julfjolla

Sitter och lyssnar på julmusik och tokflinar som bara en nykär kan :) helt sanslöst vilken inverkan julen har på mig. haha!
har inte riktigt kommit in i julstämningen än men om man inte kollar ut, har tända ljus, julmusik och lite julte så fan kommer den. Mamma sa en sak igår som gjorde så att jag fick panik. "det blir ju så när man blir äldre" - GAH!?
Jag har nästan redan åldersnoja som det är så säger hon så. Jag behövde gå upp och kolla på mina disneyfilmer jag har i en låda. Och riktigt känna hur mycket jag ville se dom, för det vill jag. Som tusan, men det kan jag inte för vi har ingen video. Långsökt, yes babes jag vet. Men jag kan vara jävligt långsökt ibland! På gott och ont.

Imorse så "gymmade" jag, kan inte göra så mycket mer än att gummibanda och leka med balansplattan. Jag lyssnade på musik och skrattade åt det istället. Gjorde plankan med ebba och co i 2 x 2 minuter, myyysi!
Sen hem och hittade lille SNUFI! Hon är fortfarande ganska så kass.. men hon var hemma hos oss igen i alla fall. vet att jag redan skrivit detta en gång idag. Men men, en gång till skadar inte :)
När jag varit hemma en stund och bara varit så var det dags för körlektion och det gick väl helt okej. Har sån ångest för att köra, bli bättre, för att sedan komma sakta men säkret närmare uppkörningsdag. haha, är nog ensam om att tänka så.
När jag kom hem så träffade jag Camilla en sväng, drack te, åt lussebullar och köpte julkort av hennes UF företag. Dom gör egna kort och mina julkort som ja köpt är lätt dom snyggaste som kommer skickas ut i svea rike.
Första december imorgon och jag är som ett litet barn på julafton. Ska försöka ta mig till stan imorgon och köpa Camillas Julklapp. Annars får vi se mina babes.


helt sanslöst.


snö snö snö och åter snö <3

- livet är för viktigt för att tas på allvar.

lovestory

VOVVSI är hemma, jag ville ha hem Ninnsi igår och det fick ja. Hon kom hem idag och är fortfarande lite halvkrasslig..
Gymmade imorse, eller ja.. gymmade och gymmade. Stod mest på en balansplatta för knäet och lekte med ett gummiband. Ser hyffsat jobbigt ut :)
Förutom att drajva körlektion idag så ska jag försöka ta mig upp till träningen och visa att jag lever. Väldigt frustrerande bara att inte kunna vara med och vrida och vända på benen hur jag vill. yada yada, för att nå toppen måste man först nå botten. Har varit där ett tag nu, men känner att jag snart är tillbaka igen och på topp. Nu under jul kan man gotta sig som en Julegris!
10 december, är en rätt najs dag. då är det nämligen ett halvår kvar tills studenten. Helt sanslöst! vad tiden går fort.
tjingeling.
du

- Ett gott skratt förlänger livet, men tiden går fort när man har roligt.

g-g-glögg

får självförtroende som en amerikan, det man inte minns har man ingen skada av.
jag skyller på tequilan :)

så känner jag efter fredagen. lite smått, men grattis va kul jag hade. Det har jag redan skrivit en gång, jag vet.

Jag sitter iaf och fifilurar på julklappar, har kommit på vad jag ska köpa till några.. Vissa har jag ingen aning om. Tips eller vad tusan som helst? haha.

- jul jul strålande jul

den rymmer en dans

Glögg, pepparkakor och julte. Det dämpade min söndagsångest lite i alla fall och tanken på att jag nu i veckan ska in i stan och leta julklappar till godisbarnen mina gör det hela lite roligare. Jag älskar att ge bort julklappar, är dock inte lika rolig på att komma på vad jag ska ge bort. Men har jag kommit på det så blir det liite lättare att köpa klapp.
Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Tittat på tv, tänkt alldeles för mycket, tittat på el clasico, bara varit och nu sitter jag här. Funderar faktiskt på att börja läsa en av alla böcker som ligger på lager och bara väntar på att bli lästa. Det är bra med böcker, då försvinner man från den riktiga världen och in i en annan. Jävligt bra att jag har just den förmågan att kunna försvinna. haha! Ingen merit kanske men jag diggar det.
Ska snart kika paradise hotel, den mest patetiska serien som går på tv nu. Men jag följer den dödligt i alla fall.
Jag är vad jag tänker, därför ska jag sluta tänka så förbannat negativt om mig själv hela tiden x] Nu är det snart december månad och jag älskar julen. Därför ska jag ändra på min inställning till allt och bli en glad jävel. även när inte folk ser mig xD haha.
söndagar, ni vet hur det är. ni vet hur jag är.

- Så för din och för min, men inte för kärleks skull
Kom och värm oss inatt


mmmmums

hohojaja, vilken jävla natt det blev igår.
Var ute och dansade sönder golvet på trädgårn med Sandra, Thulin, Lisa, Tove och co. Mycket trevligt, man har väl sina små luckor från kvällen men det man inte minns har inte hänt. Jag och Sandra vart ju kvar och dansade tills klockan 4 då det stängde. haha, helt sanslöst vad alkohol kan få en att inte känna smärtor. Mitt knä gick ju faktiskt jättebra att dansa med, hade mina converse och hade det najs och var kortare än vanligt. Det kom fram en till mig och sa: vad kort och söt du va, jättekort :)
ehm, ja jo tack?
Vad ska man svara på det, men det var i alla fall en jättekul kväll med dans och fylla.
Idag har jag bara varit fastklistrad i soffan och tittat på tv, käkat pizza och varit allmänt manlig. Jättesexigt, jag vet. Ibland så orkar man bara inte. Thulin kom till mig en sväng  nu på kvällen och vi kikade på "flickan som lekte med elden" och den va fan inte bättre andra gången man såg den.
Snart är det lov och de ska bli så skönt och slippa alla problem i göteborg, allt tänkande. Alla missar, visst allt finns ju kvar i huvudet. Men inte på samma sätt.
kan fortfarande inte förlåta mig själv.

