)
Föresten, något som var så otroligt gulligt, att nu när jag kom hem så hittade jag 4 stycken a4 papper med en massa grattistexter på, som Jesper hade gjort och tejpat upp på olika ställen i rummet. damn, jag älskar min lillebror. Han är den bästa kompisen i världen faktiskt.


Denna har han satt upp ovanför min säng :)


och denna på min byrålåda!


dessa på min garderob!


och till sist denna på min lampa. han är bäst :)

- FFM!

jag tror inte, jag hoppas.

om man ändå kunde få saker ogjort. yada yada, shit happends. Men så är det väl. fast FAN VA KLANTIG JAG ÄR.
Har varit i lysekil sen igår morse med mina tjejer och det var kanon.. En jävligt värd, härlig helg helt enkelt. Fick fly undan från vardagen lite! Vi hade 5kamp och spelade brännboll, umgicks och hade det allmänt jävla trevligt. Fick mig något snesteg igår, så tårarna bara kom. Tur jag kunde snacka ut med Jonna och Moa. Tack!
Just nu är jag helt tom, vet inte vilka känslor jag bär på. Är bara allmänt less och förbannad på mig själv. Det är väl sömnbristen som börjar ta på mig. Svackor tror jag man brukar kalla det, nu är det inte långt kvar tills jag får ge mig ut i världen. Träffa nytt folk!
Vet inte ens vad jag ska skriva, ska sätta mig med en kopp te och kika på tv eller något som kan få mig på lite bättre humör.

vi kanske har hittat en hund. Det gillar jag, jag saknar ljudet av tassar hemma.

- så efter en dag fick jag spader så jävla rastlös så jag var tvungen och dra.

bravader

Tjofadderittan vilken jävla kväll det var igår!
När jag hittat thulin på redbergsplatsen så styrde vagnen sina hjul mot Josef för lite förfest och inbjudan till dimman. Väl där spelade vi pyramiden och "jag har aldrig" folk blev väl skapligt fulla och jag gillade en kommentar som Emil sa: vad fan, jag kommer ju knappt kunna gå ut. Då kontrar Oliver med: Jo, ut kommer du.. Men in kommer du inte! Hahahaha, klockrent.
Sen drog vi iväg dit och spårvagnarna gick ju inte som dom skulle men det fanns ersättningsbussar. Fina grejer de, bussar är mycket trevligare att åka. Även om chaffisen verkar aningen surare.
När vi kom fram så var det inte skamligt mycket folk där, men vi satt, drack, tjötade och dansade som vildingar. Eller ja, jag, Thulin, Lisa och Sandra dansade. Sen var det väl lite brist på det övriga festfolket.
När vi skulle hem, hör upp nu folket, här börjar nämligen den roliga historien. Så hade varenda jävla spårvagnsjävel slutat gå, visserligen var klockan 2.00 en onsdag kväll. Men vem bryr sig om det? västtrafik.
Så jag och min kvinna Thulin gick från henriksberg, stigbergstorget till Brunnsparken. Där vi hittade Filip på Donken, där har vi ett exempel på hur en människa kan se ut som att man sålt smöret och tappat pengarna. Haha, fyfan, allt var så jävla typiskt! drog i mig en cheeseburgare och sedan drog vi vidare.. gick på spårvargnsspåren mot Redbergsplatsen. Och dit kom vi, när vi väl var där så var det 9 minuter kvar tills första 1an skulle börja gå. HALELUJA! Det var glädje på hög nivå. Filip hade tappat allt, jag och t´Thulin stod typ upp och sov som hästar. När vi skulle av spårvagnen ut i 4 minusgrader så slänger chaffisen upp dörren och det var fan cm från att jag skulle få den rätt emellan ögonen och ramla som en fura!

Ja vi kom väl inte i säng förns klockan 05.00-05.30 eller något. Sen upp klockan 09.00. Den var fan inte go! Fast jag hann aldrig komma in i djupsömnen så jag kände mig inte så farligt jävla trött.. kände mig mer efterbliven, lite bakom flötet. Iväg till skolan, säga hej jag kan inte göre prov och sen dra iväg till jobbintervju på Järnvägen. Det gick väl bra, vet inte hur en sån intervju inte kan gå dåligt. Så nu är det bara att hoppas! tjoho!