Hittils har helgen iaf varit riktigt jävla grym.

- love is a headache

tråkigt.

Har du ett par blåa string? – yeu!
Vem var den senaste du pussade? – det minns jag inte riktigt, kanske jag inte skadar,
Trivs du med det ? – nä.
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? – många?
Gillar du nån nu ? – yes, tyvärr
Vad gjorde du inatt ? – sov som en gud.
Och i förrgår natt ? – jag tror nog jag sov då med :)
Vad gör du innan du ska sova ? – tv om de är ngt, datorn.. ibland en bok.

Kan du prata med din mamma om allt ? – jajemän, min mamma är bäst
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid ? – min mamma, ja.
Har du varit gravid ? – neuj.
Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig ? – om jag hade ett förhållande och några år äldre så kanske.

Choklad eller glass ? - choklad
Push-up eller T-shirtbh ? - push up
Stövlar eller gymnastikskor ? - stövlar
Kjol/klänning eller jeans ? - jeans

nio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? – det har jag kanske.
2. Tror du på kärlek? – Ibland gör jag det.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? – ohja, väldigt många gånger.
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta – har jag kanske?
6. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? – nej.
7. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ?  både ja och nej.
8. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? – tror ja inte
9. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – det gör jag nog..

Tio saker: This or That
1. Kärlek eller pengar? - kärlek, men pengar är aldrig fel.
2. Vin eller öl ? - öl!

3. Dag eller natt ? – dagen är bra, men jag är en riktig jävla nattuggla.
4. One night stand eller förhållande ? – förhållande troligtvis
5. Tv eller internet ? - internet
6. Pepsi eller cola ? - cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? – kunde jag få en romantisk hemmakväll så gärna. Men ja kan vara en riktig jädra partypingla ibland.
8. Färgfoto eller svartvita ? - färg
9. Telefonkontakt eller face to face ? – face to face
10. Bilddagboken eller myspace ? - bilddagboken.

"Har du nånsin"
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? – jag behöver inte smita ut ;)
2. Har du nånsin viljat ta livet av någon? – jajemän. Brutalt också.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? – OM jag har. Jag är bra på att vara efterklok, och misstag är nog mitt förnamn xD
4. Har du hoppat bungy jump ? – jag vill!
5. Har du nånsin gjort slut ? – Nä xD
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? – nej
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? – yes.
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? – nej, men jag har suttit själv två gånger ;)
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? – för många gånger

10 snabba
1. Saknar du någon just nu ? – jag saknar alltid någon
2. Är du glad ? – mjaeh.
3. Är du fundersam ? – det är nog det enda jag är
4. Är du uttråkad ? – mm.
5. Är du tysk ? - nix.
7. Är du italienare ? - nej
8. Är du fransk ? - nej.
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? - yes.
10. Gillar du någon just nu ? - ja, jag gör ju det.

- qui vivra verra

friday i'm in love

Fredagar är dagar när man känner halelujah moment. Nu sitter jag här och bara är, funderar på vad fan som ska hända ikväll. Vet inte vad jag orkar göra heller för den delen, skulle inte vara fel att gå ut och dansa röven av sig och supa bort alla bekymmer. Men det går inte, för jag har inga pengar. Julklappspengar har jag, och dom ska jag använda till just. Julklappar.
Sen är det kanske inte jättesmart att fara ut och dansa som michael jackson när inte ens knäet sitter på rätt plats. Skämt åsido. Det är inte helt och därav icke-utgångskvällen -.- Känns ju snyggt, pensionär vid 18 års ålder.
Förutom att sitta och kika på träningen i morse så for jag till tatueraren kl. 11 för touch up. Var inte jättetaggad på det för jag trodde det skulle göra lika ont som då han gjorde konturlinjerna. MEN ICKE! Gjorde faktiskt inte alls ont, det sved till nån gång då han typ gnuggade nålen mot ryggraden. Men annars så kändes det inte.
Jag hade i alla fall så jävla kul! Haha, han som tatuerade mig måste ju vara den skönaste jävla människa som finns. Gav mig massa härliga kärlekstips och sa att han diggade min djävulskhet. Knappt att jag märkt den själv, men de gjorde uppenbarligen han. Det tog bara en timma, så ska tillbaka dit någongång när den läkt och jag har vägarna förbi så ska han ta kort på det färdiga resultatet!
Måste ha pengar, haha.. känns som att hela studibidraget kommer att gå åt julklappar och sånt. Det är jävligt kul att ge bort grejs. Lite jobbigt att pengarna måste ta slut bara :) säger som jag sa igår. Jag får bli hora, få betalt för att kramas x)

min tankegång är jobbigt rosa just nu.. <3

- dum spiro, spero.

små lätta moln

sovmorgon, finns inget ord som är så vackert som sovmorgon. Innebörden av att sova lite längre än vanligt och känslan är så härlig när man ställer klockan lite senare natten innan man ska gå upp. mums, en lite glädjehöjare.
Var på banken klockan 11 och sen så sket jag och Ebba i idrottspsykologin och for till sitt. Jag drog hem, lämnade av grejer och for in till stan igen för att träffa thulin :) vi strosade runt som två blåbär innan jag skulle möta upp victor för att fika. Det var riktigt mysigt och roligt, att få prata av sig lite. Kändes som att vi båda behövde det.
och nu sitter jag här, efter att ha varit i torslanda och tagit kort på pontus och isabelle. riktigt jävla najs bild blev det och det gillas en del :)!
Inatt är Ninni på blå stjärnan för att hon var tydligen sjukare än va vi trodde. Hon är uttorkad och grejer så ska dom ta prover och kika magen osv. Mamma sa att om det blev något större av detta så ska vi inte göra mer, för hennes skull och jag kan inte tänka mig en värld utan ninni, min snufi. Det går inte, så glad som jag varit idag och så kommer detta. hua, det riktigt svider i hjärtat när jag tänker på det mamma sa. Och jag hoppas som en dåre att det inte är någon fara med henne och att vi får ha henne några år till. Åh, dumma jycke, varför gå och bli sjuk.. kom hem till mig <3

ingen aning om vad som händer imorgon, så om någon ska våldsgästa någon. Våldsgästa mig! Jag kommer ha en tråkig fredag framför idol. heja erik!

- I can't do the talk, like the talk on the TV
And I can't do a love song, like the way it's meant to be
I can't do everything, but I'd do anything for you
I can't do anything except be in love with you

091125

I get up in the evening, and I ain't got nothing to say
I come home in the moring, I go to bed feeling the same way
I ain't nothing but tired, man I'm just tired and bored with myself
Hey there baby, I could use just a little help

You can't start a fire, you can't start a fire without a spark
This gun's for hire even if we're just dancing in the dark

Message keeps getting clearer, radio's on and I'm moving round the place
I check myself out in the mirror I wanna change my clothes my hair my face
Man I ain't getting nowhere just sitting in a dump like this
There's something happening somewhere baby I just know that there is

You sit around getting older there's a joke here somewhere and it's on me
I'll shake this world off my shoulders come baby this laughs on me
Stay on the streets of this town and they'll be carving you up alright
They say you got to stay hungry hey baby I'm just about starving tonight
I'm dying for some action I'm sick of sitting 'round here trying to write
this book
I need a love reaction come on now baby give me just one look


- livet är en karusell jag inte vill kliva av.

never ending story

hetsig men ändå rätt najs dag!

När jag kom hem så var min skatt jättekonstig.. hon såg helt jättedålig ut och hade spytt galla på två ställen. Hua, om något händer henne så orkar jag inte mer. En hund tänker ni, men hon är min bästa kompis. bli frisk <3

skatt

för övrigt så börjar jag gå lite mer som folk, kan inte ha benet rakt eller för böjt. Men annars känns de som att de inte var så farligt. Och de är tröstande.
jävligt ickekul inlägg, men vad tusan.. behövde skriva av mig lite. Nu är det fanemej inte lång tid kvar tills man slipper skolan när man väl börjar tänka efter.

- tro&tvivel

annika <3

Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade


Jag tror inte på gud, jag tror på Håkan Hellström <3



3 timmars samtal med min andra halva, tack för att du finns. Jag behöver dig.
med dig känns allt rätt, till och med det som är fel känns så jävla rätt.
då, nu & föralltid.
Jag älskar dig Mia Kerstin Lif.


- life goes on

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Fick för en gångs skull sova lite innan jag behövde gå upp! Halelujah moment. Inte för att jag sovit så kalasbra inatt på grund av knäet och klump i halsen så har jag sovit som en gudinna. Har inte gjort mycket idag mer än skola, for ju och gymmade imorse som jag brukar göra alla jävla måndagar och sen åka hem, jag vet att jag om någon inte ska klaga. När jag är på väg hem så hör man en stämma, vadå ska inte du på historian?
Så hade vi tydligen historia mellan klockan ett-tre. Suck on that när man brukar sluta typ, 12. Yada yada. Gick tidigare från historian för jag orkade verkligen inte stanna kvar, när man får två buntar papper hemtenta i handen så tar det änna stopp i huvudet. Så jag tappade det, och gick hem. Visserligen fick man gå hem och göra uppgiften, men hur stor är chansen att man gör det? Jag gör det då inte, inte nu iaf. För jag orkar inte!
Satt och kikade i Metro idag, där stod något om att många studenter mår dåligt idag och orsak. Tro fan att jag stämde in på allt. Förutom en sak typ. Men allt, prestationsångest, stress, sorg/saknad/kärlek osv. Kul liv med Erica. haha! Men jag tror att det har jävligt mycket med årstiden, regnet och mörkret att göra.
Snart är det jul och då ska jag börja le.
För då blire snart en Junseleresa <3

- Kärleken kan göra en människa tjugo kilo lättare.

botten.

idag har inte varit min dag någonstans. Jag är så jävla nära ett personal brekdown. Jag får panik, jag förstör för folk i min närhet som jag bryr mig om omedvetet. Jag har så ont i knäet så att jag måste käka värktabletter, jag förstår inte vad fan som händer i UF. Det är väl knappt att jag vet vad som händer i mitt liv just nu ens en gång.
fanfanfan.
Allt måste lösa sig på något vänster, det måste det. För jag orkar inte ha ont mer, jag orkar inte vara jag just nu.

- live fast die young

knäsatan.

Igår så gjorde jag ingenting speciellt på dagen. Vaknade ganska sent, gick ner och la mig i soffan och inväntade kvällen med the hills som tidsfördriv. Man har ju en pälsboll att gå ut med också och eftersom vi var ensamma hemma så orkade jag inte laga mat heller för den delen. Så ut med Ninni och iväg för att köpa pizza!
Har kommit in i en fas där jag inte har någon aptit längre, jävligt jobbigt. Men så äre, åt inte ens halva pizzan innan jesper och han vilddjur till kompisar fick resten.
Vi gjorde i stort sett ingenting på hela kvällen, vi taggade för nattbio. Vi hade inga biljetter men vi chansade och åkte in. Jag och thulin åkte in före så vi kunde köpa åt Johanna, Hannes och Mattias också. Väl där så fanns de knappt platser och vi fick vänta tills kl 23. 8 platser kvar och vi var 5 pers. Kändes ju inte lovande men vi köpte två biljetter på raden längst fram, två på rad fem och en på rad sex. Där jag fick sitta, helt själv. Jag var halvt mindfuckad under filmer och mitt hjärta gick i 164 och jag kamphöll i väskan för jag hade ingen annan att slita tag i. Paranormal activity var så sjukt jävla ääckligt bra så att de inte var sant. Men fittfolket som var inne i biografen satt och pratade, skrattade och skrek sönder hela filmen. Seriöst, folk höll på med mobilerna och jag var inte långt ifrån att dräpa halva salen. Så efteråt stormade jag till kassan och bad om ersättning och det fick vi som tur var. Stackarn, hon såg nog hur arga vi var. SÅ vi gick från bio, skärrade, arga men ändå nöjda och glada :)

Jag och Thulin for hem till mig, gick upp till dubbelsängen. Fortfarande lite rädda av filmen. Tog med oss ninni till sängen och satte på en Johan Falk film. Men vi var så trötta så vi behövde stänga av filmen. när jag väl gjort det så kunde jag fan inte somna, hade en klump i magen som egentligen inte borde vara där..