Nu väntar jag på att Millan ska komma hem och på att en annan ska bli frisk!.

- allt jag ville ha var precis vad alla andra vill ha, du vet, kärlek.

50 dagar.

MA'M I AM TONIGHT!
ja jag är taggad, har precis sminkat klart mig och taggar som en liten besatt dåre för festen ikväll. Det mysiga är att vi har prov imorgon och har jag pluggat? Nej. Jag sitter här med ett glas vin, finns en vinsort ja gillar. Annars hatar jag skiten, hua! OEL ska det vara. Sitter mest och väntar på att gud ska slänga hit ett par snygga kläder som jag kan ha på mig ikväll och på att Thulin mitt lilla svin ska komma hem så vi kan ses och sedan fara fortare än blixten iväg in i dimman.
Jag sprang in till Jocke idag och tvingade till mig några ballerina som hans lilla fina familj vann igår på Liseberg. Och dom satt som gjutet vill jag lova, annars har jag hållt mig borta från plugg och jag tycker att jag har lyckats jävligt bra med det. Energin har varit på topp idag, varför vet jag inte. Kanske har att göra med att jag inte har sovit för bra inatt. Drömde att Josef Mengele kylde ner mina armar sen provade han om han kunde slå av dem. Hua, tänk att han gjorde detta experiment i verkligheten. Detta arbete tar på mig, haha .. jag sitter helt förstummad ibland och funderar på hur FAN I HELVETE detta kan ha hänt och hur en människa kan ha gjort såhär mot andra människor. Helt sick. Blir helt till mig.

Jag hatar att vänta, hela livet går ut på att vänta och det är tamefan de ända vi gör, väntar på studenten, väntar på thulin, väntar på bussen, väntar på att bli tjugo, väntar på lön, väntar på bidrag, väntar på att skolan ska ta slut, väntar på att läxan ska göra sig själv. Hahaha, ja jag tror ni hänger med nu.

jag missar greys ikväll. emo cut.


bad gastein 09. vackert, <3

- det bästa sättet att bli av med en frestelse är att ge efter den.

förändrigar

Jag har kommit på att jag inte gillar förändringar. Studenten innebär en förändring, fast en rolig men ändå så sjukt jävla skrämmande. Med laget blir en förändring, tränarna ska sluta. Vad händer med oss? det är också en skrämmande förändring.
Förändringar är bra. Fast jobbiga och spännande. För man vet inte, jag gillar inte att inte veta. Så är det nog med de flesta människor.. eller?

Idag så orkade jag verkligen inte fara till gymmet. Vaknade en gång vid fem i panik och en gång vid sju.. inte jättekul! Sen ringde Kajsa och gav mig den fina nyheten att vi inte hade några lektioner. Då blir man tamefan allid glad, det är nog en grej man kommer sakna när man gått ut skolan. Att nån ringer och säger at "dööööh, det är inget idag så var hemma och dega". Fast vi tjänar inga pengar i skolan heller så.
Jag sov som ett as till klockan 12, gick upp och åt frukost. Sen satte jag mig som trollbunden och läste "eldens barn". Helt sjukt hemsk bok, men behöver läsa den för hemtentans skull. Har faktiskt kommit igång med den och det känns bra.. men den inneboende stressen finns fortfarande där. Lägger dom i care-boxen så länge.
Annars har jag verkligen inte gjort något idag, kikat lite på tv, smsat. Inte fullt så rebelliskt. For på träning och taggade inför helgens bravader med tjejerna!

Nu sitter jag och kikar fotboll och det går inte jättebra för barcelona. keep up the good work!


minnen <3

- åt helvete med himlen. Jag har inget att betala mer. Nu vill jag bara ha nånstans att flyga.. bort från er.

cpdag.