Vaknade imorse av att jag har sovit som en gud. Vi vaknade i god tid så vi kunde faktiskt kika klart filmen innan jag behövde fara iväg till samlingen med laget för att möta partille. Matchen vann vi med 25-8 tror jag det var och det var en härlig seger! Dock fick jag bara spela 5 minuter för att jag gjorde något cp snesteg när jag räddat bollen så jag trampade på den. Och smack, så åkte knäskålen åt sidan :( jag får fan aldrig vara hel och göra det jag älskar mest med mina tjejer :(. Nu går jag snett men jag tror inte att det var så farligt som det verkade, fast jag kan ha skavt lite till på ledbandet och det är inte okej. Snart tilbaka brudar <3
jag hatar den här dagen, allt skiter sig. jag hatar mitt knä, jag hatar min efterklokhet, jag hatar skolan, jag hatar hösten och regnet.

Nu ska jag dricka te och tycka synd om mig själv.

- det sägs att kärlek lovar stort men håller tunt, du kan kalla det förnuft men aldrig sunt.

<3

... och jag hatar mig själv för det.

förutom det, så ser jag ut som en mongo. Ögat finns knappt x] och så har jag varit och sett världens bästa film med världens bästa elin ikväll. TACK <3

DM silver, vilken debut.

JARÅH!
Innebandy hela jävla dagen idag. Otippat för en handbollsspelare, jag vet.
När vi kom dit i morse bytte om och var allmänt nervös med en klubba i handen och en snajsig dräckt, så kom paniken. Med en avbytare så kan inte Ebba vara med och spela, hon hade åkt på feber stackarn! Inte jättekul. Så då tänkte vi till, det är bättre att någon som inte kan innebandy ställer sig i målet istället för att någon somkan lira på planen ska stå. Så yes, det blev min nya uppgift i laget.
7 brudar i ett lag, hja. Det kan ju bara gå som på räls om man har tur och det hade vi. Jag blev chockad över att tjejerna var så duktiga som dom var och det var lite pina att stå i den lilla jävla burken. Men jag hade roligt, höll faktiskt nollan 4 av 5 matcher och allt som allt släppte jag in 3 bollar. Inte fy skam för att för första gången i mitt liv stå i mål i innebandy och över huvud taget.
Otippat nog så kom vi på andra plats, kan nog lova att det var fler än mig som var lite förvånade! haha. Så jag är hur nöjd som helst med min lilla silvermedalj. Jag har inte vunnit många priser i mitt liv. Så sånt glädjer mig :)'
Finns inte mycket mer att skriva än att jag har härliga röd/blåa knän och armbågar och att vi hade kul som tusan.


Träning imorgonbitti och sen New Moon & vin med elin på kvällen. Det blir kanon! <3

aj kajnd öff want jo.

- det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett.

i want you to want me

Nästa fredag ska jag till Heidi Hay studio igen på en efterkontroll tid. Hoppas verkligen han inte behöver mörda min rygg igen, det var en jobbig smärta som jag inte orkar med i mitt psykiska tillstånd nu. Haha, låter som en vark. Men till och med lärarna i skolan märker att jag inte är på topp just denna förbannade årstid!
Idag har varit en helt okej dag ändå, träningsvärken sen i måndags har tamefan inte släppt än. Helt otroligt!
imorgon ska jag gå upp kl jätte.tidigt för att samlas i lundbystrand klockan 8.10. Smek på det, men det ska bli kul. Är lite orolig för att jag ska skämma ut mig totalt bara. Men så är det :)
GREY'S IKV <3 förbannade fjärilar.

Har fått massa goa låttips som jag ska sätta mig och lyssna igenom.

- you said we wouldn't be apart

från neggo till lite mer glado?

negativiteten tar och går!
Går allt åt helvete, så går det åt helvete. Om det gör det så gör det de av en anledning. Jag tror att saker som sker, sker av just en anledning. Missar vi bussen. FINE! lite svordomar och stamp. Men, det kommer ju en ny buss? Kanske man träffar någon på den bussen man inte träffat på år och dagar. osv. Samma sak om man fastnar i en dörr med tröjan, panik incident, jag vet. Så skyndar man sig ut över övergångsställer och badonk. Så krockar två bilar, då kan man ju inte låta bli och tänka. Shit, tänk om jag inte fastnat i dörren?
Så är jag bra på att tänka, tänk om. Det gör jag hela tiden, och de är både på gott och på ont.
Dagen idag har varit bajs. Verkligen hela dagen, den har haft sina najsiga fjärilsstunder. Men mestadels har den varit riktigt krävande. Så är det ibland, alla dagar är inte bra dagar. Tack, jag gillar att jag försöker vara positiv istället för att tänka. "om jag bara tänker negativt så blir jag detso gladare om det är positivt" som också är en vanlig tankegång hos mig.

malin, det vi pratade om idag på träningen är våran lilla hemlis va? ;)

Min mamma är bäst. Verkligen världens bästa människa, förutom erica & kerstin då. Men hon är bäst, får mig att skratta när jag bara vill slå henne. Som idag tex. vart ledsen av en onödig anledning som ja inte tänker skriva upp här så skojade hon till det, men var ändå så förstående som en mamma och bästa kompis kan. Så jag torkade tårarna och ryckte upp mig i alla fall lite mer än innan.
jag älskar dig mamma <3

sådär snyggt gammal bild sen sportlovet08.

- ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma

up and down

Imorse var jag som en jävla sprundlande raket i skolan. Kan ha att göra med alla jävla fjärilar som har flyttat in i min mage nu på senare tid. Några är på grund av den där jävla innebandy DM som nu ska spelas på torsdag istället för på onsdag. De andra fjärilarna är där dom är, av en viss anledning. Vet inte om det är bra eller dåligt. Har blivit dålig på att tolka saker positivt nu för tiden. Men jag hoppas :) Hoppas det ska man göra. & det är positivt.
det gick inte bra på körlektionen idag heller för den delen, jag tycker inget går bra. Jävla Höst!
Nu sitter jag här, kom nyss hem från alla bravader och panikskolskit osv. Ska träna ikväll och det ska bli skönt så man kan få lite ur huvudet, trots min sinnesrubbade träningsvärk i benen.

CP inlägg. Lev med det, tror ingen läser min blogg ändå xD

- oh bring back last night

bajs öga.

Jag kommer se ut så här igen om inte värre snart. Om bôset inte slutar vara asigt i ögat.


Hemsk bild för övrigt.


- and meet me tonight in atlantic city

jag har fjärilar i magen.

Jag älskar att komma innanför dörren och se min lilla underbara pälsboll komma emot mig och inte veta vars hon ska ta vägen för att hon blir så glad över att se mig :) Ibland önskar man att människor gjorde så lite oftare. Det skulle nog se kul ut om alla flippade varje gång man såg någon kompis eller något. Fast inse vad mycket glädje det skulle vara idag då, tjoho!
Nu sitter jag här, borde plugga, som vanligt. Grym är jag på att göra andra saker iställer för det jag egentligen borde. Det kommer, jag vet att jag kommer läsa sen. Förhoppningsvis!

Haha, dagens roligaste var nog imorse när jag och Ebba gästade innebandyfjollorna på skolan för att träna lite innebandy. Vi fick förbereda oss lite inför onsdagen, då vi ska spela DM. Jaevlar, har aldrig spelat en match i hela mitt liv. Bara på skoj i 9an typ och nu kommer det här xD!? Men jag sprang som en skållad get och hade faktiskt jättekul! Även om jag inte var så bra så kunde jag iaf slå en hyffsat rak passning och träffa målet nån gång. Då blev jag glad :) Kommer ha ont i handen imorgon iaf och benen. För jag ack denna lilla målvakt jag är, är inte van vid att springa runt som en vilsen höna och tjurhålla i en klubba.
I slutet av träningen så spelade vi match och jag är lycklig över att folk sa vars jag skulle vara och hur jag skulle springa, så helt åt helvete var jag inte. Även om jag får panik när den lilla vita jäveln rullar emot mig!
Det är nog det som är roligast, jag brukar inte kuta runt och jag blev väl mest målvakt i handboll för att jag inte är så jävla bra på att hålla koll på 23456 olika saker samtidigt. Nu ska jag klara av att springa, hålla koll på mina ben, klubban, bollen och se till att ingen blir mördad på kuppen.
jag älskar att brudarna idag orkade med mig :)

Nu ska jag tagga för DM på onsdag. Simma Lugnt!
för övrigt är paradise hotel patetiskt.

- get up and go, get up and chance

fan fan fan

jag hatar mitt huvud. är huvudet dumt får kroppen lida.
jag tror jag är lätt förälskad? fan fan fan

- .. du säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen, bakom dig.

fullspäckat

hohojaja vilken helg!
chillade sönder med johanna, thulin och hannes i fredags. Kollade på två skräckisar, drag me to hell och the uninvited. Drag me to hell var tamefan den värsta skräckfilm jag sett på jävligt länge, panik! The uninvited vad faktiskt bra, jag gillade den :)
I går var det meningen att jag och thulin skulle gå på bio eller bara vara hemma och chilla. Men nej, vi drog med emil, bader, max och sandra ut på the queen! Väldigt trevlig kväll med lite mycket dricka. Kul hade jag i alla fall! Kom hem väldigt sent, vet inte riktigt när. Det sköna är att det första jag gjorde var att duscha, så trött och vinglig som jag var så fattar jag inte hur jag orkade duscha, fast det gjorde jag tydligen.

Idag, upp klockan 8.45. Mys! Jag var faktiskt väldigt pigg, trots omständigheterna! Och jag såg ut som ett vrak eftersom jag hade somnat med blött hår. oj oj oj!
sen gjorde jag iaf iordning mig och for till mölnlycke och kollade på när Victor spelade match :)  och klackarna i taket vad bra gossen är på att spela innebandy!

ska kila iväg på barnkalas, chilla lugnt så hörs vi!

- bättre fly än illa fäkta

underbara fredag

PUH! äntligen sitter jag äntligen hemma i soffan med tigerbalsam på axeln! Ha en massa jävla knutar i axeln, mums. Förutom det så har dagen idag varit ett rent helvete. Började klockan åtta och jag gick inte direkt och la mig i tid i går kväll. Fast där får jag faktiskt skylla mig själv!
Träningen imorse gick iaf skit, det gör nästan alltid skolträningarna. Fast hellre att de går dåligt på dom är på träningarna med laget :) Sen iväg till skolan och där brakade helvetet lös. Det är allt jag kan säga.

så, home sweet home. & det snöade som fan på hemvägen, då jag fått lite uppmuntran från Victor och kommer ut och ser snö. Då kan man inte låta bli att gå och flina som en fjolla istället för att vara så förbannad så att man gråter.  Där tog dagens vändning, nu ska jag fortsätta vara glad och lägga mig och älska soffan lite mer än vanligt och invänta kvällen. Ska kika på film med Johanna och Thulin, skräckfilmskväll. Var ett jävla tag sen och det är kanon! <3
vi hörs väl sen gottes.