Gymmade imorse, kan säga att jag inte är ett big fan av att gymma just nu asså. Tanken av att ens gå upp på morgonen får mig att vilja krypa under bord. Mamma skulle iväg och handla så jag fick lift både till och hem från gymmet.. då är det ändå lite lättare. Västtrafik och jag är inte så bra kompisar just nu :)
När jag kom hem så gjorde fan i att jag skulle börja lite på historia b skiten och det gjorde jag. Skrev inte så mycket.. men det vart lite i alla fall.. Så hittade jag en bok som handlade om just Josef Mengele. Så jag tog mitt pick och pack och for till biblioteket och lånade den. Läste halva idag, får väl ta andra halvan imorgon.. Men jävlar vilken gripande bok, man får läsa om hans hemska experiment.. folk som överlevet berättar själva vad som minns och det han gjorde mot dem. Vissa experiment är fanemej helt sjuka och jag kunde inte låta bli att fälla en tår eller två. Sjukt att det faktiskt har ägt rum.

Det vart kik på top model och ut och gå med mamma.. men det gick väl som det gick. Hände en incident förut idag som fick mig på värsta pisshumöret.. hua. När jag kom hem så gick jag upp på rummet och la mig i sängen.. och en grej som är kuslig är att jag för andra gången idag hörde Ninni i syne, om man nu kan säga så. Det gjorde ont i själen, för jag saknar henne så att jag inte vet vars jag ska ta vägen.. har fortfarande inte slutat med att säga hej och hejdå till henne när jag kommer hem och går hemifrån. Det är svårt att ta in.. så jag låg i sängen och grinade som ett riktigt jävla as och lyssnade på en låt som får mig att tänka på henne. Rätt blödigt va? Nu tänker folk, men fan vilken fjolla. Det är ju bara en hund!?
nej. Hon var inte bara en hund. Hon var min bästa kompis. Jag vill ha henne tillbaka varje dag.

Ska lägga mig och läsa en annan bok som jag läser, med en massa små skräcknoveller. Och jag diggar den, ibland blir jag dock lite rädd så jag kan knappt somna. Smarthet brukar vi kalla det :)

föresten, för er som inte visste så är killar svin. haha! FFM.



- you are my sunshine, my only sunshine.

partyhelg :)

På något vänster så lyckas jag alltid komma i någon sorts söndagstrans. Blir alltid förbannat trött och nästan efterbliven, orkar inte göra något. Framförallt inte plugga!

I fredags så firade vi Linns 20 år i livet. Maskerad med temat "ursäkta, har jag kommit fel?" och yesbox babe, alla hade kommit otroligt fel. Hade faktiskt hur kul som helst, vi dansade, drack och umgicks som tusan. Fiskdamm var det också, men den var lite luddig för min del. Haha! Var inne i en fin dimma. aj dig it!
Hela kvällen i sig var förbannat lyckad.
Igår så var jag med och firade Robs 19 år i livet, på karisma. Lite synd att det var noll drag där bara. Har varit där innan och faktiskt haft askul.. men nu kändes det bara fel. Gav det i alla fall ett försök, Linda kom dit och vi dansade, pratade, drack gott och planerade inför sommaren. Det var fint.
Känns som att hela helgen har varit ett stort firande och snart är det min tur. Fyller ju faktiskt nästa måndag :O vad hände med alla dagar? Det börjar änna gå lite fort nu. Men det är bra, då får jag träffa min skatt Erica. FÖR VI SKA PÅ PEACE AND LOVE i sommar, har inte fattat det än och jag kommer nog inte fatta det föräns jag står med biljetten i handen och undrar vad tusan som hände.

Nu ska jag fortsätta i att inte plugga och lägga mig och titta på en film. Har inte bestämt mig för vilken än.. vi får se.

hoppas ni som inte läser min blogg också har haft en kanuners helg!

catwoman.


brudarna ;D

-När ska mörkret ta slut
och vinterns kyla ge sig av
När allt faller liksom snö
öch det är tyst som i en grav
Varje morgon mittemot mig
samma längtan i din blick
Du tittar ut genom vårt fönster
Tänk att få vakna i ljus