-  Livet är en komedi för den som tänker, en tragedi för den som känner

winerbröd, på en torsdag?

Det är kallt, det är kyla, det är inte regn ute, det är 19 dagar kvar till man får öppna första luckan ur kalendern, det är 41 dagar kvar till Julafton och 209 dagar kvar till studenten. Helt underbart, kalas!
Livet börjar.
Mycket skit i skolan idag, tjaffs och en massa dillidong onödigheter. + att jag har varit lika trött som en clown som arbetat övertid i 40 år. Så trött har jag varit idag! Utöver det så har detta varit en relativt bra dag, fick skjuts av Johanna till skolan och där i skolan behöver man inte göra mer än att gå och se vaken och intresserad ut. Vet inte om jag lyckades med det sistnämnda men, jag var där! :)

Träna ikväll, var ett jävla tag sen jag tränade nu faktiskt. Jävla hals, den är inte riktigt bra än men nu orkar jag fanemej inte vänta mer. På tal om träning så ska jag träna med Innebandybrudarna på måndag för att få upp mina skills till slutet av nästa vecka, då innebandy DM är. Tänk då att jag inte har någon bra koll på ben, armar, boll och klubba. Inga regler kan jag inte heller dessutom, jag vet att jag inte får slå ner någon eller ha klubban högt. det är väl det jag vet! Haha , så på en vecka ska jag få in rubber. Och ebba ska vara målvakt :) det gillar jag. För det kommer se kul ut! Innebandy är så inte min sport.

så kul har vi haft i skolan idag.

FMT kväll imorgon, fredagen den 13. Det kan inte bli bättre. Vi ska kika massa skräckfilmer, idol och äta gott. <3

Nu lollar jag bara på som vanligt, men vi hörs väl ikväll!

- I want you to want me.

"ditt hår är som en solnedgång efter ett bombnedslag"

Tiden är min enda fiende. Allas våran fiende egentligen!
Imorgon må vara en gåta, men jag vet att jag har prov. Varför har jag inte pluggat? VARFÖR. Den frågan kan man ställa sig själv många gånger. Fast på just den frågan så har jag faktiskt ett svar, jag orkar/vill inte. Skolan är tamefan det värsta jag varit med om i mitt liv. Jag har varit med om värre saker, men utan att tänka på loven, rasterna och folket. Så är skolan lika mycket värd som en litet söndertrasslat löv, om nu inte lövet till och med är mer värt.
Skoltrött?
Nej, lilla hjärtat. Vad får du det ifrån? -.-

Två tv program jag följer dödligt har jag tittat på ikväll och jag grina lika mycket på båda avsnitten. Sinnes gubbar vad jag är blödig. Haha! Det var dessutom säsongsavslutning för true blood ikväll. What to do? What to do? Det börjar inte förns efter nyår igen! Det är en vink av panik. Men det är väl ändå inte hela världen, frågan är då vad jag ska sysselsätta mig med på onsdag kvällarna då jag kanske har prov eller något som jag inte vill plugga till. Finns ju ingen anledning längre! Dagens i-landsproblem. Jag vet.
Har en känsla av panik i kroppen. Vet inte varför, men jag vet att jag är grym på att få undermedvetna känslor när något kommer hända eller har hänt. Jag kan inte riktigt sätta tassen på vad de är som gnager än. Förutom panik så vill jag slänga ifrån mig lap topen och bara springa genom huset och sjunga coldplays viva la vida och bruce’s dancing in the dark och bara skita i all jävelskap. Typ som Ronjas vårskrik, fast jag tar ut det i falsksång och i risk för att klassas som tokig.
Bara av att skriva detta inlägget kan nog lätt få folk att höja på ögonbrynet och tänka ”shiet, bruden är faktiskt konstig” fast, har jag något i ögat? Nej. Och så mycket bryr jag mig.

Nu ska jag nog krypa till kojs och lämna tankarna och den smygande paniken åt sidan. Jag hatar denna känslan och de brukar inte sluta bra. Det skrämmande är att det är samma känsla som jag brukar ha när jag sitter vid världens bästa mormor och morfars köksbord och känner hur mycket jag älskar dom, kerstin, erica och alla mina goingar i Junsele. Och behöva känna att ”detta är mina sista två timmar kvar på stället jag älskar mest.. panik panik panik andas andas andas” Sen brukar ja få minnesluckor för att jag gråter så mycket och ångesten tagit över. NÄSTAN så känner jag nu. Bara nästan, bara för att jag tog upp det nu så känns det som botten inte är nära.
Har du läst hit så är du otrolig.
Jag älskar mitt liv.

Kerstin, vi är två själar som har blivit placerade i en och samma kropp.

- but that was when I ruled the world

NK, nat.

If you loosing it, don't be SAD!

yes yes yes och så mycket uppe bland stjärnorna är jag nu. Jag är på topp humör utan en egentlig anledning, jag borde inte vara glad idag. Jag har prov och skit imorgon, har inte ens pluggat, jag vill ha en som inte kan ha mig, det är för mörkt när jag går upp på morgonen, människor beter sig wierd och jag har konstanta mardrömmar. Men jag klagar inte för det!
Länge sen jag var så här kalas uppe i varv, kanske har att göra med att de gick så jävla grymt bra att köra igenom Göteborgscity idag på körlektionen och hon sa att de inte var långt kvar. Det kan ha en liten del i det hela, True Blood och grey's ikväll gör ju inte kakan äckligare.

jävligt lojt inlägg, men skriver väl mer ikväll. Får se om jag fortfarande har rastlösheten kvar i kroppen då. Men simma lugnt mina skatter.