Håll ut tiden är vår vän

Håll ut kommer snart med solen
Håll ut vi ska klara det här tillsammans
Håll ut några veckor till
Håll ut livet vänder i april
Kom och håll om mig
Håll ut

vår vår

IHIHIHIIHI! så glad var jag idag efter ett mejl. Love it! och efter idrottspsykologiredovisningen, fyfan va skönt att den är gjord så nu är typ kursen klar. haleluja, jag hatar verkligen att redovisa. Men än lever jag och det är fint! Gled runt på stan idag igen med Ebba och fixade present till Linn, den madamen fyllde 20 i tisdags. Massa grattis på dig! :)
Tog en kopp te med millan på ett musik fik också efter att hon slutat jobba, mycket mysigt.
Rubbat vilken träningsvärk jag har idag efter mitt lilla frispel igår va, åhåjaja. Jag ångrar nästan alla de där jävla utfallsstegen jag gjorde. Även om dom gör gott.. så är det värt att gå som en inkompetent felknullad anka då?
Efter träningen ikväll så jävlar i himlen vad många klisterblåsor jag fick, har fyra stycken på höger handen och det är inte skönt på en fläck. Från början var det vattenblåsor, men jag tycker dom är så roliga att göra sönder så. Nu är det öppna sår istället, men är huvudet dumt får kroppen lida mina barn.

Upp och gymma imorgon, lev väl. Dö i en fågelgränd. KÖSS!

- I can act like an imbecill



snetändning

Dagen idag har varit bajs. Höll på att bryta ihop i skolan, men jag kom på att det är sista ruset nu. Så det borde jag klara som en dans, jag menar.. jag har ju faktiskt klarat det förut. Har varit konstant skoltrött sen 9an, och nu är det två månader kvar. Det är fint! negativiteten tar och går, men den kommer igen sen när jag ska sova. Jag är den mest positiva negativa jävel man kan hitta här i världen.
Jag for i alla fall in till stan. JÄVLA VÄSTTRAFIK säger jag bara, må ni brinna i helvetes eldar. Det var något fel vid centralstationen så jag gatt gå ifrån svingeln till domkyrkan, hur kul var den då? själv dessutom. Jättesegt, men jag fick i alla fall mina öron köpta, så nu är jag en fulländad catwoman, fast jag kör utan mask.
När jag kom hem så satt jag i solen i kanske två timmar och bara älskade livet. Så nu har jag en fin bränna i fejjan och en halvtaskig på bröstet xD
Jag och Millan var ute och gick i det fina vädret och pratade på om allt mellan himmel och jord, sånna tillfällen gillar jag. Då får man ur sig all skit.

Nu har jag precis kommit hem från mitt ryck. For ut och sprang/gick som en dåre och gjorde lite för många utfallsteg. Så jag kommer ha ont i mina ben imorgon. Puss på det. Och så har jag gosat med grannkatten så nu kan jag knappt andas, bra jobbat hörröh!
sleeeeep tight!

fina stunder <3

- oh la la jag vill ha dig!

one down

YEIS!
har precis skrivit klart en hemtenta som ska vara inne imorgon, haleluja! Idag är jag nöjd med mig själv. Men imorgon kommer nästa problem.. det resterande femtioelva hemtentorna. Det är kul, verkligen. Nästan så jag garvar i sömnen.
Fick precis en spotify spellista av Anton med en massa gamla goda jävla låtar sen man var liten. Fantastiskt, nostalgi.
Annars så har jag och ebba knallat runt på stan och letat som dårar efter gerjer till våra maskeradutstyrslar tills på fredag. Jag ska bara in imorgon och köpa öron och en svans. Sen är jag klar, hittade ett par asläckra lösögonfransar på shock. Med rött i ;) blir som pricken över i:et.

annars så har man varit på en förjävla ovärd naturlektion idag, man lär sig ju fan mer av att sitta hemma och rulla tummarna medsols och motsols. Pinsamt.. men så är det.

- I know what I want and I want it now!

sömnpanikstörningar



HAHAHAHA jag älskar det. Skrattar lika mycket varje gång!
LOVE IT.

- take on me

stress?

det är för mycket i skolan. Eller egentligen inte, det är bara jag som inte kan ta tag i saker. Men nu när man väl sitter där så känner man att FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. varför gjorde jag inte detta tidigare?!
så nu sitter jag och skakar ben och undrar hur fan jag ska klara detta. Fast det är sista 2 månaderna av plugg, sen aldrig mer! Förhoppningsvis.
har darjvat bil idag och det går bra nu kompis. Det går bra nu! Sen hem, chilla och kolla på tv med Thulin. Nu har jag suttit och pluggat lite. Det dåliga med mig är att jag har slutat bry mig om det blir bra eller inte. Så länge det blir klart.
Skitsamma.
jag är fortfarande uppsnärjad i det blå. Jag gillar himlen! och jag fattade fan det bra med inte no country for old men trots att jag nu sett den två gånger. Aja.


Ebba är en fin människa. mycket fin.

- It's a kind of magic

rubriktorka

tack gode gud för att jag fick lite sällskap ikväll. Annars hade jag väl gått in i en vägg och sedan fastnat. Men Isabelle min la brudo kom hit ikväll och degade lite. Så gjorde vi en ganska så äcklig kladdkaka, men allt går ner när man är sugen så att säga. Haha! Senare kom herr axell hit och så tittade jag på film med turturduvorna, bedtime storys. Sinnes vad jag älskar människans sömnpanikstörningar i filmen.. garvar lika mycket varje gång.
Nej nu ska jag lägga mig och kika på no country for old men för andra gången och försöka förstå mig på den och det alla tycker är så bra med den. För det har jag inte fattat än, men det kommer väl kanske efter ikväll.
Hoppas alla ni andra godingar har fått lika mycket sommarflipp som jag har fått idag, det är en härlig känsla!

- ciao bella

s som i sol och stek

jag är uppe i det blå, helt uppsnärjad. Jag har kastat alla grubblande/negativa tankar åt sidan och tänker positivt som ett jävla as. AND AJ LÖVE ETT!
Solen har stekt på mitt lilla ansikte idag, har varit skönt att få bättra på hemsedalsbrännan lite. Fast jag har dock inte gjort annat än att bara sitta och sånt tar död på mig. Blir mentalt rubbad typ, tänker som självaste filosofen på saker jag inte ens borde tänka på. Som mina och Lisas tankar i hemsedal, dom var rätt rubbade, fast jag tror inte att så många andra godbitar har tänkt på mycket på det. Som tex, hur kommer man på vilket berg man ska "bygga" en skidort på? och hur kommer det sig att träden växer rätt upp, när berget inte är platt?
så skenar mitt huvud iväg, och när ja tänke på det var jag inte ens själv. haha!
Och mamma som tycker att jag ska plugga till lokförare, visst ah men tjena. Man får en lön som heter duga, men jag kan inte ens vara ensam i en timma utan att börja snacka med mig själv. Social jävla räv som jag är!

Nu ska jag dansa runt i mitt rum som en tokig människa bara kan. Jag måste träffa någon levande själ snart innan jag går under. Tack för att musik finns, tack tack tack.


flytande föda.

- Are we human, or are we dancer?

rastlöshet är min svaghet

fundersam som en oxe är jag. Lite jobbigt faktiskt, men en månad. Det ska jag nog klara av! Sen då jävlar kommer allt gå i en jävla radda, har två-tre arbeten som ska in. Sen lär väl allt gå som på smör och sen weps så står jag där med min studentmössa. Mycket kan hända, har magkatarr för att jag är konstant stressad. Shit happends, jag ler ändå. Hemsedal var grymt och vi ska kanske dit igen till bartömningen. Woho! Jag gillar det.
Jag är bäst på att inte plugga och jag har faktiskt skrivit en sida typ om Waldorfpedagogik och jag vill bara gå under jord. Fyfan vad tråkigt det vad, just därför satte jag mig här istället.

Igår så var jag med goaste Elin och degade som bara vi kan. Vi snackade boys och bekymmer som bara vi kan och jag är ju känd som grubblaren. Så vi får se vars denna valsen slutar! Hatar att vänta, det är verkligen något som jag är sämst på. Jag är bäst på att grubbla och tänka negativt och sämst på att vänta. Bra egenskaper va? haha!
Elin sov i alla fall här och det vart en massa snack om allt möjligt. Vi är bra på att snacka :)
Nu är jag så förbannat rastlös så jag slänger in en lista som ändå ingen bryr sig om!

Skola/Jobb? - pengar är alltid gott. Jobb!
Fest/Softa? - festa som singel! softa är aldrig fel.