- jag är inte en fullständig idiot, men jag jobbar på det

hurtful

I'm sitting here in a boring room
It's just another rainy Sunday afternoon.
Inte för att det är söndag men den frasen passar in så jävulskt just nu va. Är så jävla less på alla måsten som finns, men annars är det jävligt gött att leva. Körde bil förut, klockan 16 i city. Go tid att välja men vafan, det gick bra. Bättre än vad jag trodde men jag har iof inte alltid så höga tankar om mig själv och mina prestationer. När jag kört så for jag hem, i snö/regn. Vilket jävla väder, kallt satan var det och jag frös som en gnu hela vägen. Gudagåva till mamma har man ju som kom och hämtade mig vid östra :)
När man inte gör något speciellt så gör man inget och då känns det som att man bara äter. Den känslan är lite jobbig ibland. Ångest för att äta typ. Vilket är vanligt vid den här tiden på månaden att känna. Så, who cares? sjuka ideal är sjuka att tänka på.
Den träningsvärken jag har haft idag har tamefan inte varit snäll någonstans. Bara jackan har vägt ton, och jag har till och med varit så skillad så att jag går konstigt. När jag tränat armarna? hmm.

never back down

Nu sitter jag här igen. Tänker på vad som varit, vad som kunde hänt, hur jag hade varit?
en jävla massa tankar kommer på kvällen, särskilt innan man ska sova och jag är expert på att tänka "tänk om" när man ska sova som gör att man tänker ännu mer. Så hjärnan blir överbelastad så ligger man där och tänker som en jävla duracell kanin som bara går och går och går. Lojt det blev x] men vad det än gäller så tänker jag så. "Tänk om jag inte släppt in den bollen i målet, tänk om jag inte gått ut just den minuten, tänk om jag tagit mitt förnuft till fånga i tid, tänk om jag inte hade haft ont i knäna/tummen.. hur hade jag varit som spelare då?" Jag har en jävla massa exempel på lager :) Känner ni så också eller är jag ensam om att vara en tänk-om-människa-innan-jag-ska-sova?

Jag vill för övrigt upp till junsele också, till snön, till Kerstin, till Erica, till livet.
Jag hatar skolan men gillar mitt nya schema lite mer än mitt gamla.
yada yada, ska spela något nördigt spel och sen sova. Så får vi se om jag tar mig i nackskinnet och går ut och springer imorgon efter skolan eller inte.

man får va som man är när, man inte blev som man skulle

- det finns inga gränser för äkta vänskap

fucklove.

Jag är så rastlös så jag lekte kreativ :)


kärlek är en lyx du inte kan kosta på dig förrän alla dina fiender är förintade.
Fram tills dess är alla du älskar gisslan,
som berövar dig ditt mod och kompurrerar ditt omdöme.


Kärleksbrus. Ger dig ett pirrigt rus.
Innehåll: rosa moln, tunghäfta, lätt rodnad, dagdrömmar, pirr i magen,
kärlekstörst. Obs! Kan innehålla spår av förälskelse.

kallt.

Idag är en dag man gillar riktigt mycket! Började klockan tio med ett prov som var svårt. Det gick inte rakt åt helvete iaf, kanske lite slingrit neråt. Hoppas i alla fall att jag klarade det! När man var klar med provet så slutade man och i mitt fall så slutade jag klockan halv 11. Loveli! Och nu sitter jag här, helt kollosalt beroende av att bomba slott spel. Jag varvade det, vilket är lite stört.

Prova ni med:
http://www.jesper.nu/onlinespel/skjutspel/5307-crush_the_castle_players_pack/

Jag ska väl inte göra något speciellt idag mer än att köra lite senare och kolla på NCIS.

- You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

porr till häst

Händelsetrik dag vill jag lova :)
Började med att gymma klockan 8 imorse med Ebba, vilket alltid slutar med att hon tränar röven ur en och man vill bara gråta. Men man känner sig jobbigt duktig efteråt. Idag var det axlarna och triceps som fick smaka på stryk, och eftersom jag är skadad i axeln har jag inte riktigt vågat träna axeln mer än rehabträning. Så det vart hårt idag! Tror aldrig att ett kilo har varit så tungt som i slutet på den sista övningen!

In i duschen, jävligt trött men glad. Duscha vaaarmt! Sen iväg på äventyr med Ebba ut till Alleby, till Thulin och Nikita! Idag var det en blåsig kall och en väldigt fin höstdag. Så tro på fan att jag frös när vi skulle ta min bild till kalendern. Det är ju egentligen en hemlighet vad vi ska göra. Men eftersom vi ska börja marknadsföra skiten så kan jag lika gärna skriva här också, så att mina kära läsare kan få upp ögonen och vilja köpa den, 59 kr ;) haha.
Det var iaf första gången i mitt lilla liv som jag satt i bara trosor på en häst en kall höstdag. YES! Du hörde rätt. Jag var mer naken än påklädd på hästen. och nu tänker alla, vafan!? Ska ni vara nakna på bildhelvetet? PORRKALENDER. GAH! Men NEÄJ, andas mina barn. Vi ska göra som i kalenderflickorna och skymma våra tillhörigheter på en snyggt sätt. På min bild tackar jag Nikitas huvud som täckte så fint :) Temat är sport och jag hade ridsport vilket ni kanske kunde hänga med på. Haha, i början var jag skeptisk. Fast jag tror det kan bli jävligt kul. För övrigt har Thulin nog den snyggaste sötaste hästen jag sett!


Nu ska hon komma hit och vi ska slänga ihop en kladdkaka tror ja. Sen ska jag träna och plugga livet ur mig.

- den som säger att lycka inte kan köpas för pengar, har inte köpt en häst.