FRÅGOR:
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?
- en kanske, jag har svårt för att bli kär.
Vad tycker du om kärlek?
- en drog. På gott och ont.
Har du flashat/strippat nångång? - det har jag, ahahah xD
När kramade du någon sist? - idag, elin!
Saknar du någon speciell person? - Ja, en hemlig och min moström <3
Har du svårt för att bli kär? - väldigt svårt. fast jag tycker lätt om människor.
När kysste/hånglade du med någon sist? - torsdags kanske, minns inte riktigt. haha!
Ångrar du det? - hell no :)
Är du singel? -
hell yes!
När fick du senast en komplimang? - vet inte, igår?
Har du hånglat med någon av samma kön? - yes.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? -
yes

Hånglat med nån riktigt ful? -
HAHA, ja tyvärr! xD
Hånglat med fler än 50 pers? - nix!
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll? - nääääääe
Gjort något riktigt dumt? - jag lyckas alltid med något dumt.
Gjort något du verkligen ångrar? - jajemän!
Varit nykter på någon nyårsafton? - yes :)
Åkt ambulans? - nä!
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit polisanmäld? - nej!
Fått din mamma att gråta? - yes.
Skämts över dina föräldrar? - näe, kanske.
Skämts över dig själv? - för många gåner.
Sagt jag älskar dig och menat det? - Självklart! :)
rökt? - yes... inte mer
Druckit? - Ja.
Vilka kläder sover du i? - trosor
Vad hatar du verkligen? - mitt grubblande, lögner och människor utan sympati/empati.
Varit kär? - var dock ett tag sen
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - kanske
Är du ensam nu? - jaaa.. jag hatar de. Kan inte vara själv, haha!
Vill du gifta dig? - någon gång vill jag nog det.
Vill du ha barn? - 2 st kanske.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - Thulin
Såg dig gråta? - Mamma
Fick dig att gråta? - ett kärlekspar på youtube som sjöng fint, haha bitterfitta HEY!
Du gick på bio med? - Ebba och co.
Skällde på dig? - hera, haha!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit? - Nej
Kramat någon? - Ja
Pussat någon? - nej
Köpt någonting? - nej
Sjungit? - jadå, för mig själv.
Saknat någon? - erica och en hemlig jävel. haha!

HAR JAG?
Digitalkamera? -
jeu!
Telefon på rummet? - min mobilo

Egen dator? - yes.
Könssjukdom? - nää
Husdjur? - ingen.. vill ha ninni tillbaka.
Bra kompisar? - de bästa<3

Tar du receptbelagda mediciner? - näää.


Jag och Bästa Lisa i hemsedal, TA MIG TILLBAKA <3

- och varje sjuttiofemma som en männ'ska dricker ur, är en dröm om en bättre värld som hon sedan pissar ut.

HEMSEDAL <3

cha cha bitches!
Har varit i hemsedal sedan i söndags och herrejävlar i min lilla låda var roligt jag har haft. Det slår tamefan nästan österrike. Jag och Lisa har "bara garvat" och vi har hävt öl som 4 besatta ungdomar. Åkt skidor, festat, ramlat, "gått vilse", åkt taxi själv, varit konstant glada, kletat nutella på varandra, kastat spaghetti, överkokat makaroner, blivit väckta i panik, försovit oss, bakfylla, ragg, åkt skidor utan pjäxor i en lift, dansat, varit ovanligt klantig, full som en kastrull, veckans sång: Voulez-Vous.
Och en jävla massa mer. Kan inte säga mer än att det var dagar fulla med skidåkning, öl, garv och flörterier :)


april april

Idag är jag taggad, bra saker har hänt och kommer hända inom en snar framtid and aj lajk it!
Johanna, allas våran Johanna fyller 19 bast idag. Ska hem till henne ikväll på barnkalas, vi får inte bära svart och ska se lite nostalgiska ut. Fantastiskt roligt faktiskt! haha. Är ruskigt taggad, hoppas alla ni andra får en riktigt bra emodagstorsdag :)


outfit för kvällens bravader.

KÖSS PÅ ER!

- I'm a Highwayman

RSS 2.0