091108

woh! Fullt ös medvetslös har varit mitt motto denna helgen tror jag. I fredags så var jag fortfarande lite halvkrasslig så jag behövde ju säga ifrån till att vara med i SM på lördagen :( Men fest blev det iaf, kanske inte en så lyckad. Att träffa trevligt folk är ju aldrig fel iaf. Det var Mario som höll i festligheterna denna gång och det hölls till i Skatås, i RIK stugan en jävla monsterbacke upp. Väl där hände väl egentligen inte mer än att det var en stuga med fulla människor och att en stol gick sönder. Dock tycker jag att alla jävlar gick liite tidigt! Ebba och Linn är två exempel. Nej men haha. Det var kul den stund det varade :) Lite senare så gick jag och thulin med skeva steg ner för monsterbacken. Vilket inte var så hemskt uppskattat. fast vi hade varandra!
Ett citat från kvällen av självaste Filip Nilsson:
Jag: - men vet du, om du hade varit född tidigare. Så hade du kunnat vara 25!
Filip: - VAH!? hur visste du det !?
HAHAHAHA. Så klockrent, jag tror att alkoholen talade.

Vaknade upp på ett jävla gott humör lördagsmorgonen och taggade för kvällen igen. Då vi drog ett gäng till trädgården och jag, thulin och ebba dansade rövarna av oss och det var en riktigt rolig kväll! Finns egentligen ingenting att säga förutom att jag och thulin har det.

Ska upp tidigt imorgon på massa
jävelskap, det är därför det blev ett sånt lojt inlägg med en massa svärord. HAHA!
Jag saknar mina norrlänningar.

- man vet inte vad man har förens man har förlorat det.


don't stop until you get enough

Idag mår jag bra! Kanske inte fysiskt, för jag hostar fan och snorar fan som usa tillverkar olja. Men idag har varit en bra dag. Okej, lite jobbigt att kliva upp imorgon och ha 2 timmars historia med Janne kanske. Kallt och jävligt men annars så, haha nu bara för att jag sitter och verkligen tänker efter så hittar jag alla fel. Nej då!
Efter skolan så gick jag med Ebba till stan och hängde med henne på hennes ärenden, och sedan vart det mys och snack på ett Café i haga. Husaren tror jag cafét hette och där finns det kanelbullar stora som tallrikar. Fast kanelbullen var inte vårat kall idag. Ebba köpte en skitgod blåbärspaj och jag körde på morotskaka, och den var mäktig vill jag lova. Kändes skönt att bara sitta och ta det lugnt och prata, det var lite längesen sist vi fick tillfälle för det.

När jag kom hem så åt jag lite, sen gick jag upp. Satte mig här och vet ni!? Helt i sinne. jag är expert på att om vi får typ 7 veckor på oss att göra uppgiften och jag sitter alltid sista timmen. Och jag har en inlämningsuppgift tills nästa söndag och jag gjorde den IDAG !? WOH. Hej jag blev stolt över mig själv!

Nu sitter jag här och ska väl snart skutta i säng och tagga för morgondagens träning som jag egentligen inte borde vara med på eftersom jag är förskyld. Närvaro är en grej man måste ha i skolan, tyvärr. ÅH! press press press. Skitsamma, jag är glad :) Imorgon äre fest också, det är jävligt najs. Hade gärna haft med mina kära norrlänningar men, man kan inte både ha kakan och äta den.


ni två asså, ni två <3

- ta hand om mitt hjärta, jag har lämnat kvar det hos dig.

life is life

Kerstin ringde mig förut. Och jag tror aldrig jag har blivit så glad av att höra en röst som jag hör så ofta i mitt liv. Riktigt glädjerus faktiskt! vi är en människa.
Sovmorgon imorgon, till 7.15 halelujah vad underbart de är att få sova ibland. Missar ledarskapen, men så får det vara ibland och jag klagar inte. Verkligen inte. Nu har jag kollat på 10 avsnittet av true blood och jag mår nästan dåligt så bra är det, sen funderade jag på att skutta i säng och drömma mig bort från staden.

kom på ett citat nu, vet inte om ja kommit på det själv. men det lät bra iaf xD

- live the life you love to live

pipi

sen jag har kommit tillbaka till göteborg har det vandrat ett svart moln över mig och jag är konstant arg. Därför ber jag om ursäkt för att jag beter mig som en gris. Och jag glömde tacka världens bästa mormor och morfar för att ni alltid tar emot mig, och för att jag får bo hos er. Jag älskar er.
Jag såg National Treasure 2 nyss och jag avgudar dom filmerna. Film är bra, det får en på andra tankar.

Jag måste börja ha kul, för när man har kul går tiden fort och då får jag snart åka hem igen.


Vi hamnade på en vimmelbild när vi var på the club. Grym kväll!
(jesper, falk, kerstin & micke)

- don't drive me crazy

take me home

Mellan lördagoch söndag så sov jag och kerstin ingenting. Och idag, tisdag är jag fortfarande cp trött. Det känns som att jag aldrig kunna ta igen de 36 timmar jag var vaken innan jag fick sova. Tror faktiskt att gråten tog musten ur mig också. Det blir värre och värre för varje gång jag måste åka hemifrån Junsele tillbaka till Göteborg.
jag mår alltid dåligt då jag kliver på tåget och sedan av i Göteborg. Men den här gången, jag kommer inte ens ihåg tågresan för att den var så jobbig. 100 mil borde inte få finnas vänner emellan. Det går inte, men vi har klarat det förut så vi klarar det igen. Vi skiljs åt för att ses igen. Kerstin & Erica <3
Hja.
Idag fanns faktiskt gud. Eller ne, inte på provet imorse som jag inte pluggat på. Men nu, vi har ingen NK lektion och det fick mig fan glad. Känns som att det kommer ta tid att bli lika glad som jag har varit under veckan som varit och det kommer ta för lång tid att skriva upp vad vi gjort under lovet. Men vi har varit på bio, dyngraka, nötter, gjort snögubbe, varit sjuka, gjort bort oss. osv. Helt i sinne :)

Såg National Treasure imorse. Funderar skarpt på att gå och hyra tvåan.
Och ni som läser min blogg för att sedan klaga :) läs den inte. Skriv inte till mig heller tack.

- smooth criminal


RSS 2.0